אגב, אני מסכים לגמרי
התקנתי לינוקס על המחשב שלי והשארתי מחיצה לווינדוס (2000), די גדולה בהתחשב בזה שאני לא מתכנן להשתמש בווינדוס על בסיס יומיומי. ביום א' החלטתי סוף-סוף להתקין את הווינדוס. לא הסכים להותקן לי על המחיצה. הלכתי ושיניתי את תצורת המחיצות לגמרי (החלפתי מחיצות מערכת של לינוקס עם מחיצה חדשה שמיועדת לווינדוס). בתור הערה שולית, זה היה סיפור ממש פשוט - יש כלי מערכת בלינוקס, מאוד יציב, שעבד מאוד יפה עם פעולות שינוי המחיצות שביצעתי, כולל שינוי גודל וכאלה (parted), ולהגדיר שמחיצת המערכת שונתה היה ממש פשוט. אני משער שבווינדוס זה לא ככה, אם זה בכלל אפשרי. שוב, לא הסכים להותקן. לפרמט ולהתקין מחדש לא הייתי מסכים, כי בכ"ז השקעתי כמה עשרות שעות בהתקנה הזאת של לינוקס (ובאמת המערכת שלי ממש נקייה ויש עליה רק מה שאני צריך, וכמעט כל מה שאני צריך). אז בסוף החלטתי לנסות את הפתרון הסופי: להתקין ווינדוס על אמולטור (qemu). זו תוכנה ממש קלילה - ואמנם הייתי צריך להשתמש בהאק שמאט את ההתקנה של 2000 בגלל בעיה שיש עם המערכת הספציפית הזאת, אבל זה עבד בקלות. עכשיו אני לא צריך ריבוט כל פעם שבא לי להריץ אקספלורר; שתי המערכות רצות ממש יפה יחד. אז כן, השורה התחתונה היא שמיקרוסופט איומים ויש אלטרנטיבות