מסכים לגמרי
עם מה שאמרת לגבי replay value וה team play, והקבוצה שלי די אוהבת את arkham כשקצת נמאס מהתחרותיות הקטלנית של a game of thrones... הבעיה היחידה שלנו עם arkham זה שקשה לנו להחזיק את העניין ותשומת הלב במשחק כשאנחנו משחקים נגד עצם דומם ולא נגד שחקן אחר שיכול להתקומם נגד זה שלאחרים נמאס לפני שבאמת מסיימים את המשחק. לכן אני חושב שמשחק כמו דרקולה הוא בדיוק מה שאנחנו צריכים, מהבחינה הזאת שעדיין יש הרבה team play, יש שחקן אחד שנגד כולם וכולם נגדו מה שגם תורם לעניין במשחק וגם לא מאפשר קנוניות זדוניות כמו שיש לפעמים בAGOT ולכן עדיין מהווה הפוגה ממשחקים תחרותיים במיוחד. וראיתי את הוידאו. הוידאו זה בעצם הסיבה שפתחתי את העץ הזה ולא רצתי לקנות. הוידאו הפך אותי טיפה סקפטי לגבי הקניה, כי אני (אישית, ואני חושב שאני מדבר גם טיפה בשם שאר הקבוצה שלי) ממש לא אוהב קוביות בדברים קריטיים כמו קרב. אין דבר שאני אוהב פחות במשחקי לוח מאשר תחושת ההחמצה של הלך לי המשחק כי יצא לי בקוביה שלוש ולא ארבע. כמובן שיש תחושת החמצה בAGOT כשאתה מפסיד אבל היא לא אותו דבר, הקרבות שם הרבה יותר מחושבים. ונכון שגם ב arkham יש קרבות, אבל כמו שציינתי קודם, העניין שלנו במשחק (גם במהלך המשחק עצמו) הוא הרבה יותר נמוך רק בגלל הידיעה שזה לא נגד שחקן אחר... אפרופו קוביות, שכחתי לציין שיש לנו גם את המשחק Twilight Imperium. לא יודע אם זה מעניין מישהו אבל אני אתן את דעתי בכל אופן

משחק מאוד חביב, אבל הסיבה ששכחתי ממנו זה כי אנחנו לא משחקים בו כל כך הרבה; משתי סיבות עיקריות... 1 - משום מה הקבוצה שלי מאוד מאוד איטית במשחקים, על אחת כמה וכמה במשחק ארוך כמו TI, והרבה פעמים או שהשחקנים לא יכולים להתחייב על כל כך הרבה שעות (בדרך כלל בסביבות 10, לקבוצה נורמלית זה בטח חצי מהזמן לפחות) או שפשוט לא רוצים להתחייב על כל כך הרבה. 2 - יותר מדי קוביות... זה פשוט לא כיף שכל הקרב הוא לגמרי מבוסס קוביות. אם את/אתה/אתם לא אוהבים קוביות, אני ממש ממליץ נגד. זה נכון שפועל יוצא מזה, זה שכשאנחנו כבר משחקים TI אז ממש אין הרבה קרבות יחסית לכל משחק אחר, אבל אני לא לגמרי משוכנע שככה זה אמור להיות. (ויחידות זה לא דבר כזה קריטי שאי אפשר לוותר עליו, מגייסים יחידות כמעט כל הזמן, אבל זה עדיין לא כיף)