Fujitsu Siemens

shuki13

New member
Fujitsu Siemens../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo35.gif

אהלן רציתי להעלות סוגיה, אני לפני קניית מחשב נייד ורציתי לדעת מה אתם חושבים על המחשב הנ"ל. האם כדאי להשקיע? למישהו יש אותו והוא מרוצה? למישהו יש אותו והוא לא מרוצה? איך השירות בארץ במידה ויש תקלה, האם הוא יקר מדי ועדיף לקנות משהו אחר? בכל אופן הנה מפרט חלקי ועיקרי עם מחיר תגידו מי בעד ומי נגד וזה מאוד יעזור לי כי אני לא הכי מבין בזה אז הנה: Fujitsu Siemens AMILO intel pentium 1.6 15" 512mb 80GB עם צורב דידודי יציאה לטלויזיה וכו' אחריות לשנה. ______________ 5700ש"ח האם מוצדק? איכותי? בתודה שוקי

Jan22

New member
תראה ,אם כבר אתה מתפשר על

תקציב של 6000 ש' עדיף שתיקח נייד של IBM ,הם יותר עמידים ואמינים . בכל מקרה בנוגע לפוג'יטסו - הם חברה לא רעה ומתחילים לאט לתפוס חלק ניכר מעולם הניידים .בנוגע לשירות הלקוחות שלהם - אני לא בקיא בזה ,אבל אם אתה מעוניין ב100% תמיכה ושירות עדיף שתיקח IBM . תבדוק את הדגם הבא ... http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1729933

shuki13

New member
מה לגבי העיצוב והמשקל../images/Emo134.gif

אלו גם גורמים שצריך לקחת בחשבון לפני הרכישה אתה לא חושב? בכל מה שנוגע לIBM לטעמי העיצוב מאוד יומרני ומשעמם, כמו כן העובי (כמו כן המחשב שתיארתי מכיל 80GB לעומת 60GB בIBM) תודה על התגובה למישהו יש עוד משהו להגיד על פוג'יטסו סימנס ועל IBM לצורך השוואה?

למעלה