FUN ART אומנות והנאה

נמה1

New member
FUN ART אומנות והנאה

FUN ART ייבוא מוצרי תחביב ואומנות ממוקמת בכרמיאל. אני מוכן להרים את הכפפה ולתת לחברי הפורם 10% הנחה. כמו כן נשמח לענות על כל שאלה ולתת הסברים והנחיות עבודה. בחנות תמצאו מגוון גדול מאוד של מוצרי עץ מכחולים צבעים וחומרים לאפקטים מיוחדים.

א אוהל

New member
האם ההנחה תקפה גם כשמזמינים

דרך אתר האינטרנט שלכם? ו-
רבה לך!

לילך1

New member
קודם כל ..תודה רבה !!!!! ../images/Emo140.gif

תודה על היוזמה, על כניסתכם ופנייתכם לפורום שלנו. נשמח אם תוכלו בבקשה לפרט היכן בדיוק אתם ממוקמים ...למען קונים שאינם תושבי כרמיאל.

psa

New member
נמה , מה הקשר שלך לחנות?

נשמח לשמוע פרטים נוספים. האם את/ה בעל/ת החנות? ברכות

lilachh

New member
כל הכבוד על היוזמה ותודה ../images/Emo140.gif

גם אני סקרנית לגבי הנחה דרך האתר בתור תושבת המרכז ...

FUN ART

New member
תשובה לשאלה

כן אני הבעלים של החברה FUN ART מרכז הפעילות של החברה נמצא בכרמיאל. FUN ART מייבאת מגוון גדול מאוד של מוצרי תחביב ואומנות. מוצרי עץ ומודלים לצביעה מחומרים שונים,יציקות שיש MDF קרמיקה ופוליאוריטן מוקצף. צבעים וחומרים לאפקטים מיוחדים לכות.גומה לכה עמידה במים ובחום ייבוש מהיר ללא סימני מברשת(מגשים שלטים) משחות עיצוב דמוי אבן חלקה ועוד מכחולים צבעי שמן ואקריל לציור חרוזים וחוטים שבלונות ועוד ניתן לראות את המוצרים באתר החברה (עדין בשלב הקמה) כמו כן אשמח להפנות לחניות באיזור המגורים שלכם.

psa

New member
שלום משה , אם כך אנחנו מרימות את

הכפפה ותעניק לנו , חברי הפורום הנחה ללא תנאים? ברכות

lilachh

New member
לפי המסק שקיבלתי מפאן ארט

יש הנחה של 10% על קניה גם באתר וגם בחנות...

קודם כל תודה

נרשמתי לאתר שלכם וקיבלתי הפתעה נעימה בדואר, אז המון תודה. דבר שני, ראיתי באתר שלכם שיש רשימת חנויות, בינהן "יצירה" בירושלים. אני מאיזור ירושלים, ורציתי לדעת אם יש קשר בינכם, ואם כן אז האם תינתן לנו הנחה גם שם. שוב, המון תודה

ayelet i

New member
../images/Emo45.gif מצטרפת להמלצה...

בתור תושבת המקום, לקוחת החנות (גם בתור תלמידה...) ממליצה - על החנות, הבעלים, הקורסים... ולמשה - כל הכבוד!

למעלה