From The Inside - איזה קליפ חזק!!!! פשוט שיר מדהים..... קליפ מדהים........ מומלץ להורדה...
F Faceless man New member 6/11/03 #1 From The Inside - איזה קליפ חזק!!!! פשוט שיר מדהים..... קליפ מדהים........ מומלץ להורדה...
1 1הרוצחת New member 6/11/03 #2 מסכימה איתך מאה אחוז!!!!! גם שאני ראיתי את הקליפ הזה אני אמרתי כחה! זה כל כך יפה אחד הקילפים היפים שלהם! אני חולה על הקליפ ועל השיר!!!!!!
מסכימה איתך מאה אחוז!!!!! גם שאני ראיתי את הקליפ הזה אני אמרתי כחה! זה כל כך יפה אחד הקילפים היפים שלהם! אני חולה על הקליפ ועל השיר!!!!!!
B Brilliant Soldier New member 6/11/03 #4 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|כן גם אני חושב שזה אחד הקליפים הטובים פשוט קליפ יפה!!!!!!!!!!!!!!!1
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|כן גם אני חושב שזה אחד הקליפים הטובים פשוט קליפ יפה!!!!!!!!!!!!!!!1
א אור חלבגה New member 6/11/03 #3 אנא מכם אנשים!! אני כבר נואשת לעזרה!! איפה אני יכולה להשיג את פרום דה אינסייד?!?!? זה ממש חשוב!!! תודה
אנא מכם אנשים!! אני כבר נואשת לעזרה!! איפה אני יכולה להשיג את פרום דה אינסייד?!?!? זה ממש חשוב!!! תודה
O olly v New member 6/11/03 #5 נכון../images/Emo41.gif פרום דה אינסייד ממש מדהים! קליפ עם הרבה מסרים... והוא מבויים נהדר....כל הכבוד לג'ו! כל הקליפים שהוא מביים יוצאים מקסימים...
נכון../images/Emo41.gif פרום דה אינסייד ממש מדהים! קליפ עם הרבה מסרים... והוא מבויים נהדר....כל הכבוד לג'ו! כל הקליפים שהוא מביים יוצאים מקסימים...
• •° R£anima†ioN •° New member 6/11/03 #6 כמו שאמרתי ../images/Emo99.gif..../images/Emo19.gif בין הקליפים הטובים שלהם, אם לא הכי טוב זה כל כך מתאים לתקופה שבה נמצא בעולם כיום אתם יודעים קראתי באיזה אתר של לינקין [ניראלי LPA] שFTI לא יצא כקליפ בארהב ז'תומרת לא יהיה אותו בMTV כמו שהם עשו עם פייפרקט
כמו שאמרתי ../images/Emo99.gif..../images/Emo19.gif בין הקליפים הטובים שלהם, אם לא הכי טוב זה כל כך מתאים לתקופה שבה נמצא בעולם כיום אתם יודעים קראתי באיזה אתר של לינקין [ניראלי LPA] שFTI לא יצא כקליפ בארהב ז'תומרת לא יהיה אותו בMTV כמו שהם עשו עם פייפרקט
• •° R£anima†ioN •° New member 6/11/03 #8 ../images/Emo12.gif זהו שכנראה שהוא לא יצא ../images/Emo19.gif