ומה שאמרתי לעדי- מה לא התרגלתם!?!??!?!!??! הפורום הזה תמיייייייייייד מת!! כ-ל הזמן!! עד כמה שאני שונאת את זה!! יש לנו תרופות יבשות,ויש תקופות קצת פחות יבשות חח וזה שנתלונן לא יעזור! צריך לכתוב ולהגיב כמה שיותר! והילה-עד עכשיו הנט שלה לא היה טוב אבל הוא כבר הסתדר והיא תחזור.. ואנה-נעלמה..נכנסה לפני כמה זמן ואמרה שאין לה חיים בגלל הלימודים וזה..אני מאוד מקווה שהיא תחזור!! אני מתגעגעת אליה!
ר יבש מתמיד.... אם לא שמת לב זאת רק אני ואת ומידי פעם מישו רושם הודעה... הילה לא פה אנה נעלמה ג'ס בקושי פה ולולו בככלללללל שנים לא הייתה פה.. אממ קרח וזוט שהיו פה מידי פעם נעלמו גם הם... בקיצור מת מת מתתתתתתתתתתתתתתת וצריך לעשות משו עם זה..
הוא יבש!! זה בטוח!! אבל כמו תמיד!! טוב לא יודעת..אם אתן אומרות.. וזוט וקרח לא עזבו..(אני מקווה לפחות) ויש לנו 2 חדשות!! לנה ומיה!! אולי הן יעזרו לעורר קצת ת'פורום!! ומה אפשר לעשות? תנו רעיונות..!
רושמים הודעה שניים ונעלמים... אבל אולי הפעם זה שונה!! ניתן להן הזדמנות!! חח ודידי נשמתי אני עפה בינתיים...אהה ותבדקי מסרים בהייד..עדיין לא שלחתי לך הודעה,אני ישלח עוד מעט אבל אמרת שאת לא שמה לב לזה אז אמרתי לך.. וביי בובה נדברה..!! מואההההההה
שלא הייתי פה כמה זמן.. המחשב מת. פשוט, מת. בגלל זה לא הייתי פה איזה שבועיים.. יכול להיות שבגלל זה גם הפורום נראה לי יותר מת מתמיד- כי אני כבר אולי לא רגילה.. וקרינוש- אני לא מתלוננת.. (אני כבר יודעת שפה אין מה להתלונן, זה תמיד ככה.) פשוט שאלתי איפה כולם.