עוד חדשה? חח ברוכה הבאה גם לך!!
F FuCkInG C r A z Y New member 2/7/04 #23 וואו כמה חדשים! ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אני עדי בת 16 אבל אמרתי כבר לא? טוב נו לא משנה.. אמממ מיה תגידי איך אומרים תשם שלך? מיה יענו מאיה או מיה כמו הבלונדה מהמורדים?
וואו כמה חדשים! ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אני עדי בת 16 אבל אמרתי כבר לא? טוב נו לא משנה.. אמממ מיה תגידי איך אומרים תשם שלך? מיה יענו מאיה או מיה כמו הבלונדה מהמורדים?
K k k1 New member 2/7/04 #24 טחחחחחחח גם אני רציתי לשאול אותה את זה... ושלום מיה! <עדי? הסיאמיות חוזרת? >
F FuCkInG C r A z Y New member 2/7/04 #26 ../images/Emo12.gif אני מקווהההההה שהיא חוזרתת.. התגעגעגעגעגעגעתי.. חחח איזה סמיילי הומו חיחי ואממ צריך לפתוח את שרשור שיר השבוע... עוד מעט יפתח
../images/Emo12.gif אני מקווהההההה שהיא חוזרתת.. התגעגעגעגעגעגעתי.. חחח איזה סמיילי הומו חיחי ואממ צריך לפתוח את שרשור שיר השבוע... עוד מעט יפתח
K k k1 New member 2/7/04 #28 גם אניייייייייי!!../images/Emo24.gif חחחח ראסמי סמיילי הומו..אני שונאת אותו...לא יודעת למה שמתי... ושבוע שעבר פיספסת...חחח
גם אניייייייייי!!../images/Emo24.gif חחחח ראסמי סמיילי הומו..אני שונאת אותו...לא יודעת למה שמתי... ושבוע שעבר פיספסת...חחח
F FuCkInG C r A z Y New member 2/7/04 #34 סוכרייה? איפה את רואה סוכרייה? אה את מתכוננת לזה: זה קוביות... קרין בדיקת עיניים... דחוף חיחי ואממ לא יודעת אהבתי תאיקון הזה..
סוכרייה? איפה את רואה סוכרייה? אה את מתכוננת לזה: זה קוביות... קרין בדיקת עיניים... דחוף חיחי ואממ לא יודעת אהבתי תאיקון הזה..
K k k1 New member 2/7/04 #36 זה נראה כמו סוכרייה!!!!!!!!!!!!!../images/Emo12.gif וכבר יש לי משקפיים *עדשות* מספר 5...שזה ענק!!!!!!!! אם את לא יודעת(פעם אמרת שאת לא מבינה בדברים האלו..חיחי) וכנראה שאני באמת צריכה בדיקת עינייםםםםםםםם..!!
זה נראה כמו סוכרייה!!!!!!!!!!!!!../images/Emo12.gif וכבר יש לי משקפיים *עדשות* מספר 5...שזה ענק!!!!!!!! אם את לא יודעת(פעם אמרת שאת לא מבינה בדברים האלו..חיחי) וכנראה שאני באמת צריכה בדיקת עינייםםםםםםםם..!!
F FuCkInG C r A z Y New member 2/7/04 #38 חחח וואלה? עיוורת קטנה שלי חחח ואמ 5 זה טוב לא? כי אומרים תמיד למישו שהראייה שלו טובה הראייה שלך 5 5 לא? טוב אין לי מושגג וטוב שככה... --> קוביות!
חחח וואלה? עיוורת קטנה שלי חחח ואמ 5 זה טוב לא? כי אומרים תמיד למישו שהראייה שלו טובה הראייה שלך 5 5 לא? טוב אין לי מושגג וטוב שככה... --> קוביות!
K k k1 New member 2/7/04 #39 זה 6-6 לא 5-5 ולאאאאאאא זה ממש לא טוב!! אבל כעיקרון 5 זה טוב!! מאוד טוב!! זה עדיין נראה לי כמו סוכריה
זה 6-6 לא 5-5 ולאאאאאאא זה ממש לא טוב!! אבל כעיקרון 5 זה טוב!! מאוד טוב!! זה עדיין נראה לי כמו סוכריה
F FuCkInG C r A z Y New member 2/7/04 #42 אה זה 6 6 חיחי טוב... עכשיו הדבקת אותי ואני חורשת על roses .... ה-קרוליין שלו הורג אותי.. חחח מה? איפה את רואה סוכרייה.?
אה זה 6 6 חיחי טוב... עכשיו הדבקת אותי ואני חורשת על roses .... ה-קרוליין שלו הורג אותי.. חחח מה? איפה את רואה סוכרייה.?
F FuCkInG C r A z Y New member 2/7/04 #46 נו אני זוכרת אבל אני עדיין לא מבינה איפה את רואה סוכרייה...
T t o p l e s s New member 4/7/04 #54 זה מיה כמו מאיה...רק בלי א' אבל יש לי חברות שקוראות לי מייה... (בלי קשר למורדים! אפילו לפניהם) אז התרגלתי לשניהם.....
זה מיה כמו מאיה...רק בלי א' אבל יש לי חברות שקוראות לי מייה... (בלי קשר למורדים! אפילו לפניהם) אז התרגלתי לשניהם.....
T t o p l e s s New member 4/7/04 #55 זה מיה כמו מאיה...רק בלי א' אבל יש לי חברות שקוראות לי מייה... (בלי קשר למורדים! אפילו לפניהם) אז התרגלתי לשניהם.....
זה מיה כמו מאיה...רק בלי א' אבל יש לי חברות שקוראות לי מייה... (בלי קשר למורדים! אפילו לפניהם) אז התרגלתי לשניהם.....