Frontline

Frontline

קנינו לכלב קפסולה של פרונטליין וקנינו של החמש קילו (עד) ניראה לי... השאלה היא אם אפשר לשים טיפה אחת בעורף לחמוס?

zulli

New member
ואפשר להפסיק להשתמש

בפרונטליין - הוא כבר לא יעיל במדינתנו הקטנטונת - יש לפרעושים חסינות ממנו.. תעברו לאדוונטג' ורבולושן. חוץ מזה בחורף אין פרעושים כמעט וחבל לשים גם על החמוס וגם על הכלב.

Sweet Fantasy

New member
צודקת ../images/Emo45.gif

הייתי עסוקה לא שמתי לב אפילו באיזה טפיות מדובר, פשוט עניתי

Lovable Stray

New member
זה לא נכון,

אני לא יודעת אם באמת הפיצו את זה החברות המתחרות אבל אני משתמשת בפרונטליין כבר שנים, גם לכלבים, גם לחתולים וגם לחמוס והוא עובד מצויין. גם האנשים בחנות תמיד משתמשים בו והוא עובד לא רע גם אצלם (חוץ ממקרים בודדים אצל אלה שרחצו את הכלב לפני ששמו את הטיפות, טעות נפוצה).

Sweet Fantasy

New member
ממש לא טעות נפוצה

הרבה משתמשים (בעיקר על כלבים) טוענים שהשימוש בפרונטליין על החיה שלהם, כבר לא יעילה. הרבה אנשים העידו בעצמם, בלי קשר ל"שמועות" האופציה היחידה שעולה לי בראש, זה שאולי זה משתנה לפי איזורים בארץ.

shir92

New member
לא יודעת אם זה מקריות או לא

אבל גם על הכלב שלי פרונטליין כבר לא יעיל
אנחנו משתמשים באדוונטאג' והוא יעיל מאוד. שאלה: איך ה"אדוונטיקס"???

mikonww

New member
כנ"ל

גם אני משתמש בחברה הזו ואין לי בעייה של פרעושים. לא אומר שאין אמת בדבר או שיש, אבל עדיין ניראה לי קצת מוזר שחברה שמכבת את עצמה כמו פרונטליין לא תשנה/תגוון. בכל מקרה אצלי מבחן התוצעה הוא זה שקובעה, ועד היום טפו טפו לא היו בעיות. טוב האמת שפעם אחת מצעתי פשפש אחד, אבל באמת אחד ויכול להיות שהוא בכלל סתם היה עובר אורח

Sweet Fantasy

New member
דווקא בחו"ל שידרגו את הפרונטליין

פרונטליין פלוס אם אני לא טועה, אבל לא משנה מה השם שידרגו מהסיבה הזאת.

למעלה