FTB או FCK , מה עדיף?

FTB או FCK , מה עדיף?

FreeTextBox, או FCK Editor, מה אתם מעדיפים? FTB עובד לי יפה מאד, והוא גם הבחירה של DNN, אבל משום מה אני לא מצליח לגרום לו לעבוד בנושא של תמונות. יש לו חלק שנקרא ImageGallery, והוראות ההתקנה שלו כנראה סודיות. בכלל האתר שלהם מוזר ביותר. בכל אופן מעניין אותי לדעת מה העלו נסיונותיהם של חכמים וותיקים ממני.

אני ממליץ FCK Editor

מנסיון שהיה לי איתו הוא פשוט וקל לשימוש , מאוד פונקציונאלי...

pintyo

New member
לא מכיר את השני אבל FTB דיי סיוט!!

וגלריית התמונות זה פיצ'ר בתשלום (אם אני זוכר נכון) אם אתה מחליט שכן לעבוד איתו, תבדוק על השימוש בו במסגרת communityServer - הם כתבו class שעוטף אותו ומאפשר עבודה קצת יותר נוחה, יכולל היות שמישהו אחר כתב מחלקה חינמית שכזו, בכל מקרה הבלוגים שלהם מכילים תעוד נוסף על FTB

בדקתי את שניהם,

והחלטתי על FCK . בעיקר בגלל שהכל עובד, כולל תמונות. וגם בגלל התמיכה הטובה בשפות, כולל עברית. מוצר מושלם, מחיר אפס, מה יש לדבר?

J u n k y

New member
../images/Emo45.gif

אחרי שאכלתי טונות של קש עם עורכי טקסט למינהם אני אנסה את ה - FCK הזה - נראה מה הוא שווה...

J u n k y

New member
אגב

מה שאני עושה היום זה עוטף את עורך הטקסט ביוזר קונטרול, ובאפליקציה משתמש רק ביוזר קונטרול. כך, אם יש פדיחה עם עורך טקסט מסוים אני פשוט מחליף אותו במקום אחד למשהו אחר. למתקדמים: אפשר להכניס עורכי טקסט מסוגים שונים (כולל TextBox פשוט) לתוך פאנלים ביוזר קונטרול ואז לתת למשתמש טאבים לבחירה באיזה עורך הוא רוצה לעבוד.

למעלה