FuckYouAll-זאת אני ...

Billys Lover

New member
FuckYouAll-זאת אני ...

האאאאאא שנה טובה כוסית!!! מעניין אין בילי חוגג?או ג'ואל? או בנג'י? פול? כריס?..... גם להם חג שמח............. יוו איך הייתי רוצה לתת להם נשיקה היום!!!!

A Lovato

New member
כן אה..

אבל רק בילי או בנג'.. למרות ששניהם תפוסים- בנג' עם רין המכוערת ובילי עם לינדזי העוד יותאר מכוערת..

A Lovato

New member
אמ..

זה סתם בצחוק..מצדי שיהיו עם האישה הכי מכוערת העולם,רק שיהיה להם טוב איתה והיא תעשה אותם מאושרים!

A Lovato

New member
לא!חעחעחעחע

אבל היא ממש מכוערת! נראה לי שלמאי יש תמונה שלה..

RaNgLeR

New member
אני די בטוחה...

שזאתי לינדזי...גאד דאמט...בילי..אחד האנשים הכי מושלמים בעולם (
)והמכוערת הזאתי... מה עבר לו בראש?!..(יותר נכון מה לא עבר..=/)

A Lovato

New member
מכוערת!!וזאת כן היא כי..

להזכירך באתר שממנו לקחנו את זה היה רשום לינזי אגב..תני לי פליז קישור אליו..שכחתי אותו ואני רוצה להביט בתמונות המהמות של טוני, בנג' וג'אול שם..מאט בקושי יש :[

RaNgLeR

New member
מה גורם לך..

לחשוב שיש לי זיכרון כ"כ טוב ואני זוכרת את האתר...? סורי אין לי מושג מה התוכבהת של האתר(אלינה!!!נכון יש שם עוד מישו מאחורה עם חולצה של לבל? נראה לי זה האיש שעובד עם בילי וכנראה זה האיש ששלחתי לו את האימייל...
)

RaNgLeR

New member
אמממ...

אני יודעת שזה אתר בMSN GROUPS וכל מה ששמור לי במועדפים כרגע זה זה: http://groups.msn.com/TheGoodCharlottePunks/billysbio.msnw

A Lovato

New member
לא..

זה מהמנוע חיפוש המפגר שהוצאתי מהיידפארק וחיפשתי מאט לובטו....

RaNgLeR

New member
>.< ..לא מהמנוע חיפוש הזה

יש לי אייקונים.. הנה במיוחד בשבילך אני בודקת שוב... *בודקת...* *עדיין בודקת* לא מצאתי אבל כן מצאתי בלוג של מישהי שהיא טוענת שהיא לינדזי... http://www.greatestjournal.com/users/linz_0wens/ ...בטח...

FuckYouAll89

New member
מילה שלי.. מחר יש לכם תמונות לה...

יש לי 1000000000000000000000000000000000 אני אמצא ואשלח

מה זה האתר הזה של לינדזי??../images/Emo12.gif

נכנסתי לאתר ולא היה משו מעניין חוץ מזה שהיא אמרה שהיא חברה שלו ושביא לא ביצ' כמו שאנשים חושבים.....

iluvsp

New member
לינזי היא מכוערת..

היא דווקא מאוד חמודה מצאתי את התמונה שלה בגדול אם זאת היא, היא רשום שזאת היא אז כניראה זאת היא...

למעלה