from the inside למיש לא ראה, צילומים מהקליפ
• •° R£anima†ioN •° New member 27/10/03 #1 from the inside ../images/Emo19.gif למיש לא ראה, צילומים מהקליפ
• •° R£anima†ioN •° New member 27/10/03 #3 אתם יודעים מה ../images/Emo19.gif במקום להציף את הפורום עם התמונות [כי יש מלא] וגם ואבת לי היד פשוט תיכנסו לכאן ENJOY
אתם יודעים מה ../images/Emo19.gif במקום להציף את הפורום עם התמונות [כי יש מלא] וגם ואבת לי היד פשוט תיכנסו לכאן ENJOY
O olly v New member 27/10/03 #4 וואי גדול!../images/Emo51.gif זה נראה קליפ ממש משגע...אני כבר מתה לראות אותו בטלויזיה... רק מה שמוזר זה שעדיין אני לא בטוחה שנאמב נכנס לכל המצעדים , גם לא הראו אותו הרבה...וכבר יוצא פרום דה אינסייד? איך הם ניהיו זריזים... אחרכך ישקעו בתרדמת עד האלבום הבא...
וואי גדול!../images/Emo51.gif זה נראה קליפ ממש משגע...אני כבר מתה לראות אותו בטלויזיה... רק מה שמוזר זה שעדיין אני לא בטוחה שנאמב נכנס לכל המצעדים , גם לא הראו אותו הרבה...וכבר יוצא פרום דה אינסייד? איך הם ניהיו זריזים... אחרכך ישקעו בתרדמת עד האלבום הבא...
• •° R£anima†ioN •° New member 27/10/03 #5 ../images/Emo4.gif כן זה ממש מוזר../images/Emo19.gif NUMB כבר אמור להיות בTRL לא יכול להיות שאפחד לא הצביע לו בטח אמטיוי סתם שונאים את לינקין אז הם לא משדרים ובבקשה
../images/Emo4.gif כן זה ממש מוזר../images/Emo19.gif NUMB כבר אמור להיות בTRL לא יכול להיות שאפחד לא הצביע לו בטח אמטיוי סתם שונאים את לינקין אז הם לא משדרים ובבקשה
• •° R£anima†ioN •° New member 27/10/03 #7 נצ"ש ../images/Emo26.gif../images/Emo10.gif../images/Emo19.gif לינקין ירדו למקום ה-4 לדרג את לינקין
• •° R£anima†ioN •° New member 27/10/03 #9 ../images/Emo122.gif בלעט שחכתי ../images/Emo26.gif../images/Emo19.gif דירוג