FURMINATOR

jen711

New member
FURMINATOR

איפה אפשר לקנות FURMINATOR במחיר שפוי? ניסיתי בEBAY אבל לא מצאתי זולים.

papapadu

New member
הינה כאן ובזול

http://www.aliexpress.com/product-f...ding-tool-for-dog-brush-rake-wholesalers.html http://www.aliexpress.com/product-f...-for-dog-brush-rake-grooming-wholesalers.html אם נתארגן כמה אפשר גם בזול יותר (יש הנחה לכמויות), זה ספק של כל המוצרים הללו, הופנתי לשם ע"י חנות חיות. יש שם המון דברים מטורפים. בהצלחה :) אני אישית חושב שצריך את הקטן לחתול...

papapadu

New member
מנסיון של שנים עם כל השטויות הללו

אין באמת הבדל בכל הדברים הללו. אז נכון, זה לא המקור, אבל זה עושה את אותה העבודה. זה לא אייפון.. בשביל 25 ש"ח שווה לקנות ולבדוק...

dimitrygo

Active member
מנהל
אבל למה לשלם על החיכוי ולעודד את התופעה

כאשר אפשר לקנות מקורי בערך באותו סכום.

papapadu

New member
אתה יכול לקנות מקורי ב25 שקל?!

איפה? אם יש בסכום אפילו קרוב אני קונה עכשיו! ההכי קרוב שיש זה 125 ש"ח, שזה ממש לא קרוב...

dimitrygo

Active member
מנהל
הממ... אני רואה שיש תקופות ויש תקופות

פעם אחרונה שנתתי פה קישורים לאיביי אנגלי היה משהו קרוב ל-$10, כישו אני רואה שבאמת הכל יקר

xslf

New member
ה־10$ באיביי הם גם חיקוי

רק בגלל שזה איביי לא אומר שזה מקורי

xslf

New member
אי אפשר לשפוט לפי תמונות האריזה

כלל האצבע הוא (לכל פריט, לאו דווקא לפרמינטור)- אם המוצר זול בעשרות אחוזים מהמוצר המקורי שנמכר ישירות ע"י היצרן, כמעט תמיד מדובר בחיקוי.

dimitrygo

Active member
מנהל
א) זה דגם ישן, ב) יש עודפים, אריזות פגומות

וכו' שעולים הרבה פחות, ג) אני אישת קניתי מקורי ממוחר בארה"ב לפני כחצי שנה שעוד לא יצאו דגמים חדשים ב-$17 כולל משלוח

GeJuFan

New member
עם הדולר של היום

אפשר לקנות את הדגם הקודם (המסרק הכחול הפשוט) באמאזון בכ-20 דולר, עם המשלוח במהירות הבינוני (לוקח לזה להגיע בערך שבועיים שלושה) זה הכל נסגר יפה יפה בכ-100 ש"ח. הדגמים היותר חדשים מן הסתם יעלו פחות. בארץ אני מצאתי את המקורי רק ב-150 ש"ח ומעלה. אם כי מישהי בשירשור אמרה שמדובר במקורי ב-125 ש"ח באיזושהיא חנות, אני סקפטית אבל בסדר. ואם היה לי זמן לחפש עכשיו הייתי מחפשת לך דף מכירה ששולח לארץ מאמזון, אבל אין לי.

SNTQ

New member
140 ש"ח לכחול הקטן

חנות חיות באזור התעשייה בראשלצ "נפש חיה" אם תרצי עוד פרטים במסרים בשמחה
המקורי במאה אחוז

למעלה