fuck wild

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
fuck wild ../images/Emo13.gif

אני מרגיש שהשיטה הזאת היא האויב שלי ולהצליח בשיטה הזאת תהיה הדרך לתת לי הרגשת עליונות על אויב זה! בכל מקרה בלי מאמבו-ג´אמבו מלחמתי ווילד אני מנסה אחרי 5 שעות שינה בלבד או שמא אני צריך לנסות כשאני הולך לישון ובנוסף לקום אחר 5 שעות ולנסות שוב כי היום ניסיתי כשהלכתי לישון ולא הצלחתי זבה לא עשה לי כלום (ניסיתי עם מוזיקה) ופשוט לא התחברתי לזה סתם שכבתי מלא זמן ושמעתי דיסק שלם של 74 דקות ואחרי שסוף סוף נרדמתי והתעוררתי אחרי כ5 שעות ניסיתי לעשות זאת שוב ונראה לי שנרדמתי אחרי איזה שלוש שירים ופתאום מצאתי את עצמי ער בשומעי שיר מספר 14 או משהו כזה כלומר שוב נכשלתי רק רציתי להגיע למצב של וויברציות שאני יכול לדמין את עצמי מסתחרר בחדר :((( אני שונא את התסכול הזה!

Variety

New member
שיטה לחלומות צלולים לכולם!

היי IC4, אני מאוד מבין את התסכול שלך. גם לי זה קורה. אני מרגיש שקשה לי להתרכז ולהתמקד. זה באמת מתסכל. לכן אני ממליץ לך כרגע לעבור לשיטה אחרת. MILD. הדרך להלן, שאני הולך להציע לך ייתכן מאוד ותתחיל להרגיש בהגברת הצלילות רק לאחר כמה ימים של נסיון, יכול להיות שבוע, שבועיים אבל היא תפעל. חשוב מאוד שתרשום יומן חלומות, זה המינימום. ואם אתה לא רושם, תתחיל היום או מחר. אם אתה כן רושם יומן חלומות, תחפש לפי החלומות האחרונים שלך אלמנט קבוע. לפני השינה, תחזור בלב, ובשיא הרצינות על המשפט "אני עכשיו הולך לישון, כשאראה _______ (האלמנט הקבוע), אדע שאני חולם. בבוקר אזכור את החלומות". (מאוד פשוט לזכור את המשפט כי הוא הגיוני, אתה אומר מה אתה הולך לעשות, מה אתה רוצה לראות, ושתזכור הכל בבוקר). קום לאחר כ5 שעות, ותלך לישון שוב כשאתה חוזר על המשפט הזה (בלי הקטע של לקום בבוקר כי זה כבר בוקר) , ומדמיין את עצמך מזהה שאתה חולם בעזרת האלמנט הקבוע. תשתמש בחלומות האחרונים שלך שהרגע רשמת, דמיין את עצמך באותה סצנה שהרגע קמת ממנה. שזה כל הזמן יהיה טרי בראש, עד שתרדם. לאט לאט המודעות שלך בחלומות תהיה יותר ויותר גבוהה. חשוב מאוד שתרשום את החלומות שלך כדי לראות התקדמות. כשאני השתמשתי בזה, אני זוכר שהיו לי קטעים שידעתי שאני חולם, אבל כמעט. זאת אומרת שנניח ישבתי באוטובוס, ועשיתי את הבדיקת מציאות (כתוצאה שהזכרתי לעצמי במשפט - אתה יכול לנסח איזה משפט שאתה רוצה ד"א). ולמרות שהיא הצליחה, אמרתי לעצמי משהו בסגנון "טוב נו, אני מעדיף להיות לא צלול". לאט לאט התקדמתי, והגעתי לרמה יחסית גובהה, עם תדירות חלומות צלולים לא רעה של כמה בשבוע. השיא שלי שהיה לי בשבוע אחד כ15 חלומות צלולים. רק באותה תק´ הפסקתי לרשום יומן חלומות וחזרתי להתחלה התחלה. אני חושב שאת שיטת ווילד כדאי לך לנסות אחרי שאתה הגעת לרמה של המון חלומות צלולים בשבוע (בעזרת מיילד) ותעשה את השיטות במקביל. בעקרון, אחרי כמה זמן, יתחילו להיות לך חלומות צלולים ספונטניים, בלי שום שיטה, כתוצאה מהמיילד. אני עכשיו בלימודים מתחיל עם השיטה הזאת. בגלל סדר שעות השינה שהוא יותר קבוע מאשר בחופש. עכשיו שאני חושב על זה, זה דבילי שאנחנו אומרים כל הזמן שנתחיל בחופש, בגלל הלימודים. פשוט אפשר ללכת לישון שעה קודם, אם לא עייפים, אפשר לעשות לפני ספורט, זה עוזר, ולהתקדם הרבה, זה לדעתי מאוד שווה את זה. חלומות פז, Variety-

