Fujitsu חברה טובה? רצינית?

yakov115

New member
Fujitsu חברה טובה? רצינית?

חוות דעת על המפרט http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1826495

Jan22

New member
חוות דעת ..

אתה מבקש חוות דעת על הנייד ? נייד מצויין ,אבל תלוי בסוג השימושים ; אם אתה צריך להריץ סוליטר פעם בשנה וWORD - זה לא המחשב בשבילך ; אם אתה צריך להריץ משחקים - הוא יסחוב ; עריכת וידאו - סביר . לפני שאתם מבקשים חוות דעת על ניידים מסוימים או דגם ספציפי ,תעלו קישורים / תציינו שימושים מדוייקים / תקציב בין לבין . לדוגמא : לא פעם שואלים פה בפורום "דל אינספריון XXXX ,הוא טוב ?" בחיאת ,איזו מן שאלה זו ? אני מקווה שהמסר הובן (לא רק לך יעקב ,לכולם).

yakov115

New member
כנראה שהמחשב הזה חזק מידי

בשבילי כי אני סטודנט, אני צריך אותו בדיוק לורד אקסל אקסס+אינטרנט שום דבר רציני... בשביל השימושים שלי אני חייב פנטיום או שאני יכול להסתפק בסלרון? למרות שהבנתי שסלרון בכלל לא כדאי לקנות כי הוא מתחמם מהר ודיי איטי..

יאיר B

New member
לאופיס ואינטרנט סלרון יכול להתאים.

אבל רק לזה. אם יתחשק לך קצת חישובים או גרפיקה - תהיה בעיה. סלרון לא מתחמם יותר מפנטיום, אבל הוא אכן קצת יותר איטי. הבעיה העיקרית שלו היא שאין לו את הטכנולוגיה לחיסכון בסוללה ולכן הסוללה תחזיק פחות זמן. אני רק מציע בחום לבדוק שלמחשב יש 512MB זיכרון לפחות (כי כל המרבה הרי זה משובח...).

yakov115

New member
צריך לשמחשב יהיה 512 זיכרון

DDR או DDR2 כי כשדיברתי עם המוכר באופיס דיפו הוא אמר לי שעדיף 256 DDR2 מאשר 512 DDR רגיל..יש אמת בדבריו?

The Zombie

New member
אין אמת מוחלטת בדבריו...

בעיקרון ה-DDR2 מהיר מה-DDR ויכול להיות שלכך הוא התכוון. יחד עם זאת אני חולק על קביעה זו. בהקשר של זכרון, זכרון RAM מהיר הרבה יותר (פי 1000 בערך...) מגישה לדיסק הקשיח. מה שקורה כשנגמר לך הזכרון הפיסי, מערכת ההפעלה מקצה חלק מהדיסק שמשמשת בתור זכרון ואז מתבצע תהליך שנקרא Paging בו המחשב מחליף את המידע בזכרון ה-RAM בזה של הדיסק על פי הישום שצורך זכרון באותו רגע. במילים פשוטות יותר, כשהזכרון הפיסי מועט המחשב איטי יותר (משמעותית) מהסיבה שציינתי ולכן ככלל אצבע: עדיף יותר זכרון איטי מעט יותר מאשר מעט זכרון מהיר יותר. (וכמובן שעדיף הרבה זכרון מהיר על מעט זכרון איטי, כמו שנאמר: עדיף להיות בריא ועשיר מאשר עני וחולה ;)) אם אתה רוצה להרחיב את היריעה שלך בענייני זכרון הנה חומר בעניין: http://www.zombie.co.il/product.asp?artID=27

למעלה