Freestyle Connect

DannyZ5

New member
Freestyle Connect

הבוקר ביקרתי במשרדי גפן מדיקל, כי היתה בעיה בערכת העברת הנתונים בין ה-Freestyle למחשב. מתברר שיש ערכת חיבור חדשה וחדישה, וגם זולה יותר. הערכה הקודמת באה בקופסא עם שני כבלים משני הצדדים וסוללה 9V. משהו בומבסטי גדול ומיותר שעלה 290 ש"ח ובהנחה של 50% לקונים במהלך השבועיים אחרי קניית המודד, 145 ש"ח. לא עוד. הערכה החדשה היא... חוט. אמנם לא USB אבל לא תופס חצי מגרה. צד אחד עם ראש כבל כמו של אזניות קטנות, הצד השני חיבור טורי D9 שמתחבר לכניסה הסריאלית במחשב. כמובן בלי סוללה מיותרת (ויקרה). והמחיר: 159 ש"ח כולל דיסק תוכנה ויש 30 ש"ח הנחה לרוכשים עד שבועיים אחרי קניית המודד או 110 ש"ח ללא הדיסק. הדיסק מיותר מאחר והתוכנה ניתנת להורדה מאתר TheraSense בחינם (בכל מקרה מנסיוני עם הערכה הקודמת, התוכנה בדיסק היתה לא מעודכנת והיה צריך להוריד גירסה בכל מקרה. אני חושב שזה שווה וחשוב, אפשר לשמור היסטוריה של מדידות מעבר למה שמכיל זיכרון המודד. אני לא מת על התוכנה. היא מוגבלת מאד לדעתי. למשל היא מחלקת (ומאפשרת לך לקבוע) את היממה באופן מאד שרירותי לגבי זמני הארוחות. אם למשל קבעת שזמן לפני ארוחת בוקר זה 6-8 כל מדידה בשעות האילה תצא ברובריקה של לפני ארוחת בוקר. אבל אם אכלת דווקא ב-7, אז יש טעות בהצגת הנתונים. ואי אפשר להכניס הערות לבדיקה (כמו: אני במתח, אכלתי כמו משוגע, לא אכלתי יומיים וכו,). בכל אופן אני ממליץ. ואם מישהו מבין ויודע לתכנת ב-Access, מוזמן לבנות משהו יעיל יותר על בסיס אותם נתונים.

היי דני

גם אני רכשתי את הכבל "החדש" וגם אני ממש לא מתלהב מהתוכנה שמגיעה איתו. אני משתמש התוכנה שנקראת DIABASS, הרבה יותר מקצועית ויודעת לעבוד אם רוב במכשירים והכבלים. האמת שלמדתי אקסס לפני הרבה שנים ואני לא סגור שזוכר משהוא
אוהד

DannyZ5

New member
יופי נחמה ../images/Emo151.gif

אפרופו הורדתי, התקנתי, קראתי נתונים מהפריסטייל רואה שקרא, רואה את הנתונים ברמת ההורדה וזהו, מכאן כלום. לא עובר לתוכנה. כלומר מרגע שאני סוגר את טבלת Data Import - Available data, כאילו לא עשיתי כלום. לא רואה את הנתונים בשום מקום. חוץ מזה ממה שכבר הספקתי לראות, כמות גדולה של התוכנה נשארה בגרמנית... בדיוק מה שמנדוזה מתלונן על DIABASS באתר שלו

היי דניאלף

אומנם אני לא מומחה לתוכנה אבל בתמונה יש הסבר קצר. ובענין העברת נתונים.... אשמח לנסות לעזור במסנג'ר או בICQ. מסנגר : [email protected] I C Q : 91114088 אוהד

אתמול קיבלתי את התוכנה + הכבל../images/Emo46.gif

145 ש"ח לאחר ה-50% לא אמרו לי כלום על מבצע שכזה ולא על-כך שאפשר לקנות ללא התוכנה וגם שלחו לכתובת הלא נכונה
ממש התרגזתי עכשיו שקראתי את מה שכתבת............

DannyZ5

New member
זה לא מבצע, זו מדיניות

האם רכשת מה שרכשת במסגרת השבועיים הראשונים מרכישת ה-Freestyle? אם כן, יש הנחה כפי שפרטתי בהודעה המקורית. חוץ מזה, תתקשר. לא עולה. 1-800-352-252

DannyZ5

New member
נסי להחליף

את ה-145 ש"ח לאחר 50% הנחה אי אפשר (לדעתי) לקנות בלי התוכנה. זו ערכה שבאה בקופסא גדולה. אני מאמין שזה מה שקיבלת: מכשיר עם שני כבלים שיוצאים ממנו. זו הערכה הישנה והיא באה עם התוכנה. הערכה החדשה שזה רק חוט בשקית, נמכר עם או בלי התוכנה. אם קיבלת את הערכה הישנה, תנסי להחליף. גפן מדיקל נותנים שירות נעים. אני גר קרוב אליהם אז אין לי בעיה לבוא להחליף. הם עשו לי החלפה מיד, במקום. החדשה פשוט הרבה פחות מסורבלת מהישנה.

קיבלתי חוט בשקית עוד לא ממש פתחתי

לא היה לי זמן. אבל בעלות של 145 ש"ח. וכמובן שחכתי להזמין גם סוללות למשאבה מישהו יודע כמה עולה אצל גפן ואם זה שווה להזמין דרכם או שעדיף דרך אגנטק.

DannyZ5

New member
דוקא מתאים איכשהוא

145 דווקא מתאים ל-159 עלות פחות 30 הנחה (129) ועוד דמי משלוח (15-16) לאחר שתתקיני את התוכנה, ודאי שזו הגירסה האחרונה (1.7). אם לא, תורידי מהקישור למטה.

אל תדאג גבו ממני גם דמי משלוח

שמעתי עליהם כול-כך הרבה המלצות כך שאני די מתפלאה אבל אולי צריך להגיע אישית לא לעשות הל טלפונית

למה זה לע... יקר כל כך?

הדור החדש של פרייסטייל - הפלאש כולל כבל עולה בארה"ב 35$ בלבד! על מוצרים רפואים אין מכס! אז למה המכשיר הישן לרבות אביזרי העזר שלו יקרים כל כך?!

בקשר לקניית פריסטייל

את הקניה בצעת ישירות מהחברה או ע,י קופת חולים שלך שהביאה לך אותו ?? ועוד דבר , עשית בקופה החלפת מכשיר או החזרה תמורת איזה הנחה ??

DannyZ5

New member
את המכשיר קניתי בקופ"ח

קופ"ח תביא לך משהו? בישראל? קניתי מכשיר חדש (לא החלפה/החזרה) בכ-390 ש"ח וקיבלתי החזר של 240 ש"ח (מכבי מגן זהב). את הכבל קניתי מהחברה ישירות.

למעלה