FreeFeeling חוזר ובגדול !

FreeFeeling

New member
FreeFeeling חוזר ובגדול !

ציור חדש ! להמרות שאני אדיין בתקופה מבולבלת זו ,אחרי שקיבלתי את התגובות המוטיבציה והרצון שלי אלו פלאים !!! וניגשתי במרץ רב לציור משהוא חדש. (תודה רבה לכולם ,מאוד עזרתם לי להבין את המצב)
התמול עבדתי עליו כמה שעות (אד 3:50 לפנות בוקר !) והיום שיפרתי אותו. .ציוד נידרש. 3 - כוסות כפה. 2 – בננות. חבילת ואפלים (אפרת: לא היה ברשותי שוקולד
) .מוזיקת רקה. Enigma Modjo Enrique Iglesias Natalie Imbruglia .אוד פרטים בהמשך....

אוח...משובח!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

פשוט ציור משובח, הדמות מדהימה!!! איזה משחקים של אור וצל, אילו פרטים מדהימים ביד ובפנים...איזו אוירה! להזיל ריר.... כישרון!!!!!

איה@

New member
וזו ההוכחה ../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo27.gif

בדיוק ההוכחה - למה אתה צריך להלחם, להתעקש - ולהמשיך לעסוק באומנות. יצירה - יפיפיה! מדהים איך הצלחת ליצור את הפיתול מסביב לענף החלון, הדמות, האור, הצל.....הכל!!מעולה. עכשיו ככה......ספר באיזו תוכנה עבדת, ואם תוכל פרט כמה שיותר באיזה כילים. מסקרן אותי למשל איך אתה עובד על הפרטים הקטנים - לדוגמא העינים - הרי אם מגדילים את המסמך - מאבדים פרופורציה - ומקבלים פיקסלציה איך אתה מצליח להתמודד עם זה?? ועוד דבר - זוכר את ההדרכה שנתת לנו עם העץ?? אז....א. אם תרצה, תוכל, ויהיה לך זמן אני אשמח לקבל עוד הדרכות כאלה ו-ב. חשבת אולי להתפרנס מהדרכה בציור?? אולי לתלמידי כיתות א´ ב´ בקיבוץ?? - אני בטוחה שתוכל לתרום להם הרבה - ויהיה לך במה לקנות ציוד
איה.

SC

New member
מדהים

איזה ציור יפהפה, ממש יפה. אל תפסיק לצייר לעולם. ציור כ"כ כ"כ יפה. כל הכבוד. בהשראתך, בעבודה היום ישבתי עם תוכנת הצייר של מיקרוסופט וציירתי שם פנים, מה שהיה היה יפה, זה ממש ממש לא כמו לצייר באופן ידני וזה עינוי לא קטן. לא שמרתי את הקובץ.

SC

New member
אז ככה

אתה עודדת אותי לעשות את זה ולכן החלטתי לשבת ותוך מספר דקות זה מה שיצא לי. הציור הממוחשב הראשון שלי, אומנם לא בהשראת אשר. כמבון שאפשר המון המון לעבוד על זה ולסדר את זה. לא נראה לי שאמשיך לעשות זאת אבל מי יודע. היה לי כיף. מה דעתך ? הניסיון הראשון שלי

FreeFeeling

New member
WOW מגניב ! ../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif

נראה מבתיך ! אתה גם יודע לא להגזים במקומות חשובים. ויצא טוב במיוחד בתור עבודת מחשב ראשונה סוף סוף רואם עבודה שלך ! (מקווה מאוד לראות אוד !) "אתה עודדת אותי לעשות את זה" *איזה כף לי ! (זה אחד הדברים שגורמים לי אושר בליתי רגיל !) וגם מעודדים אותי ליצור אוד שיעורים מקובנים ! (ניראה אולי הכין משהוא ממש רציני בקרוב !) ניראה שאת החתימה העתקתה והדבקתה
FreeFeeling

SC

New member
תודה FREE FEELING

טוב, החיים הרבה יותר קלים בצבעי שמן, מה גם שעבדתי עם תוכנת הצייר של מיקרוסופט שהיא לא כ"כ גמישה. החתימה היא ראשי תיבות של החתימה האמיתית שלי ולא העתקתי אותה מאף מקום אלא פשוט עם העכבר על הציור למטה עשיתי אותה בקלות. אם הייתי משקיע הייתי מקבל תוצאה הרבה יותר טובה. אבל היה נחמד.

