FUCK THE GOVERNMENT

אנרכיה

New member
FUCK THE GOVERNMENT

כמידי שנה ושנה,ראשון העיר חוגגת את ´חג היין´ המסורתי. שנה שעברה אנרכיה החמיץ. השנה,שנת תשס"ג אנרכיה החליט לצאת ובכאילו לחגוג את חג היין, אנרכיה חזר הביתה מהצבא <FUCK THE ARMY>גלש לו להנתו קצת בנט,שמע קצת מוסיקה,דחף מעט סגריות,התקלח,התלבש,ויצא לכיוון מרכז העיר במטרה לפגוש חבר,איך עבר הלילה לא משנה כל כך... נגיע לפואנטה... בדרכו חזרה...למי שמכיר א, מרכז העיר ... אז יש את רחוב רוטשילד,שאותו חוצה רחוב הרצל,למי שמגיע מכיוון בית דגן קצת אחרי השילוב בין רוטשילד להרצל,מצד שמאל של הרחוב,נמצא לו הגן המקסים,ושמו בישראל ´גן העיר´,שלפני כמה שנים עבר שינוי כללי,ואינו דומה עוד לגן הישן,של פעם... מול הצומת,בשילוב עם רח´ הרצל ורוטשילד,נמצא לו המדרחוב... אנרכיה חוצה את הכביש לכיוון המדרחוב...ומתבונן במס´ לא מעט של שוטרים ולוחמי מג"ב רצים למעלה להכנס דרך המדרחוב לכיוון גן העיר... כמו כל ישראלי מצוי,גם אנרכיה התענין מה קרה שם... פוסע לו לאיטו ומפלס דרך בין ההמון...מגיע לגן העיר... עשרות אזרחים ושוטרים היו שם... אנרכיה תוהה על מה ולמה... ואז...הקטע שבשבילו אנרכיה כותב את כל הבולשייט הזה...ומנסה לענין אותכם... המממממממממממממ... היו שם עשרות שוטרים ומעט מאוד בחורים צעירים ספק עבריינים ספק הגיעו לשם בטעות,והם אזרחים טובים,או לפחות,לא מזיקים לאף אחד. ונצא מנקודת הנחה שהם עבריינים... מה שהלך שם...קשה קצת לתאר...מכל הבלאגן...אבל אנרכיה ינסה...לתאר מספר ארועים שראה... בחור דתי,אולי שבבניק אולי משתדל לחזור בתשובה...בין מס´ שוטרים... לשמוע מה שידברו אנרכיה לא שמע...לראות שהבחור תקף שוטר אנרכיה לא ראה... נצא מנקודת הנחה שהוא כן תקף שוטר... מיד,עלו עליו ...מס´ עצום של שוטרים...אולי 10 אולי יותר...הוא היה נראה בחור די צנום...שקצת מתפלסף... אבל בכל אופן...השוטרים עלו עליו וכיסחו אותו...אנרכיה לא ראה את גורלו של הנער...כן ראה ערמה של שוטרים ומג"בניקים...חמושים ב אמ 16...חלקם ארוך חלקם מקוצר...אנרכיה שואל את עצמו...מענין מה קורה אם הבחור מקבל מאחד השוטרים את הקט בראש,או אולי מקבל מהנשק מכה בבטן....ברגל...ביד... מקרה נוסף שאנרכיה ראה, קצין משטרה בעל שלושה פלאפלים כסופים...גבוה קומה וחסון...תופס בחור צעיר...בצאוור...מנער אותו...חונק אותו...ועוד קצת...ובנתיים מטייל איתו אחורה...ומעיף אותו אחורה... ועוד מס´ ארועים... אינני דוגל באלימות,אלימות זה בטח לא הפיתרון,אני לא מצדיק את הבחורים,אבל אני חושב שאם אחד מהם הרים יד על שוטר,הם לא צריכים כולם להכנס בו...ולהכניס...ולהכניס...עד שיאבד את העקרה...או לפחות ישבור אף...רגל...יד... לדעתי הם היו צריכים להשים עליו אזיקים ולעצור אותו...לקחת אותו לתחנה...להרגיע אותו...<כי בטח שעשרות שוטרים מקיפים אותך...אתה לא תיהיה רגוע>...ואולי אם בא להם לפתוח לו תיק... אבל בטח ובטח לא לפוצץ לו ת´צורה...לנצל ת´חוק המעפן ולעשות מה שבזיין שלהם...כי הם הרי אנשי החוק... דברים כאלה גורמים לי לחשוב...מה אני צריך להיות במדינה כזאות מגעילה... פוליטקאים מושחטים...מדינה מפוצצת עברינים...שוטרים שלא חושבים... אולי כדאי לי פשוט...בשביל מה לי להיות במדינה...לטוס לאר"הב<ואזרחות יש> ולחיות לי בנחת באיזה פרבר של עיר גדולה...בלי שום חשש... FUCK THE GOVERMENT FUCK THIS COUNTRY FUCK THE ARMY חבל על המדינה. :> אנרכיה. FUCK THE MEAN STREAM

אנרכיה

New member
תודה לישו

הקדוש. שלא נתן להודעה הזאות להסגר,בדיוק הנורטון גמר לעשות UPDATE ובאותו זמן אנרכיה שלח את ההודעה לפורום...והמחשב נכבה...ואנרכיה לא ראה אם ההודעה נשלחה... :>

למעלה