Fresh Meat

Moran Beep

New member
שלום שלוםֱ

טוב אז היה לי נורא משעמם וכפי שאתם רואים השעה 2:47 בלילה ואין לי מה לעשות בחופש חוץ מהעבודות ה- אממ אני לא יגיד מה שהביאו לנו לחופש - קיצר אני מורן בת 15 וסתם ראיתי שיש פה כאלה שאוהבים את הלהקות שאני מאוד אוהבת! Cradle of Filth HIM Within Temptation ועוד אממ זהו בעיקרון יש לכם אחלה של פורום אפשר להצטרף?

Free Lancer

New member
שלום אני חדש

כולם להגיד יפה שלום. כי יש לי פרוטקציות מהמנהלת
חחחח סתם. אפשר להצטרף, נכון?

R o n i t k a

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo42.gifחדשה../images/Emo9.gif

טוב אז אני רונית
בת 13 מירושלים ונמ לא יודעת ממש מה לספר
מקווה להשתלב

sh00sha

New member
חדשה...

בעעעע... 3 עבודות לחופש... 2 הראצות... שתי חוברות לסיים... פרוייקט לעשות... הצגה להרים.. סתם שיעורי בית... +טונות על טונות על טונות של שיעורי בית מהאוניברסיטה שאני לומדת בה. ועוד לא התחלתי כלום. עכשיו תגידו לי שהחופש שלכם הולך להיות יותר עמוס... אגב אני בכיתה ט'.

sh00sha

New member
אהה

מרכז... שמחה שמזדהים איתי... אחח אחחח ההורים גם מוצאים זמן ללחוץ שאני אסדר את כל החדר בגלל פסח... כן. ממש.

shiroosh999

New member
יוו ואת הגבת 4 דק' אחרי! ../images/Emo12.gif

כולם ככה. אני יצאתי לטיול בשלושה ימים הראשונים של החופש וחזרתי לנקיונותץ הסיטריים של הביצת, את לא מתארת לעצמך! וכולנו מנקים, מסדרים, ומכינים שיעורי בית.

sh00sha

New member
כן טוב...

אני אוהבת להגיב מהר... נו ...היום אני צריכה לסדר את החדר... ואת כל הניירת... יאללה לעבודה! לא סתם...

SomeTwo

New member
שאלום

אני לא אגיד שהחופש שלי הולך להיות יותר עמוס. קודם כל בגלל שהוא כבר כמעט נגמר ודבר שני- למה שהחופש שלי ילך? אמממ... אישה, אני מציעה לך להתחיל
יומטוב!

למעלה