fungas the man פנגס האומו
S Super Max New member 16/11/06 #5 אלי פנגס - תשברו לו את הרגל תמכרו לו את האופנוע תשימו לו אזיקון על האצבע תקנו לו בהמה ששוקלת 300 קילו תשימו עליה תיקי נשיאה וסבל ( ), אבל לא יעזור - חוליגן נשאר חוליגן... פאנגס, שמעתי שיש קטמ סופרמוטו למכירה. רוצה? SM
אלי פנגס - תשברו לו את הרגל תמכרו לו את האופנוע תשימו לו אזיקון על האצבע תקנו לו בהמה ששוקלת 300 קילו תשימו עליה תיקי נשיאה וסבל ( ), אבל לא יעזור - חוליגן נשאר חוליגן... פאנגס, שמעתי שיש קטמ סופרמוטו למכירה. רוצה? SM
F fungas New member 20/11/06 #9 טוב נו, אם אתה כבר מתייחס אליי כשאני ככה בבית כבר כמעט שבוע עם רגל למעלה וגב תפוס כאן בחושך, לא לא, זה בסדר, אני אמות לי כאן לבד, אני כבר אנוח בקבר.... אז הנה עוד אחת, חמש דקות אחרי. ה-520 החדש עושה את זה?
טוב נו, אם אתה כבר מתייחס אליי כשאני ככה בבית כבר כמעט שבוע עם רגל למעלה וגב תפוס כאן בחושך, לא לא, זה בסדר, אני אמות לי כאן לבד, אני כבר אנוח בקבר.... אז הנה עוד אחת, חמש דקות אחרי. ה-520 החדש עושה את זה?
3 34TK New member 20/11/06 #11 קבל תשובה של חנון... אבל למה בלי מיגונים ? יש לי טלפון של מרכז הדרכה לרכיבה מתקדמת ,רוצה?
L lucca227 New member 20/11/06 #12 שאפו../images/Emo24.gif../images/Emo152.gifל- ../images/Emo187.gif ה- |כתר
C cuba151 New member 21/11/06 #13 fun gas או בתרגום חופשי דלק בכיף שיחקת אותה (אם לא נפלת)ומי הטיפש שהסכים לתת לך את האופנוע