SC

New member
אתה יודע מה

אני מסתכל שוב על מה שעשיתי ואני מצטער שטישטשתי שם הרבה מקומות שהיו כל כך יפים קודם לכן, אני אנסה לעבוד על זה שוב, נראה מה יצא מזה.

FreeFeeling

New member
WOWWWWW שיפור מאוד משמעותי !!!!!!!!

בקשר לשאלות אני הכתוב בהודעה חדשה ! (בקרוב)

וואוו מדהים!

עכשיו אני גם יכולה להבין שבכיסא יושבת הבובת המודל לגוף האנושי... רעיון ענק!!!! וביצוע מרשים ביותר! תמשיך, יש לך את זה...

FreeFeeling

New member
תשובות לשאלות ותגובות ../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif

אפרת@הבית:
היי אפרת תודה מקרב לב, :) איה@: -D
:) היי איה המון תודות ...!!! " אני בטוחה שתוכל לתרום להם הרבה - ויהיה לך במה לקנות ציוד" ממש לא !
בקיבוץ זה לא עובד ככה..... אני עבדתי במחשבים 7 שעות ביום ! וקבלתי כמו כול חברי הקיבוץ וזה כלל לא משנה במה עובדים. וגם אין דבר שכזה אוד עבודה במקביל. בשביל אוד כסף .בקשר לשאלות. ממ יש הרבה !
הכרונית אני כול הזמן נעזר באותם הכלים (הציור הזה הוא חריג !) אני ציירתי אותו ב Photoshop 6 (סתם לראות מה קורה בגלל שזאתי לא הגרסה הרגילה שאני עובד איתה) בשביל ציורים היא לא עולה כלל על הגרסאות הישנות יותר. והגרסה הכי מומלצת היא 5.5 ! שבדרך כלל אני עובד איתה או אם 5 (שפחות מומלצת !) בשלב השני: (השיפור שהוספתי אחרי) למעשה עבר תהליך שונה מיתר הציורים שלי. אני התחלתי לעבוד עליו בעזרת תוכנת הPainter 6 שדיברנו אליה ! (אד עכשיו היו לי רק שתי ציורים שציירתי בעזרתה וכאת אוד אחד לרשימה !) בתוכנה זו נעזרתי בשלושה כלי עבודה (בפוטושופ עבדתי אם שתיים !) "מסקרן אותי למשל איך אתה עובד על הפרטים הקטנים - לדוגמא העינים - הרי אם מגדילים את המסמך - מאבדים פרופורציה - ומקבלים פיקסלציה איך אתה מצליח להתמודד עם זה??" *אני עובד בגדול ! את הציור שאני מאלה הוא כלל לא הגרסה המלה ! והגרסה המלאה היא בגודל של: 2997 X 1650 (פה היא רק בגודל 760418X) בשביל שיהיה נוח לצופה להתבונן. יש כמה סיבות למה לעבוד בגדול ! וחלק מהם אסביר בשיעור אם אני יצור אחד שכזה. וחלק: 1.בגלל הפקסלים שהזכרת. 2.בשביל להדפיס את הציור הכי איכותי שרק אפשר ! (וגם שתהייה האפשרות להדפיס בתור פוסטר ! (כבר יש לי כמה כאלה ממש מדהימים !) "זוכר את ההדרכה שנתת לנו עם העץ??" *.בקשר לנושה הזה. אני דפקה התחלתי להתעסק אם החומר ולהרגן אותו ואפילו אפרת שמחה לעזור לי ליצור אותו. הבעיה היא שהתמול ויתרתי אליו ! (אולי בגלל התקופה המבולבלת שלי ! :)) אם אפרת אדיין מוכנה לעזות לי ליצור אז בכף ! גם שמרתי את שלבי הציור הזה ואולי נלמד אליו. :) הבעיה היא הכתיב שלי ! להמרות שאם משהוא היה רואה את התהליך אז בכלות היה יכול לכתוב את זה בצורה ברורה ! (זה ממש ברוך רציני כיבן שאני מנשה לכתוב את מה שיש לי בראש ובכתב זה ניראה ממש לא זה ולכן בה לי הראיון הבה ! ....) חשבתי ליצור סרט שיהיה אפשר להוריד אותו למחשב שמראה בדיוק איך אני מצייר ! (איזה 5 דקות לדוגמה ויהיה אפשר להוריד אותו למחשב הביתי ולשמור אותו וכמובן ללמוד ממנו) בעבר עשייתי משהוא שכזה אבל הוא נימחק (מתי שאחד הדיסקים שלי נפגעם ! זוכרים ?) בכול מקרה אני מחקה לתשובה מאפרת כרגע אם מתחשק לה לעבוד על שיעור שכזה !? :) אפרת :הדואר הנורמלי שלי התחיל לפאול ברגאים אלו ממש ואני אשמח לשמוע ממך את התשובה. :) (מקווה שלא יהיו לי אוד בעיות אם תיבת הדואר) SC: אני כול כך שמח לראות תגובות כאלה ! -D
פיגמליונית : היי מה קורה :) ? תחולה כמובן המון תודות -D
"עכשיו אני גם יכולה להבין שבכיסא יושבת הבובת המודל לגוף האנושי... " *היי זה נכון ! ;) (יצא לי לראות פעם אצל משהוא בובה שכזו וזה באמת היה הכיוון שרציתי לצייר) להמרות שאם זכור לי נכון הראש שלה קצת שונה ואוד כמה דברים אבל אני מאוד אוהב את זה ככה. ולכן ככול הנראה שזה ישער. הרבה אהבה ושלום FreeFeeling (בן באור)