IC4

New member
שלום שלום

אני לא תלמיד אגב ולא צבא ואני כלומניק ככה שאין לי ממש סדר יום ושינת לילה אין לי בכלל למען האמת ואת שיטת היומן חלומות אני מכיר ותמיד התיאשתי ממנה כי אף פעם לא מצאתי שום ANCHOR שום אלמנט משותף לכל חלום האלמנט היחיד הוא שאני בחלום! ואולי אנשים כי נראה לי שכל חלום שלי יש בו אנשים אבל זה ממש לא עוזר ואני גם משוכנע שזה לכל אחד ככה ולא אופייני במיוחד לי. ולא הבנתי את הקטע שרשמת , כל הפסקא הזאת שאמרת אוטובוס אתה ישבת באוטובוס בחלום ? ואמרת לעצמך שזה חלום אבל שאתה לא רוצה שהוא יהיה צלול? HMMM !? [תודה]

Variety

New member
תגובה

היי IC4, הדבר הראשון שאתה צריך לעשות כדי להצליח בחלומות צלולים הוא נכונות מצדך. אתה צריך לרצות את זה. בין אם זה ע"י כך שתגדיר את המטרות שלך, השאיפות שלך, או סתם לכיף. אתה צריך לרצות את זה ולכתוב את היומן חלומות. היומן חלומות לא נועד רק למציאות עוגנים אלא לעוד הרבה דברים, להבנת משמעויות של החלום, לראות אם חלומותיך הם נבואיים ועוד המון. אם תרשום חלומות, תראה שהם הרבה יותר מורכבים ממה שאתה חושב שהם. בקשר לשאלותיך, כן, ישבתי באוטובוס, הבנתי שאני חולם ולא רציתי חלום צלול. ממש כמו שזה נשמע. אבל רק אח"כ הבנתי בעזרת היומן חלומות שההתקדמות שלי בשלבים. לאט לאט אני מעלה את המודעות שלי, באותו זמן ידעתי שאני חולם אך לא עשיתי כלום, רציתי לחזור לחלימה רגילה בחלום. ואחרי כמה זמן, החלומות שלי נהיו צלולים, והצלילות עם הזמן עלתה ועלתה. וזאת יכולתי לראות רק בעזרת היומן חלומות שלי. ברגע ששמתי לב לכך, זה ממש נתן בי מטיבציה. את הדברים האלה לא תמיד רואים, לפעמים דורש זמן או אירוע מסויים שיפיל את האסימון. חלומות פז, Variety-

IC4

New member
narf ../images/Emo98.gif

הקטע של ישיבה באוטובוס הזכירה לי פעם שבנסיעה באוטובוס נרדמתי כשהראש נשען על היד (תנוחת המרפק המונח על החלון) וחלמתי שאני משחק כדורסל ואז התעוררתי בבום עם כאב ראש ואחרי איזה רגע של כאב ראש ולנסות להבין מה קרה אז הבנתי שבחלום אני זרקתי את הכדור , והיד שלי במציאות העיפה את הראש על הכיסא שממול
sub-conscious humor, go figure כל מקרה אני מאד מאד מקווה שאכן אני רק בתחילת דרכי ושיש עוד הרבה זמן של תסכול
=> תקווה מוזרה קצת בענין יומן החלומות היום למשל (קמתי לפני כשעה) היו לי שתי חלומות שאני זוכר (בכוונה רשמתי "שאני זוכר" כי אם עוד מישהו יגיד לי שאני חולם יותר אבל אני רק זכרתי 2 מהם, אני ארצח אותו) ורשמתי אחד מהם - השני היה יותר מעוות אבל שכחתי את רובו מה גם שהיתה לי דילמה לחזור לישון או לא וגם שכחתיו בזמן ששיחזרתי ורשמתי את החלום הראשון (זה כמו לבחור איזה ילד אתה רוצה להציל) אבל איני מוצא בחלומות שלי משהו מעבר ללהיזכר בחלום המקורי אני לא רואה בחלומות שלי נבואיים או משהו אחר . כלומר גם אם חלקם כן כאלה, אני מתקשה להבחין בכך. אז כפי שאמרת - זה שיטה שלוקח לאטלאט להגביר את הצלילות איתה ואני מקווה שזה יעבוד. עוד משהו לעשות חוץ מיומן חלומות? --- בקשר לחלום עם הידיים - שרשור אחר כלומר - אני לא זוכר את החלום ונדמה לי שלא היה קשר בין החלום לזה שהסתכלתי בהתחלה שלו על הידיים. נראה לי שפשוט בגלל שרציתי להסתכל עליהם לפני שהלכתי לישון אז הסכתלתי. למרות שאני זוכר מאותו לילה חלום עם חבר שלי שנסעתי במכונית שלו ואיבדתי שליטה עליה. ודי כבר לרשום כל הודעה שלך אליי "היי IC4"
סתם. תודה שוב !

