Fujistu Siemens pocketLOOX 720

טלי 234

New member
Fujistu Siemens pocketLOOX 720

הי אני מחפשת המלצה לחנות שאוכל לקנות דרכה את ה-Fujistu Siemens pocketLOOX 720. הנדי כבר מוכרת לי, והם מבקשים עבורו 4000 ש"ח. האם יש חנויות נוספות שמציעות את המכשיר? ב- Zap לא מצאתי אותו. תודה

2cookie

New member
למה דווקא את הלוקס?

ה-X50V עולה 3100 ש"ח ישירות מ-DELL, והוא יותר טוב (חוץ מהמצלמה שאין בו).

gabimaor

New member
עד כאן

יותר טוב? תן סיבה..... לצערי ולצער כל עם ישראל משום מה רק הנדי מוכרת את המכשיר הזה לפחות כרגע.זו פחות או יותר המגרעת הכי גדולה שלו. אם כן תלכי על הדל אני ממליץ לרכוש עוד בטריה מיד או אפילו את הסוללה המורחבת מכיוון שהסוללה הרגילה חלשה מעט.

2cookie

New member
הוא יותר טוב כי..

המעבד יותר מהיר, יש לו מעבד גרפי (הכי חזק שיש למחשבי כף יד), המסך אמור להיות טוב יותר לפי חוות דעת של משתמשים והוא עולה פחות.

gabimaor

New member
אז ככה

מעבד מהיר יותר אינו שווה מידיית למכשיר מהיר יותר. בכל ביקורת על המכשיר קראתי על איטיות מאוד מרגיזה בפעולות מסוימות כמו פתיחת תפרטי ההתחל. מעב ד גרפי - עד כה לא נראה כי התוכנות יודעות להשתמש בו ולהפוך אותו ליתרון. אולי בעתיד. מסך יותר טוב,וואלה לא יודע.לדעתי עניין של טעם אבל בסדר. ללוקס יש חיבור USB,מצלמה ואינפאר אדום מחוזק. באופן כללי כל אחד מ 4 המכשירים עם VGA (אסוס,לוקס,4700 ודל) הם מכשירים מעולים.כל אחד צריך לבחור את היתרונות החשובים לו. לא חושב שניתן לאמר על מכשיר כזה או אחר שהוא טוב יותר.

2cookie

New member
לפי בנצ'מארקים הוא אכן מהיר יותר

ודי להתחכם. כנס לביקורת שלו ב-the-gadgeteer ותראה שטוענים שהמהירות שווה לשל ה-4700. לא נתקלתי באיטיות תגובה עם המכשיר הזה, הוא עבד יפה מאד. המעבד הגרפי הוא יתרון עצום! למעשה הוא יאיץ את רוב המשחקים וישפר משמעותית את ביצועי הוידאו- עד כדי כך שמספיקים 208 מגה הרץ כדי להציג 99.8% מהפריימים של הסרט, כך שתאר לך איזה חיסכון סוללה יש כאן... ללוקס יש USB וזה נחמד, אבל עד כמה זה נחוץ כשיש BT ושני חריצי הרחבה? המצלמה עצמה לא הכי שימושית, בהפרש כבר אפשר לקנות מצלמה דיגיטלית סבירה עם 3 מגהפיקסל וזום אופטי... האינפרא האדום המחוזק גם הוא לא כל כך משמעותי, יש BT. כשלט לטלויזיה גם הרגיל יכול להספיק לפעמים. אני חושב שאפשר בהחלט לומר איזה מכשיר טוב יותר- והאייסוס והלוקס נמצאים למטה, גם מבחינת מחיר וגם מבחינת מפרט. הייחוד שלהם הוא במצלמה וב-USB, שהולכים ומתבררים כגימיקים. (BT פשוט עדיף על כל חוט)

טלי 234

New member
כי הוא ../images/Emo77.gif ולא בשבילי

דרישה מאוד ספציפית מבעל היומולדת....... אבל אני אעביר לו את כל הדעות בנושא. תודה
ודרך אגב - האם שווה לרכוש אותו בחו"ל? במידה ואני אמצא מישהו שנוסע...

2cookie

New member
כן, אבל את ה-DELL עוד יותר

בארה"ב הוא עולה 370$. אם אני לא טועה, הלוקס עדיין לא משווק שם, אבל אפשר למצוא את האייסוס A730W הזהה לו.

gabimaor

New member
האסוס

לא זהה.בטריה שונה,אינפרא שונה ועוד משהו שברח לי מהראש. אם זה נקנה על ידי מישהו בארה"ב אולי כדאי ללכת על הדל שהרבה יותר זול.

2cookie

New member
ובכל זאת הם כמעט אותו מכשיר..

עם יתרון עיצובי לאייסוס לדעתי

gabimaor

New member
אגב

ניתן למצוא את הלוקס בנכירות קבוצתיות בוואלה וב P1000 (נדמה לי).

טלי 234

New member
תודה ../images/Emo13.gif הוא אכן נמצא במכרזים,

אבל באף מקום לא מצוין האם כולל עברית...

למעלה