Fuck hip hop . . .

LadyLuvJess

New member
אגב, מה קורה פה?!

שבועיים אני לא פה וכבר הפורום הזה מת?! (ואני עוד לא כותבת כ"כ הרבה...!!) איפה הילה? איפה אנה?

k k1

New member
הוא עוד איכשהו בסדר..

ומה שאמרתי לעדי- מה לא התרגלתם!?!??!?!!??! הפורום הזה תמיייייייייייד מת!! כ-ל הזמן!! עד כמה שאני שונאת את זה!! יש לנו תרופות יבשות,ויש תקופות קצת פחות יבשות חח וזה שנתלונן לא יעזור! צריך לכתוב ולהגיב כמה שיותר! והילה-עד עכשיו הנט שלה לא היה טוב אבל הוא כבר הסתדר והיא תחזור.. ואנה-נעלמה..נכנסה לפני כמה זמן ואמרה שאין לה חיים בגלל הלימודים וזה..אני מאוד מקווה שהיא תחזור!! אני מתגעגעת אליה!

קרין אל תתוכחי אני אומרת לך הוא יות

ר יבש מתמיד.... אם לא שמת לב זאת רק אני ואת ומידי פעם מישו רושם הודעה... הילה לא פה אנה נעלמה ג'ס בקושי פה ולולו בככלללללל שנים לא הייתה פה.. אממ קרח וזוט שהיו פה מידי פעם נעלמו גם הם... בקיצור מת מת מתתתתתתתתתתתתתתת וצריך לעשות משו עם זה..

k k1

New member
בחיי נשבעת לכם שאני לא שמה לב לזה!!

הוא יבש!! זה בטוח!! אבל כמו תמיד!! טוב לא יודעת..אם אתן אומרות.. וזוט וקרח לא עזבו..(אני מקווה לפחות) ויש לנו 2 חדשות!! לנה ומיה!!:) אולי הן יעזרו לעורר קצת ת'פורום!! ומה אפשר לעשות? תנו רעיונות..!

אממ אולי באמת החדשות יעזרו

למרות שאני לא יודעת כי תמיד הם נעלמים לנו.. אממ לא יודעת מה אפשר לעשות....

k k1

New member
כן תמיד החדשים

רושמים הודעה שניים ונעלמים... אבל אולי הפעם זה שונה!! ניתן להן הזדמנות!! חח ודידי נשמתי אני עפה בינתיים...אהה ותבדקי מסרים בהייד..עדיין לא שלחתי לך הודעה,אני ישלח עוד מעט אבל אמרת שאת לא שמה לב לזה אז אמרתי לך.. וביי בובה נדברה..!! מואההההההה

טוב.. אני יבדוק אבל למה את לא שולחת

למסרים פה? יותר קל לי פה... אני מדברת שם עם הילה בגלל שלא פועל לי איתה פה המסרים..

k k1

New member
אהה חשבתי שלא פועל לך בכלל

אני ישלח לך בתפוז אז.. אז למה את לא מחזירה לי תגובה על אז????? חוצפנית!! חחחחחחחח סתם

LadyLuvJess

New member
מצטערת, אגב,

שלא הייתי פה כמה זמן.. המחשב מת. פשוט, מת. בגלל זה לא הייתי פה איזה שבועיים.. יכול להיות שבגלל זה גם הפורום נראה לי יותר מת מתמיד- כי אני כבר אולי לא רגילה.. וקרינוש- אני לא מתלוננת.. (אני כבר יודעת שפה אין מה להתלונן, זה תמיד ככה.) פשוט שאלתי איפה כולם.

חחח אין לך על מה להצטער... זה לא

שאת אשמה.. אפאחד לא אשם פשוט אין כלוםם חדש על אמינם תחשבו מה היה פה אם לא היה את הדיסק שלדי 12 נראה לי היינו מעביירם פה הודעה בשבוע.

k k1

New member
בובה אני לא כועסת או משהו

סורי אם זה היה נראה ככה... ובאמת אף אחד לא אשם..אבל הדבר היחיד שאפשר לעשות זה להגיב כמה שיותר..

נכון.. אני לפעמים מגיבה על דברים של

א מעניינים לי תתחת ר בישביל שמשו יזוז פה...

למעלה