Fresco: Big Box

godZilla1507

New member
Fresco: Big Box

לכל המעוניינים, שימו לב כי יש עוד יומיים להירשם לגרסת BIG BOX למשחק Fresco באתר KS.
חוץ מעלות משלוח לארץ, נראה כי מחיר הוא די טוב וגם משחק יפה ומושקע.
בינתיים הולך לפרוייקט ממש לא רע - כ-1000% מול היעד...

https://www.kickstarter.com/projects/1016374822/fresco-big-box

Pentax

New member
הבעיה זה עלות המשלוח

היא הופכת את העסקה ללא כל כך משתלמת...

godZilla1507

New member
לא כל כך

המשלוח של חבילה דומה מארה"ב או אירופה עולה כ-45$ וכאן 15$ יותר. נראה לי הפרש סביר...

Pentax

New member
הפרש סביר, אבל אני לא רואה סיבה לשלם יותר

באתר http://www.miniaturemarket.com לדוגמה המשחק כולל משלוח יעלה כ- $116 ובקיקסטארטר נכון לעכשיו 128$.
כל מה שמקבלים תמורת תוספת תשלום הוא לוח נוסף עם תמונה (פרסקה) אחרת. האם זה שווה - שכל אחד יחליט בשבילו.
אגב, אני לא בדקתי, אבל רוב הסיכויים שבאמזון גרמניה זה יעלה פחות.

godZilla1507

New member
מסכים שמשלוח היה יכול להיות זול יותר

גם רשמתי את זה בפוסט הראשון שלי.
במיחד שהם מצליחים להביא אותו למדינות כמו אוקראינה ב15 דולר בלבד....

בשבילי תוספת 10 דולר היא סבירה (נרשמתי לפני שבוע) במיוחד אם מקבלים איזו בונוס קטן. כמובן לתחושה זו יש להוסיף הרגשה של תמיכה במישהו ויכולת להיות בין הראשונים שייקבלו את המוצר.

באמאזון גרמניה משחק עולה 80 דולר, אני מאמין שכולל המשלוח ייצא אותו דבר. בעוד שקופסא תהיה בגרמנית ואני מעדיף באנגלית.

Pentax

New member
לתמוך במישהו זה בהחלט חשוב, רק ש...

המישהו הזה הפעם זאת חברת Queen Games הגדולה שפשוט ארזה את המשחק המקורי ואת כל ההרחבות בקופסה אחת ומוכרת את זה ב- KS.
אין פה שום דבר חדש, המשחק ואת כל ההרחבות ניתן כבר לקנות מזמן.
אני מרגיש שמטרת האתר קצת מפוספסת במקרה הזה, אבל מי שרוצה שיתמוך, כמובן. אם המחיר היה משתלם וגם אילו לא היה לי את המשחק המקורי יכול להיות שגם אני הייתי תומך. בכל מקרה תתחדש, פרסקו זה אכן משחק נהדר.

godZilla1507

New member
צודק

רק אם הם היו מוכרים את הגרסא באנגלית (אני מעדיף ששפה על הקופסא תהינה אנגלית).

Pentax

New member
בדקתי את המחיר באמזון גרמניה

מחיר הקופסה הגדולה של פרסקו באמזון גרמניה הוא כמעט 70 יורו או בערך 100$.
פער של כמעט 30$ מול KS. נכון שהמשחק בגרמנית אבל עד כמה שאני יודע הוא לא תלוי שפה ואת החוקים לא בעיה להדפיס באנגלית.
לשיקולכם.

ycyclop

New member
עלות מגרמניה ללא מע"מ

עם המבצע שיש שם זה יוצא:
58 יורו לפני הנחת מע"מ ואחרי הנחה זה יוצא 47.5 יורו שזה די זול. לא בדקתי משלוח אבל אני מעריך סביב 20 יורו.

למעלה