From the Center of Europe ...

Alonnnn

New member
From the Center of Europe ...

ככה סתם פתאום נזכרתי בזה ואתם בטח יודעים על מה אני מדבר ... From the center of Europe this is the Europarade וואו אני ממש מתלהב פתאום ואני חושב שאצל ההורים שלי יש מצב שאני אמצא כמה קלטות וידאו של התוכנית. לא יודע למה אבל אחרי שנים של התכחשות לשירי שנות השמונים פתאום הכל עולה חזרה. יש לי בדירה של ההורים עיתוני BRAVO ועוד כל מיני דברים מהתקופה שהתעקשתי אז לשמור. ברגע שאני אמצא הכל אני אסרוק ואעלה לכאן. לדעתי יש לי ממש אוצרות שאגרתי בזמנו כולל איזה אלף פוסטרים שנאי זוכר טוב טוב ששמרתי וארזתי אי שם.

DGL242

New member
WOW עכשיו עשית לי צמרמורת, אני

מחפש את התוכניות האלה בנרות. From the center of Europe this is the Europarade ......זו התוכנית המיתולוגית שהייתה רצה בימי שישי אחה"צ וממנה יצאה גם הסדרה יורופאראד בתקליטים. תעדכן אם הקלטות קיימות בבקשה.

Alonnnn

New member
קלטות אין אבל ....

טוב קלטות עדיין אל מצאתי אבל מתברר שבזמנו הייתי די כפייתי באיסוף חומרים ולפיכך יש לי ארגז עם איזה אלפיים פוסטרים שנאספו מתוך להיטון, מעריב לנור, ראש אחד וכמובן BRAVO ו- POPCORN . אפילו מצאתי כמה עיתונים שלמים של BRAVO ותמונות שצילמתי בהופעות של סיסי קאץ בארץ ושל סמנתה פוקס בארץ. לגבי הקלטות אני צריך לשבת אולי חודש כדי לעבור על מלא קלטות אם אני מאתר משהו אני דואג ליידע.

Alonnnn

New member
יש המון פוסטרים אלא ש...

יש לי המון פוסטרים מכל הסוגים ובינהם גם MODERN TALKING בכל קמרה ברגע שאני אמיין את כל החומר ואראה מה אני שומר לעצמי למזכרת ומה אני מוסר אני אולי אקבע עם כולכם במקסים באיזה שני בלילה ופשוט אחלק לכל מי שרוצה. אני חושב שיש לי קלסר שלהם שהקדשתי בזמנו ל- MODERN TALKING ואותו אני בטח לא מתכוון לשמור אז מבחינתי ברגע שנאי אגמור לסדר הוא שלך.

למעלה