FTP

shimik1

New member
FTP

אני רוצה להקים שרת FTP על RH 7.2 ובאתר של RH לא מצאתי מידע בנושא יש למישהוא מושג איפה אפשר למצוא מידע בנושא? תודה

lizard

New member
זה מאוד פשוט

אם מותקנת לך החבילה שלwu-ftpd למשל אז כל מה שאתה צריך לעשות זה להריץ את פקודת הsetup ושם לבחור בsystem services ולסמן את הwu-ftp (להבדיל אלפי הבדלות מtftpd או משהו כזה שזה FTP שונה לחלוטין) לכל משתמש שלך יש אפשרות להכנס לספריית בית שלו (וגם לשוטט בשרת) אם יהיו לך בעיות אז דווח לנו ונראה איך לעזור לך. אגב, האם אתה רוצה גם שרת anonymous ftp ? אם כן אז צריך להתקין עוד חבילה של זה. מיכה

הראל

New member
הדרך לאלו שלא יודעים איך ../images/Emo61.gif

אם אתה לא רוצה ללמוד לינוקס. או שאתה רוצה, אבל בדיוק עכשיו אין לך זמן ...
הדרך הפשוטה ביותר היא פשוט ליצור בזמן ההתקנה שרת FTP. במידה ואתה רוצה ליצור אותו על מכונה שכבר פועלת. פשוט תעשה "שדרוג" מאותם הדיסקים שמהם התקנת את המערכת. ובזמן השדרוג תסמן שאתה רוצה שהמכונה תהיה גם שרת FTP. בעתם זה הכל. השרת יווצר !!! אבל, עליך לזכור כי את הקבצים להורדה אתה שם ב- var/ftp/pub ולכן, במידה ולא פינית שם משספיק מקום, אולי עליך להתקין מחדש את המכונה, או להוסיף דיסק ... תחשוב על זה ... בהצלחה

shimik1

New member
עוד שאלה

א.תודה לכולכם על העזרה והסבלנות. ב. האם בשלב ההתקנה אני צריך לבחור בהתקנת SERVER ואז לבחור בFTP? ג. מדובר על שרת שמחליף שרת FTP של נובל איך אני יכול לשלוט עליו מהתחנה שלי בלי לגשת אליו? תודה

beitar

New member
ניסיון לעזור:

אתה לא צריך להתקין את הלינוקס כסרוור, אבל זה מומלץ כי ככה הקונפיגורציה של המערכת תתאים יותר למטרתה (שרת ולא תחנת עבודה). אתה תוכל לשלוט על השרת במגוון דרכים, הכי פשוט יעיל ובטוח זה להשתמש ב SSH.

למעלה