איזה מאגניב שהגבת 3 דק' אחרי.
R R o n i t k a New member 27/4/05 #40 ../images/Emo113.gif../images/Emo42.gifאכן מאגניב../images/Emo11.gif
S shiroosh999 New member 27/4/05 #43 אני מעכלת את זה... שהפורום זז. כאילו, אנשים באמת מגיבים! ויש כחול בפורום! אני הבנאדם היחיד שזה מפתיע אותו?!
אני מעכלת את זה... שהפורום זז. כאילו, אנשים באמת מגיבים! ויש כחול בפורום! אני הבנאדם היחיד שזה מפתיע אותו?!
R R o n i t k a New member 28/4/05 #56 ../images/Emo113.gif../images/Emo42.gifנו מה, לצחוק זה טוב../images/Emo3.gif זה מאריך את החיים בשלוש שניות
../images/Emo113.gif../images/Emo42.gifנו מה, לצחוק זה טוב../images/Emo3.gif זה מאריך את החיים בשלוש שניות
R R o n i t k a New member 28/4/05 #77 ../images/Emo113.gif../images/Emo42.gifככה אומרים../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif מישהו אמר לי את זה פעם
../images/Emo113.gif../images/Emo42.gifככה אומרים../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif מישהו אמר לי את זה פעם
F Free Lancer New member 28/4/05 #83 לא, הואגם מאריך אותם אבל לחיים עצובים ומלאי בכי בעקרון בהתחלה זה היה שמי שבוכה מקצר את החיים אבל אז חלק מהבכיינים קיצרו לעצמם את החיים בכוונה וחלק התבכיינו שזאת הפלייה... אז גם לבכיינים מתארכים החיים...
לא, הואגם מאריך אותם אבל לחיים עצובים ומלאי בכי בעקרון בהתחלה זה היה שמי שבוכה מקצר את החיים אבל אז חלק מהבכיינים קיצרו לעצמם את החיים בכוונה וחלק התבכיינו שזאת הפלייה... אז גם לבכיינים מתארכים החיים...
ה השנייה מנצר האחמיות New member 29/4/05 #88 טחP:|ג'ירפה| קיצרו את החיים שלהם בכוונה..ספרי לי עלזה. :]
F Free Lancer New member 29/4/05 #89 אני בן../images/Emo46.gif נראה לי כאילו.. שניה *בודק* כן, כן אני בן
ה השנייה מנצר האחמיות New member 1/5/05 #94 סליחה:||ג'ירפה| הי תחשוב על הצד הטוב! עכשיו אתה לא צריך לבדוק:]
R R o n i t k a New member 28/4/05 #78 ../images/Emo113.gif../images/Emo42.gifהיי רוני../images/Emo11.gif יש לי איזה 5 רוני בשכבה. וכל פעם שמישהו אומר רוני אני ישר מסתובבת. ואז זה פאדיחות כזה [לא יודעת למה סיפרתי את זה הרגע אבל לא חשוב ]
../images/Emo113.gif../images/Emo42.gifהיי רוני../images/Emo11.gif יש לי איזה 5 רוני בשכבה. וכל פעם שמישהו אומר רוני אני ישר מסתובבת. ואז זה פאדיחות כזה [לא יודעת למה סיפרתי את זה הרגע אבל לא חשוב ]