Frik land!!!

חלמן

New member
Frik land!!!

מי שלא הבין זה פריק לאנד.. יאנו פריקים.. ולאנד שזה אדמה.. טוב אז ככה.. אתם מאוד מוזרים.. לא בגלל שאתם חולמים חלומות צלולים וזה.. לא הזכרתם משהו חשוב יש מחר ח-ו-פ-ש!!!!! את סופר את הימים מאז תחילת השנה!! אני לא מבין איך אף אחד לא הודיע את זה!!! אני שמח ומאושר! ואני מאוד מקווה לחלום חלום צלול בחופש:) אז ביי

דנה^^

New member
ועוד איך טעות!!!

החופש הזה זה האסון הכי נורא של השנה הזו!! פשוט נורא (ולפני שתחשוב שאני מטורפת אני אתיג לך את רשימת הדברים הלימודיים שעלי לעשות בחופש): - לקרוא בן של 400 עמודים באנגלית ולענות על 3 שאלות על אותו ספר - לעשות חיבור באנגלית - הרבה שיעורים באלגברה - להשלים חומר של חודשים בגאומטריה + שיעורים שניתנו לחופש - לענות על המון שאלות בפיזיקה של חומר קודם (בקרוב מבחן!) - ללמוד את תחילת טריגונומטריה בשביל פיזיקה + שאלות על זה שהיא נתנה בכיתה - להתכונן למבחן בלשון (מייד בסוף החופש) - להתכונן למועד ב´ בהיסטוריה (7 שעות התכוננתי והלך לי חרא!! :() - לסדר חומר מאורגן למחשבים (המורה הסתומה תתן במבחן תרגילים מהכיתה) רגע, רגע, מה שכחתי? לא זוכרת, לא חשוב, אבל הבנת את העיקרון! בשבוע לימודים רגיל לא היתה לי כל כך הרבה עבודה :(( מה רציתי עוד להגיד? אהה כן! במילים כמו הכחיש: אין סיבה לדגש ב כ´!! אז מבטאים את ה כ´ כמו ח´.. נכון קשה להגיד? אבל ככה צריך! :) בכל מקרה חג שמח!!!!!! LOVE YOU ALL!!!

חלמן

New member
פראיריתתתת

פחחחחח מי יעשה את כל זה? תראי! מתכוננים רק למבחנים ובחנים וזהו!!!!!!!!! תזכירי לי מה זה שעורי בית???

שריר

New member
דנה אני איתך כזה חופש מצוץ

קריאת ספר המאהב משהו כמו התנך אההם מבחן לשון מחשב מתמטיקה ולהשיג את כל החומר להיסטוריה פשוט חרא חרא חרא וזה כל מה שאני חייב לעשות יש עוד מספיק שסתם אין לי כח לכתוב או לחושב עליהם

Nightwish-boy

New member
מסכנה...

אני ממש מרחם עליך! עד שכבר יש חופש להפיל כל כך הרבה שיעורים? אפילו הכלא שלנו יותר נחמד בקטע הזה... בכל מקרה עוד משהו מעניין- הידעת שאומרים דכאוני בלי דגש בכ´? אומנם זה משקל קטלון, אבל! כמו שאומרים זכרוני, עפרוני וכו´, כך יש גם לומר דכאוני. שלך
דור

דנה^^

New member
תודה..

כן, מה לעשות נהנים להתאכזר אלינו בקשר לדכאוני- אני לא כל כך מתעסקת עם זה כי למדנו את המשקלים התבניתיים אבל לא התעמקנו בהם ממש. אני אקח את זה לתשומת ליבי :) ואני שוב אשאל\אבקש אם לך\למישהו יש דפי עבודה בלשון\מבחנים שאתם יכולים לסרוק ולשלוח לי לאיי סי קיו? יש לי מבחן מייד אחרי חנוכה וכל דבר יעזור.. תודה!

שריר

New member
חחחחחחחחחחח ט´

מה אתה מדבר חכה שנה תראה מה שאני ודנה כותבים אתה כותב בדיוק אותו דבר

דנה^^

New member
הימים הטובים ההם...

ומפה הכל נהיה יותר ויותר מעצבן אוףףףףףףףףף איזה בית ספר מטומטם! שמתם לב שבית ספר עושה ה-כ-ל כדי שיהיה לו שם טוב? (אני יודעת שאני לא מחדשת לכם כלום..). מביאים לכם יועצת (מפגרת אבל זו לא הנקודה) למקרה שתהיה לכם התמוטטות נפשית וחס וחלילה לא תוציאו מאיות ותפגעו בשם של בית ספר.. עושים כיתות מיוחדות, באים ועוזרים לתלמידים שמתקשים כאילו באמת אכפת לבית ספר מהם.. כל מה שאכפת לבית ספר זה שתגיעו ליב´ וכמה שיותר יוציאי תעודת בגרות עם ציונים כמה שיותר גבוהים. שיירשם בסקרים.. בית ספר מטומטם! איך שבא לי להשקיע עכשיו בשנה הזו ובי´ ואז ביב´ להיכשל להם בכל הבחינות!! בית ספר מטומטם!!!!!!!!!!! (סורי... הייתי חייבת)

Cheetah

New member
כחחחחחח

תסביכי בית ספר... כחחחחחחח בית ספר זה בדרך כלל מקום מאוד מטומטם כל מה שצריך לדעת זה איך ליהיות בצד הנכון של הטמטום

Mr. Nice Guy

New member
טעות...

בית ספר זה לא מקום מטומטם, זה רק אחד התוצרים של הטמטום המהלך... *cough* Humans * cough *

דנה^^

New member
עכשיו צריך לחקור

מי זה זה שבא עם הרעיון המפגר הזה המהתחלה, מי פיתח אותו ולמה אנשים תומכים ברעיון הזה ומשתפים פעולה...

UpTown~Girl

New member
התכוונת:

למה מכריחים אנשים לתמוך ברעיון ולשתף פעולה???
=
= ניבוש החמודוש הכפרה הנשמה שלי!!!! ולסיום: if your hart´s not in it for real please don´t try to fake what u don´t feel if your love´s already gone it´s not fair to lead me on cause i´d would give the whole world - for u everythinge u ask from me, i´d do but i won´t ask u to stay i´d rather walk away if your hart´s not in it!!! השיר הכי מדהיםםםם בעולם סליחה ותודה לכולם על רגע חירפון קצר צ´או

למעלה