!Freude

Woking

New member
!Freude

כן! לכל מעריצי ובעיקר מעריצותי, חזרתי! אומנם הניק אותו הניק, אבל אני אדם אחר. אקדים ואומר, שהגיע לי. הגיע לי. ה-ג-י-ע ל-י! יותר מי מכך, יש שיאמרו שנעשה כאן צדק היסטורי. בהחלט! לכל המאושרים, אני אומר בשיא הכנות - לבריאות. מפרגן לכם. כמו שאמרתי, אני אדם אחר. הייתי מיזנטרופ, והפכתי לאוהב הבריות. אכן עברתי תקופה לא פשוטה במרתף הפורום, אבל יצאתי ממנה מחוזק. היה לי הרבה זמן להרהר במעשי במרתף הפורום, ואני שמח לבשר שניצלתי כל רגע. אני פשוט אדם אחר. אני בטוח שאני נשמע אחרת, כי אני מרגיש אחרת. את הימים במרתף ניצלתי לסיום פרוייקט כתיבת הביוגרפיה שלי, והיא תראה אור בקרוב תחת הכותרת I'm Kamp. בלילות ניהלתי שיחות עם רוחו של סמסא, ובשנתי הייתי חולם שספארקר, אהוד ברק (מחופש לפוליטיקאית מלוקקת) ורינגו סטאר נוחתים על הגג של המרתף, ומשחררים אותי. זה לא קרה. במקום זה שילמתי את חובי לחברה וריציתי את עונשי (בתוספת שליש). לוועדת השחרורים הסברתי שאני אדם אחר, והבטחתי לכתוב בשרשור השבועי לפחות פעם בשבוע בעיקר מתכונים לברווזים ותמונות של חתולים מגומי. בכל מקרה, ובכדי להבטיח התנהגות נאותה, עברתי טיפול מיוחד, ועכשיו אפילו אם אני רק חושב על נאצים אני מיד נתקף בחילה נוראית והמוזיקה השמימית של לודוויג מתנגנת במוחי. הו, לא הנה זה בא. אהההההההההההההה!

Woking

New member
the ultra-brilliance

אני בכלל מאוכזב שלא שאלת אותי למה רינגו סטאר.

Woking

New member
נראה לך הגיוני שג'ון לנון היה בא לחלץ אותי?

הוא מת!

עם סמסא היה די מאכזב. מאוד חד-צדדי. אני דיברתי והוא התעלם.

אספרסו2

New member
בעת העדרך

הכריז הסוס הטרויאני על מדינה ובשעת הכושר ייצאו מקרביו החמאס
ולא יהיה לך לאן לחזור,גם אם תרצה.

smaak

New member
עזוב אותך משטויות

אתה לא מתרגש מההריון של קייט?!

Woking

New member
ואם אני אנסה להיות רציני רגע

אני די עצוב בשביל HRH. לא הכי כיף כשכל הממלכה מתעסקת בכמה פעמים את מקיאה בבוקר. האמת שראיתי אותה בטלוויזיה לפני כמה ימים מבקרת איזה גן ילדים או משהו, ובניגוד לאיך שהיא בשגרה היה לה פרצוף של "אני ממש לא רוצה להיות כאן". אז לא שאמרתי לעצמי היא "בטח בהריון", אבל אם אני, שיש לי IQ מה שקוראים 120/20 (120 טכני, ו-20 ריגשי) קלטתי אז זה אז כנראה שמבפנים היא מרגישה עוד הרבה יותר גרוע. בקיצור, סיפורי נסיכות זה טוב בשביל ללמד נשים איפה מקומן הנכון בחברה, אבל בתכלעס - it sucks big time.

יעלי9

New member
אין מה לעשות, זאת הגדרת התפקיד

היא התחתנה עם כל החבילה, לא רק עם הגבר שהיא אוהבת.
באמת מקווה בשבילה שההריון יעבור בקלות.

(אבל מאד צחקתי מהתגובה הראשונה שלך לסמאק)

Woking

New member
אה כן, אהבה

הדבר הזה שחולף אחרי כמה שנים, ואז נשארים עם, איך קראת לזה, החבילה. אבל לא להתייחס אלי, אני סתם טרחן ציני. סנטה באמת גר בקוטב הצפוני (לפחות עד שהוא ימס), ואהבת אמת קיימת כמו בשירים.

יעלי9

New member
גם אני צינית לפרקים

אבל לפחות בהתחלה כדאי שתהיה שם אהבה, ככה יש סיכוי שהרגש ישאר גם אחרי שהפרפרים יפרחו להם.
חוץ מזה, ברוב המקרים נישואין מביאים איתם חבילה שצריך להתמודד איתה, אפילו אם היא לא בסדר גודל מלכותי.

וגם זה שיר על אהבה, ואפילו מתאים לנושא ההודעות שלך בזמן האחרון

Woking

New member
או וואו

זה שיא הציניות. את אוהבת אותי? ובכן, כבר 25 שנה שאני חולבת לך את הפרה (יש כאן כפל משמעות?), אז אני מניחה שכן. שלא לדבר על הציניות שבלדבר על נישואים דרך שידוך ואהבה. הקומיקאי ג'קי מייסון ציין שכששואלים אנשים אם הם נשואים באושר משום מה עם עונים במספר השנים שהם נשואים, כאילו שמדובר בגזר דין של מאסר בפועל. אתה נשוי באושר? 10 שנים! האמת המרה היא שרוב הזוגות (ושוב אני אומר סנטה קיים איפשהו), לא רק שלא לומדים לאהוב אחד את השני, אלא לומדים לשנוא אחד את השני. אבל מצד שני מה אני יודע, אם בברלין נשים נוהגות אוטובוסים, אולי אהבת אמת אכן קיימת. בנתיים אני אחזור ללגו שלי.

LOL זה ! בדיוק ! מה שאני תמיד אומרת:

אני עושה כלים? אני מכבסת?
אני מבשלת ?
אז סימן שאני אוהבת !
את הילדים / בן זוג / חתול

כנראה שאני בכל זאת ולמרות כל מאמצי להימלט מזה
א-יידישע מאמע

כאמור: אפשר להוציא את הבן אדם מהגפילטע פיש וגו'

אבי גזונט

Woking

New member
אז אם אני מבין נכון

מאהבת זאת בעצם עוזרת בית שעובדת בחינם?

WOMAN IS THE NIGGER OF THE

WORLD

יוקו אונו

(יש לנו יומולדת באותו תאריך, נא לרשום, ורדים צהובים וכתומים בבקשה)

אחד הלשעברים שלי אמר שאהבה זה לקבל את השני ללא תנאים
בדיעבד התברר ששתי ההגדרות שלנו CLASHED
הוא לא עשה כלים, ואני לא קיבלתי את זה שהוא לא עשה כלים

as long as u hang on to it ....
LOL

איזה חומד . . .

Woking

New member
זה הגומות עושות לך את זה

הוא דרך אגב נורא דומה לי. גמד נויירוטי עם קול מעצבן ופרצוף שדורש סטירה.

למעלה