funk me!

bboy tb

New member
חחח

אין לי מה להגיד אבל החרוזים שלך מופלצים תתאמן

RiRo

New member
חחח תראה זה סימן טוב

והחרוזים שלי טובים , פשוט לא מובנים קצת הרבה :) (היי לפחות אני לא מכניס אריות ו7 אחיות כדי שיתקבל חרוז פיגוז) לא התחלטתי בקריירת ראפ , וכבר סיימתי באסה אחי :)אבל היה נחמד :)

TakTik

New member
שמעו שניכם יא גויבות מאותגרות ../images/Emo13.gif

שני מסטולים עם מקלדת לא יכול להיות טוב פעם הבא שאתם כותבים פה מאוד מומלץ לחשוב שניכם מצחיקים פה ממש כמו ביגידי גוב איכותיים אתם לא עדיף להעלות את טופאק באוב אחד חולה על בוקקה וצריך ראסטה עם גרבין אחד הוא בבוי טי בי שבא ממבשרת ציון שניכם די מוזרים דיי מספיק כבר עם קרב הסיכוי היחיד שלכם זה לחזור בתשובה ולסתמך על רב
והכי חשוב...הכול מאהבה...לעצמי

RiRo

New member
וואי מקור שלישי! הדבר האמיתי!

אני לשטות שלך ממש לא אגיב כי הראפ שלך גם לא ממש מגניב כמו קאיף של קוקאין , ועוד הרבה המצאות החצי אופ שלך , לא ייתן לך הטבות אז תזכור יפה יפה את הפלוס האחרון כי עד שלא תבקש סליחה ותתנצל תשאר נחות עד יומך האחרון איכסה חלש :)

TakTik

New member
בלעעע

חלש זה לא מילה תנסה עלוב מאוד בליריקס שלך מסריח הרבה יותר מנוד אני קאיף של קוקאין יותר משאתה ראסטה נסיתה לפגוע בי ולגמרי פיספסתה אני לא זונה של פלוסים ולא מוצץ לאך אחד לזרוב בפורום לא קשור זה דווקא דיי נחמד

RiRo

New member
חחחחח

טעויות ההגיה שלך נכתבו בכוונה? בטח בגלל שהקאיפ של הקוקאין עמוק בראש שלך ומתי כבר תבין אתה לא חלק מהחברה אתה ילד אשכנזי ואין לך בכלל פלוס ליד השם שלך! יופי אמרת נוד ילד מגודל שאתה תעוף החוצה למי תאמר חבל? פאקייט אתה לא שווה את האיומים שנראה אותך בחמותך יהיו פיצוצים כי אתה לא מבין עם מי לביף נכנסת ברמת אביב לכלכת? אף אחד לא הצחקת יבוא בג'יפ עם הניגז במושב יריות סכינים ודקירות לא יהיו כאן לשב הכל התחיל כי ניסית להיות ביג שוט אבל בתא של המכונית , אותך אנחנו נחנוק אז תשב בשקט ואל תוציא עוד מילים כי כולם יודעים שעם רמת אביב לא מסתבכים יא מאאאאאאאאאן :)

TakTik

New member
להתראסטתתת

שורות בכמויות אבל חרוזים לא ממש אז מה אם אני סתם אשכנזי מנומש משחק אותה איזה גאנגסטר עם שירים לא מוכרים ההשראה באה מלוקאץ' אל תגנוב מאחרים שומע אמנים עם שמות שאי אפשר להבין חוקר ראפ לעומק כמו זהבי את המאמין עם תאוריות על בועה של ראפ ואנשים בתוכה זהירות לא לקלל כי אני אתקוף גם משפחה

RiRo

New member
חחחח

אחי זה היה פוול עלוב תפרוש מהמרוץ וזהו :)

TakTik

New member
רק כמה שאלות

איך הגענו משירשור על פאנק לבאטל מוזר? מתי היתה המהפכה הצרפתית? איך אדם עיוור יודע שהוא סיים לנגב? והכי חשוב איך לעזאזל פיפטי סנט מצליח????????

RiRo

New member
אמממ

1. אנשים מוזרים , שרשורים מוזרים 2. לא יודע , אבל גליוטינה זה היפ האפ 3. הוא מריח את הנייר 4. כי הוא טופאק הבא בוקה

RiRo

New member
שמת לב שככל שאנחנו

רושמים יותר , ההודעות שלנו הופכות להיו ויזואליות קטנות יותר? איזה מגניב זה?!???!! יצאנו גבר אחי כולם בקווינס כמו עדר מתן ושי רושמים שטויות כי שי הוא גבר ומתן נחות בלי פלוס כן כן בלי פלוס פלוס פלוס פלוס פלוס + + + + + + + + + + ++ + + + + + + + +++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ויזואלי

TakTik

New member
גם ככול שהכותרת מתקרבת לשעה

ההודעות נהיות הזויות יותר כי כשזאב אוכל דרדס עם טחורים,ציפור השיר תאדגר את הסמיילי המסובב והכי פשוט כשהפלוסיונר יותר אנטיליגנט מחצי אופ...אופ אופ טרללה הודעות הזיויות בע"ם

RiRo

New member
העובדה שרשמת פלוסיונר

מראה שאתה טמבל חנפן אבל הקטע הממש מוזר הלכתי לישון קמתי ועדיין ההודעות משתנות ויזואליות אתה יכול לעזור אחי?

TakTik

New member
זה שאני טמבל זה ידוע ../images/Emo13.gif

אבל חנפן? Never הלשון שלי נקייה מצואה

RiRo

New member
יש לפעמים מצבים בחיים

שאתה פשוט חייב לרשום משהו בפורום אבל אין לך מה הכל בשביל החוויה הויזואלית

TakTik

New member
מה שחוויות ויזואליות יכולות לעשות

שי אתה מכור!!!!!