frenchie זו היא!!!!

sahr12

New member
אז תשימי עוד 7 סימני קריאה...חחח

ברוכה הבאה...תיכף יבוא מייקי...הוא יבדוק שהכל בסדר ... אניגמטי יבדוק לך אישונים... חתולוני רישיונות..... פנטי..יברר את טעמך המוזיקלי... שחר יבדוק למי את מצביעה.. (תגידי ליכוד..זה מחרמן אותו..חחח) מושיקו יעשה לך פסיכומטרי...עדין כזה..חחחחח בעלה של מיכל..יראה יהנה, וישתוק..(רעייתו מרוקאית,וקר בחוץץץץץץ..חחח) זהר ישבור עלייך איזה בקבוק...חחחחחחח ואני.........בודק פרופילים...וזויות חיבור...:) תהני בפורום...

giulietta

New member
חחחחחחחח ../images/Emo45.gif

(סער, אתה יועץ תעסוקתי? הולם אותך
) בוקר

sahr12

New member
כולה דורמאן...בפאב הזה...חחח

קראתי את מסלול הכשרתך ליחידה מובחרת......חחחחחחחחח שתהיי רק בריאה.

ממש מתחשק להיות חדשה פה...

נראות לי נעימות הבדיקות האלה... אבל לא מסוגלת להגיד "ליכוד", sorry...

אפרופו פוליטיקה

ראיתם\ן את הקמפיין החדש של מרצ ? שלטי חוצות ענקיים עם תמונה של אריק וכתוב בגדול- המלך הוא עירום!. לא גאוני?

אנחנו מדינה של גאונים../images/Emo13.gif

6 מיליון פוליטיקאים.......... 6 מיליון כלכלנים (קלקלנים...) 3 מיליון מאמני כדורגל........ 3 מיליון מאמני כדורסל........ ובסוף אנחנו מביאים מדלית זהב, במה שאנחנו באמת הכי טובים בלעשות ר-ו-ח (כל הכבוד לגל פרידמן).

תני לי בבקשה סיל במול...

יופי... עכשיו כפיים עם כפות ידיים פתוחות... יופי... עכשיו את יכולה להתלבש - התקבלת !!!

sahr12

New member
ראית את יפיתי אוליי???????יפית?????

בואי, בואי.... איש אחד נכנס לבר, ושואל את הברמן: "זה לא בוש ופאוול שיושבים שם?" הברמן אומר: "כן, בכבודם ובעצמם..." האיש ניגש אל שניהם ואומר: "זה כבוד גדול לפגוש אתכם. תגידו, על מה אתם מדברים, אם אפשר לשאול?" בוש אומר: "אנחנו מתכננים את מלחמת העולם השלישית." האיש בתמיהה: "באמת? ומה עומד לקרות בה?" בוש אומר: "ובכן, אנחנו הולכים להרוג 140 מיליון עיראקים, ובלונדינית עם שדיים גדולים". האיש שואל בתמיהה גוברת והולכת: "בלונדינית עם שדיים גדולים? למה להרוג אותה?" ואז בוש פונה לפאוול, טופח לו על הכתף, ואומר: "אתה רואה, אמרתי לך שלאף אחד לא יהיה איכפת מה-140 מיליון עיראקים!" תורידי תג´אקט כבררררררררררר......חחחחחחח

למעלה