From Stargate To Atlantis

Hakarpad

New member
From Stargate To Atlantis

פרק הLowdown של הסדרות שודר אתמול(!!!) בלילה בערוץ ה SciFi האמריקאי... ואני בדיוק חזרתי הביתה... איזה דרך טובה להתחיל את היום.
חבר'ה הנה זה בא... כבר לא רחוק...

kinspirit

New member
האם באמת...

עליי שוב לציין שאין להזכיר הורדות בהודעות בתפוז? זה תקף גם לשמות מנועי חיפוש שונים ומשונים להורדות... שתי הודעות בשרשור זה כבר נמחקו. אתם יכולים לכתוב באילו רמזים שאתם רוצים על כך שהורדתם את הפרקים, אך בבקשה אל תכתבו על הורדות במפורש. אין לי ברירה אלא למחוק הודעות אלה, ואני באמת באמת לא אוהבת למחוק הודעות. בתודה, kinspirit

Hakarpad

New member
הPreview

אתם באמת הולכים לראות את הPreview?! כאילו - הסדרה משודרת עוד שבוע גג... ובאמת אתה הולך לראות משהו שיהרוס לך את הפרק הראשון אם לא יותר?!

טים ג

New member
תמונות מה-PREVIEW (../images/Emo58.gifתמונות )

בהודעות הבאות שלי

טים ג

New member
הרעים 2

זה לא דווקה יגיע לסדרה, נראה כמו תמונת פיתוח דמות

חשבתי שהוא ראה את זה LIVE

באינטרנט ובגלל זה התפלאתי אך התברר לי שלא. עבריין, עשית מעשה שלא יעשה, המשך כך!

דקל ב

New member
../images/Emo58.gifהיה די מאכזב... חשבתי שזה

יהיה פרק מלא... ניראה לי שזה יהיה כמו DS9 הלווין של StarTrek... אני מקווה להתאכזב מתחושתי... חוצמזה... האם לא הגיע הזמן שהכבלים או הלווין יביאו למחוזותינו הטרופים את ערוץ SciFi? אם זה יקרה אני אצטרף כמנוי!!!

Hakarpad

New member
מה ציפית?

זה פרק מאחורי הקלעים... הוא לא אמור להוות פרק שלם
גם ככה עוד 4 ימים יש את הפיילוט הראשון שהוא אם אני זוכר נכון יהיה שעתיים

דקל ב

New member
../images/Emo58.gifכן, זה מה שציפיתי

הדבר שאני הכי פחות אוהב זה לראות את מאחורי הקלעים... זה הורס לי קצת את הפנטזיה. היה עצוב לי לראות שתור מופעל על ידי 2 אנשים. כמה מהר אתם חושבים שזה יופיע במקום שאסור לנו לדבר עליו בפורום? אולי כדאי לעשות עצומה למען פתיחת ערוץ SciFi בארץ?

shlo50s

New member
העונות החדשות

אני רק חזרתי מארצות הברית ואני מתגעגע לסטארגייט יום שני הטוב ארבע פרקים ברציפות יש מישהו שיודע אם אפשר לקלוט בישראל עם צלחת לוין עד שזה יגיע לארץ יקח לפחות שנה ישראל מפגרת בתחום ההגעה של סדרות טלויזה לארץ אני ראיתי שם את הסרט נמסיס של סטאר טרק ושם רואים שוויגר כבר הגיעה הביתה וזה סרט לפחות לפני שנה אצלנו ראינו רק לפני חצי שנה שהיא הגיעה

למעלה