front row... משהו מוזר...

guitar rock

New member
front row... משהו מוזר...

עכשיו בפעם השניה בערך שאני מקשיבה לשיר וקוראת את המילים הבחנתי במשהו מוזר... יש קטעים שלמים שרשומים בחוברת אבל אלאניס מדלגת עליהם... הנה החלקים: i'm too tired to recount the unpleasantries one by one. One minute i want to banish you the next i want to be on a deserted island with you along with my three favorite cd's ambivalent yet in your bed we've yet to acknowledge what really happened and i laughed until my lungs hurt I love how you bust my chops you don't always feel seen sometimes you feel erasable unfortunately i cannot reciprocate in my current state i think we should be careful of how much time we spend together you never meant to be ungrateful nor held up to be whipped or wept for certainly not analyzed prodded at more ways than one apparently you've been misrepresented dealing with the concept of arrows being slung towards your outrageous fortune oh the things i've done for you many a stitch a friend a man's been left for you oh the books i've read for you the tongues i've bitten for you many a new city for you many a risk taken for you (not a single regret.) אולי סתם לא שמתי לב כי לא הקשבתי אבל אני כמעט בטוחה חוץ מכמה מילים מתוך זה שלא שמעתי את הקטעים האלה...

symptoms

New member
אם תשימי ../images/Emo23.gif../images/Emo59.gif

אז תשמעי שבזמן שאלאניס שרה את הפזמון אז ברקע שומעים את הקטעים האלה. צריך להקשיב ממש טוב אבל הם שם. רעות

guitar rock

New member
כן פתאום שמתי ../images/Emo23.gif...

שבהפסקות של הפזמון יש מילים מתוך הבתים האלה אבל בקושי אפשר להבין מה היא אומרת ודי קשה לעקוב אחרי זה... בכלל השיר הזה לא מובן...

שיר ענקי!!!

אהבתי את כול הקטע הזה של "ההערות" והתוספות שאלאניס עשתה בו~

infatuation

New member
כן זה שיר ממש טוב!

בין השירים שהכי אהבתי בדיסק הזה! במיוחד בגלל הקטע הזה שהיא שרה את החלקים האלה בזמן הפיזמון ואצלי דווקא שומעים את זה טוב, ולפעמים אני אפילו מצליחה לשיר את זה

Rוית

New member
אני זוכרת שאמיל פעם רשם הודעה שלמה

מלאה ומפורטת לגבי כל המילים שיש בסוגרים בחוברת של SFIJ שלא שומעים אותם בשירה עצמה, ורשמם מה המשמעות של זה לפי איך שהוא רואה את זה.. אני לא זוכרת רק אם זה היה בפורום פה או בפורום של יוסי.. אהה עכשיו אני נזכרת, זה היה בפורום פה באחד השירשורי פרושים.. אני אנסה למצוא את זה..

למעלה