Frozen Cellar

• פותח הנושא IceL
  • פורסם בתאריך

IceL

New member
Frozen Cellar

לפני קצת יותר משנה (מרץ 2004) פתחתי אתר אינטרנט בשם Frozen Cellar שבמסגרתו התכוונתי להעלות דברים שכתבתי והצטברו בנבכי הכונן הקשיח שלי- וכך היה. לאחר מספר חודשים של העלאת חומר קיים התחלתי לכתוב חומר חדש שהועלה גם הוא לאתר וכן פרסמתי באתר כתבות שהתפרסמו לראשונה במקומות אחרים (מגזין האורק, למשל). בחודש פברואר השנה האתר עבר שינוי עיצובי נרחב. בתחילה האתר היווה בעיקר במה לפרסום העולם שלי, לפני שנוף לו חומר אחר. לפני כמה חודשים הפרדתי את התוכן של העולם הזה ויצרתי לו אתר חדש תחת הכותרת Hero's Age VANOR. בינתיים נוסף לאתר מעט חומר חדש תוך שאני עסוק בעיקר על שכתוב החומר הישן- האתר עדין מכיל ארכיון ובו כל החומר שהיה בעבר במרתף הקפוא. אשמח אם תבקרו באתרי ותמצאו להם שימוש.

IceL

New member
עידכון - Hero's Age Vanor

עידכון - 11/05/2005: להיכל האגדות נוסף כרך המכיל את קו הזמן של ואנור המתאר בקצרה את כל ההיסטוריה של העולם.

IceL

New member
עידכון - 11/05/2005

עידכון - 11/05/2005: נפתח "הכרוז"- בלוג עידכונים למרתף הקפוא וואנור. הבלוג מציע שני שירותים משמעותיים- רשימת תפוצה לקבלת עידכונים לדוא"ל וקוד RSS לקבל עידכונים בתוכנות הזנה. קישורים רלוונטיים להסברים נמצאים באתר.

IceL

New member
עידכון - Frozen Cellar

עידכון - 11/05/2005: נפתח "הכרוז"- בלוג עידכונים למרתף הקפוא וואנור. הבלוג מציע שני שירותים משמעותיים- רשימת תפוצה לקבלת עידכונים לדוא"ל וקוד RSS לקבל עידכונים בתוכנות הזנה. קישורים רלוונטיים להסברים נמצאים באתר.

IceL

New member
17/5/2005

כל המסמכים שניתנים להורדה כקבצי *.pdf עברו עריכה ושדרוג לאחר שהתקבלו תלונות בעת פתיחת המסמכים.

IceL

New member
03/06/2005

עידכון - 03/06/2005: עידכונים במדור המאמר. לשתי דמויות נוספו נתוני משחק לשיטת הגיבור, ואלו של קורדן נערכו קלות. בנוסף הועלתה כתבה חדשה למדור בנושא התמכרות לקסמים.

למעלה