FSH גבוה

• פותח הנושא rm4
  • פורסם בתאריך

rm4

New member
טגרטול

האם מישהי/מישהו יודע על קשר בין טיגרטול לבין ירידה בפוריות?? ואם כן מה ניתן לעשות?? כמו כן במקרה ש ה FSH גבוה האם יש איזה טיפול אלטרנטיבי שניתן לעשות על מנת להורידו?

rm4

New member
FSH גבוה

במקרה ש ה FSH גבוה האם יש איזה טיפול אלטרנטיבי שניתן לעשות על מנת להורידו?

FSH גבוה הוא לא הבעיה

FSH גבוה מצביע על רזרבה שחלתי נמוך. תפקידו של הורמון FSH הינו לגרות את השחלות ליצור זקיקים. ככל שה- FSH יותר גבוה פירושו שהשכלות חייבות להתאמץ יותר על-מנת ליצור זקיקים, כלומר ביציות. כלומר רמות FSH הינן אידיקטור למצב המלאי הביציות בשחלות. חלק ניכר של תרופות פוריות הינן למעשה FSH עם או בלי LH. (גונל ,F מונוגון... ועוד) לצערי, בתור בעל לאישה עם רמות FSH הנעות בין 60 ל- 90, ניתן להוריד את רמות ה- FSH, אבל לא לשפר את רזרבה השחלתי. אני מזמין אותך לפורום השכן "תרומת ביציות", שם יש מעדון לא מבוטל של נשים עם FSH גבוה, כולל אנחנו. בהצלחה

venus13

New member
כמה זה גבוה וכמה פעמים ניבדק?

אם בדקת רק פעם אחד והתוצאה לא בשמים עדין ייתכן שיש רזרבה והבדיקות מתעתעות זה מה שקרה אצלי - כשאמרו לי שיתכן ואפילו טיפולים לא יתנו לי ובכל זאת "הערמתי על המערכת" וכיבדתי אותו ב"ספונטני - נס" שיהיה בהצלחה ונוס

rm4

New member
FSH

נבדק כמה פעמיים ירד כבר ל 30 אך משם מסרב לרדת

נועם@בת

New member
אני לא יודעת מה זה טגרטול

FSH, כמו שכבר ענו לך, מעיד על מאגר הביציות. כאשר הFSH גבוה מאוד זה מעיד על מאגר ביציות מדולדל הן בכמות והן באיכות. אם הFSH גבוה אבל גבולי, יתכן שטיפול סיני לוחץ (תזונה, דיקור וכו') יכולים לשפר מעט את כל הגוף כולו ובכך להגדיל את הסיכוי להריון (ניסתי, היה נחמד, לא עזר). נועם

rm4

New member
טיגרטול

האם מישהי/מישהו יודע על קשר בין טיגרטול לבין ירידה בפוריות?? ואם כן מה ניתן לעשות?? כמו כן במקרה ש ה FSH גבוה האם יש איזה טיפול אלטרנטיבי שניתן לעשות על מנת להורידו?

rm4

New member
טיגרטול

טיגרטול מיועד למי שיש לו אפילפסיה

נועם@בת

New member
את השאלה תפני לרופא המטפל

או לרופאי פוריות בפורומי הרופאים. FSH 30 הוא גבוה, אבל תלוי מה גילך. אם את צעירה , יש טעם לנסות בכל זאת IVF, אם עברת את גיל 35 הסיכוי הוא קלוש.
נועם

למעלה