friends שלום מישהו מכיר מקום להוריד ממנו פרקים של הסדרה חברים? אם כן תודיעו לי. תודה
K kozkoz New member 10/5/03 #1 friends שלום מישהו מכיר מקום להוריד ממנו פרקים של הסדרה חברים? אם כן תודיעו לי. תודה
S Sandro New member 10/5/03 #2 ברור.. או שתקליט מערוץ 3 למחשב, או שתוריד מקאזזה, או שפשוט תראה הופ קטנטנים!
K kozkoz New member 10/5/03 #3 איזה ערוץ? אני יודע שקימיים ערוצים בהם אפשר להוריד פרקים של הסידרה רציתי לדעת את שמם. אם מישהו יודע.... תודה
איזה ערוץ? אני יודע שקימיים ערוצים בהם אפשר להוריד פרקים של הסידרה רציתי לדעת את שמם. אם מישהו יודע.... תודה
S Sandro New member 10/5/03 #4 כל מה שאמרתי.. היה בציניות אם לא הבנת.. אסור לא פורום warez וקבצים, אנחנו פורום מירק ו IRC ו DCC הוא לא ממש כרוך בזה הוא רק תוספת, לכן סביר להניח שלא נמסור את המידע הזה - חוץ מזה שזה לא חוקי וזה ספאם לפרסם סרבר או ערוץ.
כל מה שאמרתי.. היה בציניות אם לא הבנת.. אסור לא פורום warez וקבצים, אנחנו פורום מירק ו IRC ו DCC הוא לא ממש כרוך בזה הוא רק תוספת, לכן סביר להניח שלא נמסור את המידע הזה - חוץ מזה שזה לא חוקי וזה ספאם לפרסם סרבר או ערוץ.