FSH גבוהה

telepele28

New member
FSH גבוהה

שלום לכולן,
חדשה פה, ולצערי חדשה (מהשבוע) בעולם שנקרא "בעיות פוריות"
אשמח לקבל מכן מידע עדכני על נושא ה FSH הגבוה, ו/או סיפורים של נשים שגם אצלן
מצאו את אותו הורמון ברמה גבוהה מאוד, כי אני קיבלתי השבוע בשורת איוב ממוחה פריון
שאמר שהסיכוי שלי להביא עוד ילדים (יש לי ילדה בת שנתיים וחודשיים) הוא אפסי..
תודה, מחזיקה אצבעות לכן ולי

טוליתי

New member
ברוכה הבאה אלינו

לשהות קצרצרה בלבד!
השאלה היא מה ערך ה-FSH שיצא?
מה גילך?
ובכל מקרה, כדאי לבצע שתי בדיקות, ולהקפיד על ביצוע במועדהמוקדם ביותר שניתן, עדיף יום 2. בנוסף, תגובתך להורמונים חשובה אף היא.
סיפור אופטימי מהפורום הוא סיפורו של לוטוס34, FSH גבוה, תגובה ירודה להורמונים ורופא עקשן שעזר לה.
תעני על השאלות, וננסה לעזור

telepele28

New member
קודם כל

תודה על תגובתך
אני בת 32, בדיקה אחת ביום הרביעי- 13, בדיקה שניה ביום השלישי (חודש אחרי כמובן) 23.5
קראתי קצת ואני יודעת שזה מאוד גבוהה ומדאיג, אבל מסרבת לקבל את הבשורה.
קיבלתי עד עכשיו סבב אחד של אקוקלומין, התגובה לא הייתה מזהירה, היה ביוץ (כל חודש יש) עם 2 זקיקים
ואיחור של שבוע במחזור..
החודש לא קיבלתי הורמונים, הרופא אילו הגעתי מאוד לא אופטימי ושלח אותי מייד להפריה (גם זו שאלה, להתעקש לנסות דרכים
אחרות קודם?, מצד שני די חבל על הזמן שלי והיכולת שלי להכיל נסיונות כושלים..)
בקיצור, מאוד מבולבלת, ואשמח לעזרה

דבי112

New member
תפני למומחה ivf

אני בטוחה שהוא יעזור לך....נשים עם בעיות כל כך קשות נקלטו... גם לך זה יקרה.
וחוץ מזה כבר עשית זאת פעם אחת. בטוחה שבגוף שלך יעשה עוד פעם

פזית66

New member
בגיל כזה אין לי ספק שתצליחי

אולי יקח זמן ואולי לא (תלוי בתגובה להורמונים). אולי אפילו שווה לשקול כמה הזרעות קודם. לא כי אני חסידה גדולה של הזרעות, יודעת שסיכויי ההצלחה די נמוכים. אבל גם אם זה לא מצליח, זה נותן לגוף אפשרות להתמודד קודם עם רמה יחסית נמוכה של הורמונים ורק אחר כך במידת הצורך "לעלות כיתה" לרמת ההורמונים של IVF. אני חושבת שאצלי זה מאוד עזר, גם ברמה של להפחית תופעות לוואי וגם ברמה של להבין בדיוק איזה מינון אני צריכה.

טוליתי

New member
ראשית, קבעי לך תור למומחה לפוריות

שנית, ממליצה על רופא עם סבלנות למקרים כמו שלך, ההמלצה שלי היא על ד"ר בר חוה. מדובר ברופא מקצועי ויצירתי במיוחד, והביקוש אליו גבוה, כך שקביעת תור היום היא לעוד מספר חודשים קדימה. בזמן הזה, כבר תתחילי טיפולים אצל רופא אחר, אבל יהיה לך תור משוריין לרופא יצירתי במיוחד. גילך מהווה נקודת אור, וגם העובדה שכבר ילדת בעבר היא יתרון גדול.
איקקלומין היא לאו דווקא התרופה המתאימה במצבים כמו שלך, בלשון המעטה...
לגבי הזרעות לפני הפריות, אני לא פוסלת. אפשאר להחליט שעושים הזרעה אחת או שתיים, ואם חלילה לא מצליח - עוברים הלאה.
בכל מקרה, אני לא רופאה, אבל ממה שאני רואה כאן, קודם מנסים, ורק אם רוים שאין עם מה לעבוד אז מסיקים מסקנות גבוהות....בתחום הזה צריך להיות צנועים מאוד באמירות שאין בהן צניעות, כמו אלו שנאמרו לך.
נשמח לעדכונים, אם תרצי,
שיהיו בשורות טובות בקרוב, טלפלא
(ניק שמזכיר תקופת ילדות תמימה
)
&nbsp

telepele28

New member
שוב תודה

כבר קבעתי תור לד"ר לברן, ואקבע ליתר ביטחון גם לד"ר בר חווה, קשה יהיה לי להמשיך אצל הרופא שאצלו הייתי לאחר אמירות ככ פסימיות..
האם ידוע לך או למשהי אם אקוקלומין יכול להעלות את ה FSH?

למעלה