FREELANCER DOT COM עזרתכם!!!

FREELANCER DOT COM עזרתכם!!!

נתתי למישהו, איזה בחור הודי, באתר הזה לעשות עבורי איזשהי תוכנה.
עכשיו עבר הדד ליין, בחודש ימים! והבחור שלי עדיין ממש מתקשה עם התוכנה וסיים רק איזה 20%.
אני שוקל לפתוח נגדו תלונה ולקבל את הכסף שלי בחזרה, הרי עם ה20% הקיימים אני גם ככה לא יכול לעשות כלום, אני יצטרך לשלם למפתח תוכנה לעשות גם הכל מחדש בכל אופן.
ולכן אני רוצה לדרוש מהאתר שיחזיר לי את כספי.

אגב אני גם שילמתי כ80% בMILE STONE אבל עדיין לא שיחררתי את MILE STONE לבחור ההודי.

בקיצור אם אני פותח תלונה נגדו כמובן שמבחינתו אני גמור הוא לא יעשה שום דבר מעבר למה שכבר עשה, כלומר שאם אני פותח תלונה אני ממש מנסה לוודא שאני אקבל את כל כספי בחזרה.

אז השאלה מה דעתכם? אקבל?

תודה רבה רבה מראש על העזרה!!!!!!!

selalerer

New member
אתה מבקש מאיתנו לשפוט מקרה שאנחנו לא מכירים.

אני לא מכיר את המדיניות שלהם, אבל אני מניח שהם פונים לשני הצדדים ומנסים לברר מה קרה.

אם באמת הם יכולים לדעת באופן מובהק שעבר הדד-ליין שהסכמתם עליו והוא לא סיפק את הסחורה, אז סביר שהכסף יוחזר, אבל לא בטוח שזה כזה ברור וחד צדדי.

vinney

Well-known member
תפתח תלונה

כנראה שההודי קפץ מעל הפופיק (קורה הרבה באתר הזה) והתחייב על לו"ז לא מציאותי. אתה כמובן גם אשם - היית צריך לדעת שאין סיכוי שהוא יעמוד בזמנים לאור זה שאתה יודע מה נדרש לבצע.

פתח תלונה, צמצם נזקים, ותגדיר משימה מחדש עם לוחות זמנים קצת יותר שפויים (ואולי כדאי לקחת מישהו עם קצת יותר ביקורות בפרוייקטים בסדר הגודל הזה).

כמו שאומרים באמריקה - you get what you pay for.

מדובר אכן על פרוייקט די רציני

הקטע הוא שהבחור הזה, הוא זה שקבע את הדד ליין, לא אני, מה עוד שהדירוג שלו היה 5 מתוך 5 נקי עם איזה 60 פידבקים. לא מבין אותם באמת, מה עוד שדיבנו והוא באמת בחור טוב, אבל זה כל כך מעצבן שהוא תוקע אותי ככה ועכשיו בכלל פתאום איזה 5 ימים בכלל לא עונה לא יוצר קשר.

vinney

Well-known member
זאת בדיוק הטעות שלך

הבחור קבע דדליין כי הבחור רוצה את העבודה, ברגע שהוא קיבל אותו - הוא יכול למרוח את הזמן. לראיה - רק אחרי איחור של חודש התחלת לחשוב ברצינות על לעשות משהו בנידון, ועדיין אתה מתלבט.

לגבי הפידבקים, אני מציע לך להתבגר קצת. חלקם באים בתשלום/מחברים, רובם - על עבודות יחסית פשוטות.

לגבי זה שהוא בחור טוב... סלח לי, אבל אתה לא יוצא איתו. הוא צריך לעבוד איתך, ואם הוא לא עונה לך 5 ימים - אז הוא לא בחור טוב.

מבין מה שאתה אומר.

אבל אם לא כך, אז פעם הבאה איך אפשר לדעת מי כן טוב? זאת השאלה.

vinney

Well-known member
לקרוא בין השורות

לזהות פידבקים מזוייפים, לנסות להבין מאלה הלא מזוייפים מה היה היקף העבודה, וכמובן כשנותנים לך לו"ז שהוא הרבה יותר קצר ממה שחשבת שצריך - לחשוב אם באמת זה לו"ז שאפשר לעמוד בו....

למעלה