Futaba 9CAP

tumti69

New member
Futaba 9CAP

הי אנשים יש לי שאלה. לא מזמן רכשתי את הרדיו הנהדר הזה רק שיש לי כל מני בעיות עם המסך. לפעמים אחרי שאני מכבה את הרדיו כל המסך נהיה שחור, או שקרה לי שבאמצע העבודה הוא נכבה. אם מישהו יודע משהו על בעיות כאלה או איך לפתור אותם אני אשמח לשמוע. יבגני-ב"ש

שלום יבגני

לדעתי מה שקורה זה שמש ישירה על המכשיר תופעה מוכרת המכשירים דיגטליים באזור הדרום החם אם כך אז תדהג להרחיק את המכשיר משמש ישירה ומחום לא באוטו כי גם שם חם מאוד כסה אותו בבד לבן כשהמכשיר לא בשימוש אם מדובר על בעיה שנוצרת בלי קשר לשמש אני מציע לבדוק את המכשיר לפני שאתה ממשיך להטיס חבל על הטיסן!!!!!!!!! צור קשר אשמח לנסות לעזר בברכה דני קרנר הובי מוטורי

tumti69

New member
תודה רק ש...../images/Emo51.gif

זאת לא הבעיה כי הרדיו עוד לא היה בחוץ. הוא חדש חדש ולגבי מה שאמרתה אני יודע אני פשוט רציתי לשמוע אם למישהו עם כזה רדיו היו בעיות דומות. בכל מקרה תודה על התגובה. בברכה יבגני סניף ב"ש

גם לי יש את אותה הבעיה

עם אותו המכשיר ובסך הכל הכללי אני מרגיש שאכלתי אותה עם הקניה הזאת אם אתה מטיס F3J תשים לב שבמצב מעצורים הגה הגובה בזנב V לא ירד שווה . אמרו לי שיש למכשיר באגים ואין מה לעשות

tumti69

New member
בקשר לביעה שלך שי...

אני חושב שגם אצלי בהתחלה זה לא עבד אבל בסוף זה כן עובד אחרי ששיחקתי שם עם המיקסרים. בברכה יבגני סניף ב"ש

ההיתי צריך לפצות

בעוד מיקסר של TURTL ]ELE כדי שיעבוד אבל זה כמו טלאי במערכת וזה לא לרמה בשביל מחיר כזה יקר

גיא1234

New member
יבגני יא דפוק

למה לא הלכת על הג´יי אר 8103 אני קניתי אחד כזה עכשיו למסוק החדש שלי הוא פי שתיים על הפוטבה. בברכה גיא ארושס

tumti69

New member
אל תקרא לי דפוק! יא אידיוט...

לא נראה לי שהוא יותר טוב. אתה מוזמן לבוא לחוג ביום ראשון עם הרדיו ואני אראה לך שאתה טועה.. בברכה יבגני סניף ב"ש

arthur69

New member
מה המצב?

גיא מה המצב? אתה עדיין מטיס את ארטור 3 ?

גיא1234

New member
ארתור שמוק

לא שמעת מה קרה לי איתו עשיתי דוגפייט עם אלי והוא פתח לי את הגוף אני צריך למצוא זמן לתקן את זה בכל מקרה ביום שבת אני בא עם המסוק אתה בשטח?

גיא1234

New member
יבגני נראה לי שאני יודע...

מה הבעיה עם המסך שלך ברדיו שלי יש אפשרות לכוון את הכהות של המסך ואני יכול להפוך אותו לבהיר וגם אני יכול להפוך אותו לשחור לגמרי קראתי באינטרנט שגם בשלט שלך אפשר לעשות את זה

גיא1234

New member
יבגני...

אם תהיה בשבת בשטח אני יוכל להראות לך את זה תנסה לבדוק בחוברת על contrast או משהו כזה

tumti69

New member
שתוק כבר

שמעתי היתה לך בעיה קטנה עם המסוק אבל מזל שדני קרנר ידע מה לעשות

arthur69

New member
שמור על פיך

וואלה שמעתי על זה , הכנף נשארה שלמה הא? (חה חה) יש לך הרבה בעיות עם המסוק כפי ששמתי לב . וכן אני כרגיל בשבת בשטח מצפה לראות אותך מטיס את המסוק. כדרך אגב עם מי אתה מטיס אותו?

גיא1234

New member
שבת שעברה

הטסתי עם דני קרנר והיה מקרה מאד מסוכן אבל עכשיו הכל בסדר וריחפתי איתו קצת השבת הזאת אני מתכוון לבוא ולהטיס עם שחר, ואחרי זה אני הולך לאנדרטה ב10 להטיס שם

למעלה