Funk'n'stein

גל604

New member
Funk'n'stein

אני מחפש את השיר - So Long של Funk'n'stein מאיפה אפשר להשיג? או מישהו יכול להעלות או לשלוח לי אני אודה לו מאוד! תודה מראש

MenDelSonspirit

New member
../images/Emo45.gif

*ולנושא שמתחתיי* אין לי הרבה אלבומי Fאנק מהסיבה הפשוטה שרוב הדיסקים שאני קונה הם ישראלים. אז יש לי פאנק ישראלי בעיקר. יום יבוא ויהיה לי הרבה כסף ואז אני אקנה את כל שאר הדיסקים... :)

dweck2k

New member
נצל"ש - כמה אלבומי Fאנק יש לכם?

לי יש קרוב ל-100, מה 10 תקליטים. ולכם?

dsol

New member
1 ../images/Emo7.gif_../images/Emo189.gif

מרסדס בנד

Funky Giraffe

New member
כל Fאנק ישראלי שהיה מ90' בערך

וגם ג'מירוקוואי - טראבלינג וויטאוט מובינג האוסף של AVERGAE WHITE BAND HERBIE HANCOCK - HEAD HUNTERS וזהו נראה לי

וואו...100? מאיפה השגת כל זה?

לי יש את Multyply של Jamie Lidell מרסדס פאנקנשטיין EWF גרייטסט היטס EWF- Illumination

ואם כבר מרסדס, אז נצל"ש ניצלוש

כמה פעמים הם עוד ידחו את צאת האלבום שלהם? ינואר-פברואר עבר מזמן, פסח כבר עוד מעט נגמר...מה קורה איתם?

dweck2k

New member
יש לי הרגשה...

שלפחות לשניים מהכותבים בפורום יש יותר. ואפילו חוקיים :) דוויק

1סליק

New member
חחחח מעניין למה..

נצל"ש מאיפה אני יכול להשיג את האלבום האחרון של התפוחים לפאטיפון?

zoioz

New member
זה נכון../images/Emo13.gif

אבל לא ספרתי.... בסביבות ה200-300 תקליטים כולל סול,ףאנק ג'אז ודיסקו . טוב, עם הדיסקו אולי קצת יותר. ואגב, היום אני מתקלט בליין דיסקו של בר לילה. בן יהודה 77 תל אביב. מ2300. הפעם בעיקר להיטים. מקווה שיהיו בחורות על סקטים. הכניסה בחינם אם תגידו שאתם אורחים של אורי.

grillo1

New member
אמממ..

יש לי שלושה אוספים(superfunk,nu funk) הד האנטרס של הרבי האנקוק,אוסף של ג'יימס בראון וגם הופעה חיה,פאנקנסטין על האש(בקרוב אצלי על המדף),אדמה רוח ואש,לני קרביץ(במיוחד האלבום "5") והמון המון דיסקים של הגמד הגאון(פרינס)שבגללו,בעצם,הגעתי לFאנק.,כמעט שכחתי את מייסאו פארקר ואת הבראנד ניו האביז.

למעלה