FuCk ThE ScHoOl

LonLey GiRl

New member
FuCk ThE ScHoOl

אך!!!!!!!!!!!! איזה מחשבה יכולה יותר לשמח מאשר הידיעה שעוד יומיים לא יהיה יותר בית ספר?!!!! וגם אני כאן כדי לספר לכם מקרה שקרה לי היום... ככה: היום העברתי בין הילדים בכתה (לפני השיעור...) טופס שיסמנו איזו מורה הם הכי אהבו... אז אח"כ זה היה לי בשולחן... ולא נגעתי בזה או משהו והמורה פשוט לקחה לי את זה... אח"כ המנהלת נכנסה לכתה ואמרה שזאת עבירה פלילית... ושהיא תחשוב על לפרק את הכתה... או להוציא אותי מהכתה... או להוציא אותי ועוד כמה ילדים עם בעיות מהבית ספר... אז רציתי לשאול אם זה צודק לגביי???

רונקי

New member
איזה זונה!../images/Emo2.gif

יו אסור לה!
איזה כלבה
איזה כיתה את? אם שנה הבאה י אז גם ככה אמורים לפצל אותכם..

BubbleGum

New member
באמת זונה../images/Emo2.gif

דבר ראשון אסור למורה לקחת לך את זה ועוד לקרוא מה כתוב בדף
כן כן המורה שלי אמרה לכיתה שלי את זה... ודבר שני מה זאת המנהלת הזאת
איזה מגעילה
אם יש ילדים עם בעיות כמו שאמרת אז דווקא להם צריך לעזור ולא לפתור את זה בדרכים של סילוק
ו... סליחה שלא שירשרתי למקום הנכון אבל לא נורא

דוגרי חראית !!!

תדבר עם המנהלת ... תסביר לה שזה היה סתם בצחוק או משהו כזה :) ואך תדאג... היא סתם מנסה להפחיד אותך, זה לא פלילי ולא מפרקים ככה סתם כיתה !

Moranus

New member
מזה???

לא קיללת או ירדת על מורות רק ציינת מי אהבת ומי לא אסור לה לעשות ככה זה כמו שיש מורים שמדהרים על איזה תלמיד זה ואיזה תלמיד זה... ולפרק ת'כיתה עשה לי טובה זה איומים הם אוהבים לאיים אבל בת'כלס לא עושים כלום אצלי בגלל מקרה שקרה איימו לפרק אותנו את הכיתה ובסוף כלום...

ולרדת על מורים זו עבירה פלילית?../images/Emo16.gif

אני לא מתכוון על ירידות בצורה מגעילה, אני מדבר יותר על דברים חביבים ומצחיקים. אצלי בבי"ס לפחות, לא הייתה בעיה עם זה. נ.ב.- אחר כך אני אעלה לפה לקט קטעים מהעיתון הכיתתי שיש בהם "ירידות" כביכול על מורים.
ניר

מה עבירה פלילית?! ../images/Emo16.gif

שעשיתם סקר בכיתה? הבי"ס שלך לא שפוי או משהו? אנחנו עשינו סקר דומה במחצית על המורים, והתוצאות פורסמו בעיתון כיתתי שגם חלק מהמורים קוראים. (ואצלינו היה גם את המורה הכי פחות אהוב [=שנוא]).
ניר

כמה דברים..

דבר ראשון תהיי בטוחה שהמנהל רק מאיימת ואין מצב שהיא תקיים את מה שהיא הציעה.. דבר שני אולי באמת זה קצת פגע בהן, אם את רוצה לצאת מזה, לומרות שלדעתי המורות אצלך כבדות, פשוט תתנצלי.. שיסתמו ת'פה וזהו..

למעלה