FreeFeeling

New member
להמרות שזה פחות מרשים בתקריב. !

אולי זה יכול ללמד משהוא.

אתה צוחק נכון?

התקריב של הבובה הזאתי, שבטח יש לה שם שרק אנשים של אומנות זוכרים, מ-ד-ה-י-ם-!-!-! אני ממש אהבתי וזה אפילו הפף ל-BACKGROUND שלי!!! ממש נהנתי ספציפית מהתקריב. אתה צייר ממש מוכשר. ועכשיו לעניין השני, סתם רציתי להגיד שלום כי אני חדש פה. טוב ת´אמת שכבר שבוע נכנסתי לפורום ורק הסתכלתי בהודעות ובעבודות השונות. היום פציתי את פי. אני גם מצייר אבל לרוב רק קשקושים וכאלה, רק פעם צירתי ברצינות. אהה דברים הכרחיים לדעת זה שהאותן האהוב עליי זה אנדי וורהול והיצירה האהובה עליי היא לידת ונוס... למרות שזה לא קשור אחד לשני... אני חובב אומנות דגול ואני אפילו לומד את תולדות האומנות כשיעור נוסף במערכת הלימודים שלי. וזהו אני חושב. אני מדי פעם מוריד תמונות ומשפץ אותם לפי הראות שלי אז אני אשמח להראות לכם כמה מעבודות המחשב שלי... טוב אז זהו... וסליחה ששיגעתי אתכם... ואהה כן, אל תתיחסו לכינוי שלי, זה סיפור ארוך... תודה!!! שלומביי, TS

ברוך הבא!

גם אני כמוך מאד נהניתי מהתקריב... בטח שאנחנו רוצים לראות עבודות. וכדי שלא תרגיש לבד אני אספר איזה יצרת אומנות אני ממש מעריצה- חטיפת פרספונה פשוט דיוק ריאליסטי בפיסול.... איך שהאצבעות מוחצות את בשר הפולקע.. משהו משהו !!

שלום לטרוד וברוך הבא! ../images/Emo39.gif

ווא - איזו פתיחה מעניינת - אני כבר מחכה לראות מה יש לך להראות! יופי שבאת ונחמד שאתה פה! אפרת@הבית

Chot

New member
יאא וולי!

הגלימה של הבחורצ´יק נהדרררתתת הגד לי נא באילו חומרים השתמשת? ותגידו לי פה אנשים אם אני הכי תינוקת וכולכם ככה בני 25 סטונדנטים מבריקים ושנונים להפליא?

שלום וברוכה הבאה! ../images/Emo39.gif

לצורך העניין כולנו פה בני שנה אז תרגישי בנוח!! גיל פה לא קשור וכולם מוזמנים לפורומינו הקטן והאינטימי... שמחה שבאת, תבואי הרבה!
אפרת

למעלה