Variety

New member
תגובה

היי, (ראית, בלי IC4!
) עזוב כרגע את החלומות הנבואיים וכל זה, כרגע אני מציע לך שתחליט שאתה מתחיל לרשום חלומות, תרשום כמה שאתה יכול, תזכר בכמה שיותר למשך כמה ימים (כשבוע, 10 יום...). אח"כ, בעזרת מה שצברת, בהתבוננות מעמיקה ומחשבה, חפש את הקשר בין החלומות, חפש אולי כמה עוגנים אם תמצא משהו. אחרי ה10 ימים האלה, תחליט שאתה רוצה להתחיל להיות יותר ויותר צלול בנוסף לרישום חלומות ותעביר את ההתמקדות יותר לכיוון בו נניח, תדירות החלומות הצלולים. אל תחשוב כרגע על האורך, או טיבם. אתה כרגע רוצה שיהיה לך יותר ויותר חלומות צלולים. זאת המטרה שלך כרגע. אח"כ כבר נדבר על המטרה הבאה. חלומות פז
, Variety-

wisdom16

New member
המילה הנכונה היא..

לא לרצות, אלא לבחור. הרצון בא ממקום כלשהו של חסר בעוד שהיכולת הזאת נמצאת בנו. אם כן יש להתכוון לבחור בחלום צלול. "אני בוחר\ת בחלום צלול". במשך חודשיים רציתי בחלום צלול שלא הגיע. יומיים אחרי שהידיד הכי טוב שלי הסביר לי, את מה שאמרתי כאן הרגע, הגיע החלום הצלול המיועד. יומיים! תודה רבה לבועז
ושיהיו לכולנו חלומות פז:) בהצלחה
יפעת

IC4

New member
I CHOOSE ! נראה לי

הבעיה היא איך אתה יכול לבחור במשהו שאתה לא יודע איך הוא בדיוק

wisdom16

New member
מה?!

איך אפשר לרצות משהו שאתה לא יודע איך הוא בדיוק????? אני לא יודעת איך לנסח את זה בדיוק. אז אני אביא דוגמא אישית שלי. חודשיים רציתי חלום צלול. ניהלתי יומן חלומות, החלומות שלי היו בהירים מאד אבל לא צלולים. יומיים אחרי שהבנתי את עיקרון הבחירה (לא, לא באזרחות) היה לי חלום צלול. כשאנחנו רוצים משהו זה בדרך כלל (ושים לב) כאשר אנחנו לא יכולים לספק זאת לעצמנו ואנחנו צריכים מישהו אחר שיתן לנו. כשאנחנו בוחרים אנחנו מבינים שהפוטנציאל נמצא בנו והבחירה נותנת לו דחיפה לפרוץ החוצה. וכך זה עובד. אתה יכול לנסות באמצעות רציה, אבל בחירה זה הרבה יותר טוב. (לדעתי כמובן) מישהו רוצה להוסיף\לתקן\לשפר?
יפעת

wisdom16

New member
אבל הרגע הסברתי!

האם זה באמת כל כך מסובך??? אני הבנתי מהר מאד דווקא.. והרגע הסברתי לך את איך שאני מבינה את זה, זה עדיין קשה? יש מישהו שכן הבין? יש עוד שלא?
יפעת

למעלה