FS גבוה LH גבוה

דורה 35

New member
FS גבוה LH גבוה

היי לכולם, בת אוטוטו 39 . לפני כשלוש שנים אובחן אצלי אנדומטריוזס. מאז ועד לפני חצי שנה נטלתי גלולות ברציפות (היו הפסקות קלות). לפני כחצי שנה התחלתי בתהליך לקראת הריון. ומאז כל בשורה קשה מקודמתה. המחזור האחרון היה ב - 19/12 ומאז חלפו 54 ימים ואין מחזור! איך מחזירים אותו? אתמול בישר לי ד"ר וייסמן כי עלי לקבל החלטה באשר לתרומת ביצית. יש לציין שטרם לקחתי הורמונים או כל התערבות הורמונלית שהי. ואלו הממצאים: FSH 18.9 LH 14.3 PROLACTIN 265 TSH 1.88 אשמח לכל עזרה אפשרית!! תודה המשך יום מקסים דורית

זואילי

New member
דורה

מכיוון שעברו כ"כ הרבה ימים, ולא היה ביוץ ולא ווסת, אז באמת שקשה לקבל החלטות (תרומת ביצית..) על סמך הבדיקה הזו. גם אין כאן פרוגסטרון ואי2. קטונתי - מלהבין באיזה שלב את במחזור (סייקל). מדוע ויסמן לא מאפס את המערכת איכשהוא? עם גלולות למשל? או מדוע איננו נותן לך איזו תרופה להסדרת הביוץ והמחזור? ולא מבינה, מה היה בחצי השנה האחרונה, יצא לך לעשות איזה טיפול? יצא לך לבדוק פרופיל הורמונלי לפני כמה חודשים? הייתי מציעה לך לפנות לרופא נוסף כדי לשמוע עוד דעה.

בועת sabon

New member
היי דורה

מצטרפת לדעתה של זואילי לגבי בדיקות נוספות וחוו"ד שניה. האם יש מקום לבחון אפשרות ל-ivf לפני שהולכים על תרומת ביצית? להורמונים יש השפעה לא טובה על האנדו' אבל אולי שווה לך לבדוק. גיל 39 הוא אולי לא שיא הפוריות אבל יש לא מעט נשים שהרו גם בגילאים מאוחרים יותר. מאחלת לך המון בהצלחה ורק בשורות טובות

annabell Lee

New member
דורה..הייתי מאוד ממליצה לפנות לפורום

פורויות או תרומת ביציות עם שאלתך. אני חושבת ששם יש הרבה יותר מידע רלוונטי לך. בנות הפורום שיענו לך כאן, לוקות באנדו'..וכל פרוטוקול שרלוונטי להן ע"י רופאן האישי, עלול בהחלט לא להתאים לך..אני אפילו די בטוחה שהמלצה/תשובה שתקבלי כאן, עלולה גם לתת מידע לא אמין....המחלה הזו מוסיפה נדבכים בעייתים בנושא הפוריות-ופרוטוקול שמתאים לאחת, לא תתאים לאחרת, וכל המלצה שתקבלי כאן, עלולה גם להזיק לך....

למעלה