free your mind

free your mind

אנחנו דור מסומם ועצלן, בלי מטרה, בלי אידיאלים שאין לו שום מושג מהחיים שלו. כולם הולכים עם הזרם, נשרכים אחרי תרבות עלובה של מיינסטרים אפור ושגרתי וכל מי שמעיז לחשוב על לשנות כיוון מיד דואגים להחזיר אותו כל כך חזק לקובייה שיש לו טראומות לכל החיים, והוא ילך ללמוד עריכת דין, ובגיל 27 כבר יהיה לו בית מאורגן ובורגני עם ילדה קטנה, כלב ומשכנתא. ואם אפשר אז גם שגרה מעיקה עד דמעות. חיים מושלמים? לא בדיוק. אם אתם מסכימים איתי, תמשיכו לקרוא, אם לא, אז כדאי שתחזרו כבר עכשיו לעולם שלכם, תחזרו לקובייה ותשכחו מכל מה שקראתם כרגע. עכשיו, זה מאוד נחמד לומר- "אני מורד כי אני שומע אביב גפן" אבל לצאת מהקובייה זה לא כזה פשוט... צריך קצת יותר מאשר להגיד "וואלה, אני שומע את הדורז ומחפף בלימודים וזה בטח אומר שאני מרדן ומיוחד." בולשיט. זה לא מספיק לחשוב שהדרך הזאת נכונה. צריך גם ללכת בה. המהפכה הבאה בפתח, השאלה היא מתי אתם מתכוונים להצטרף אליה. אם לא היום אז מחר. לכל אחד יש את הדרך שלו לתרום. אם אתה מוזיקאי- תביא את הרוקנרול אם אתה צייר- תביא את היופי אם אתה שחקן בוא כולך ותביא לנו שמחה וצבא לחיים וגם אם אין לך שום דרך מוגדרת, כל אחד שמצתרף למהפכה- תורם למהפכה. וזה ישתלם. הרעיון ההתחלתי זה להקים קומונה (אחת אמיתית, לא קומונה בתפוז) של אמנים (בעיקר, לא רק) שתנסה לקחת את הסיקסטיז כמו שהוא היה, לשפר אותו ולחיות ככה. בהמשך כולם יצטרפו. אז אם אתם מוזיקאים שחולים על כל הז'אנר של הסיקסטיז-סבנטיז, ואתם מתים לחיות את זה, ולעשות את המוזיקה הזו בלי שכל מיני תחנות רדיו מלוקקות יידחפו לכם לתחת ויגידו לכם בדיוק איזו מוזיקה אתם "צריכים" לעשות, זה המקום בשבילכם. יש עוד דרכים חוץ מהדרך שקיבעתם לעצמכם... free your mind המהפכה לא תבוא לבד, צריך לעזור לה לקום. גם שנות השישים הסוערות התחילו מהזרם הכי קטן. אל תגידו יום יבוא, תביאו את היום... לפרטים ברורים- אייסיקיו 343323238 או אימייל- [email protected] קים

danezeq

Member
חוץ מלדבר על שנות ה60

מה הפיתרון שאתה מציע? מה החלופה? בינתיים לא ציינת שום דבר מעשי שאפשר לעשות.

דבר ראשון נולדתי נקבה ואני מתכוונת

להתמיד... אם תקרא יותר טוב את הקטע תבין שדווקא כן הצעתי פתרון. אני מקימה קומונה של אמנים (בעיקר מוזיקאים) שתנסה ליצור אורך חיים קצת אלטרנטיבי (לא מסלול ה-בגרויות-צבא-אוניברסיטה-בית בורגני+ילדים-מוות) ובנוסף תעביר את המסר של היציאה מהקובייה בעזרת אמנות. אנחנו נוביל גל חדש. אני לא מתיימרת למחוק את המיינסטרים מהעולם, אבל אנחנו לפחות נשפר אותו קצת, כי כרגע אנחנו במצב מאוד ירוד. (ביגי ושורטי בראש מצעדי הפזמונים? נו באמת) ננסה לתת אלטרנטיבה גם לאמנים שלא עושים בדיוק מיינסטרים, כי הדיכוי האמנותי שמתרחש בארץ כרגע הוא פשוט מזעזע. אם יש עוד שאלוץ, אתם מוזמנים... קים

danezeq

Member
כן יש עוד אחת

איך אפשר להביא להמפכה רק בדרך המוסיקה? (אם אתה מדברת על מהפכה של ממש) וודסטוק וכל זה, היה גל חולף. אני מסכים לגבי כל מה שרשמת על הדור והתקופה המגעילה שלנו. אני מקווה שאנחנו קרובים לשיא ומכאן נחזור אחורה

תשמע

כל תקופה מתחילה בגל אנרגטי מסויים. למשל תקופת הגארנג', קורט קוביין עלה על גל מסויים, ואחריו באו, לאו דווקא בזכותו, עוד אמנים מסוגו. אני מאמינה שעליתי על גל אנרגטי מסויים, ואני מתכוונת ליישם אותו. לא במקרה כל גל הרוקנרול בא באותו הזמן, זה כי העולם שלנו פועל על ידי כוחות (לא בולישיטים כמו אסטרולוגיה ודומיהם, משהו אמיתי שקיים והוכח, אם אתה רוצה דוגמאות פנה אליי ואני אשמח לתת לך) שהם לאו דווקא גשמיים. הגל הזה מתחיל, אני יודעת שהוא מתחיל, אני רק עושה מה שאני חייבת לעשות. קים

danezeq

Member
תארגני הרבה חברה

תופיעו באיזה מועדון שאתם מכירים את הבעלים שלו או תקימו אחד כזה, שיהיה לימים המועדון שממנו הכל התחיל מי יתן ותהפכו את פארק הירקון למעוז הוודסטוק החדש (או... איך שאת רוצה לקרוא לזה
)

danezeq

Member
בהצלחה בהמשך הדרך ../images/Emo13.gif

את מוזמנת לכתוב בפורום כל יום! תעדכני אותנו

asaf2000

New member
למה סיקסטיז?

אתה חושב שב 60's תחנות הרדיו והטלויזיה לא השפיעו על החברה ועל האומנות? אפילו יותר מזה, מה שאתה מתאר שזה המצב היום התחיל בגלל התרבות שהתפתחה לאט לאט מה 60's, הכי טוב שתחיה כמו כת ההיימיש....בלי תקשורת בלי השפעות בלי כלום.

חבוב אסף,

ברור שכן, אני לא מוחה נגד מיינסטרים בכלליות, אני מוחה נגד המיינסטרים הדפוק הנוכחי. כמה פעמים אני צריכה לציין את זה בשביל שתקלטו שאני נקבה? אני צריכה אולי לשנות את השם שלי ל"אני בחורה"? וואללה דווקא רעיון לשקול... קים (אני בחורה) רוזס

asaf2000

New member
מה שדפוק היום

זה שאין כלום מה לחדש. למה תפסתם דווקא את ה 60's בגלל שזו הייתה תקופה עם גל של חידושים וגילויים בכל התחומים, הבעיה היא שהתקופה ההיא הביאה למצב הדפוק של היום שמחפשים מה אפשר לחדש ולהוסיף ואין..., לכן יורדים לרמה של ביוב. אתם פשוט רוצים לקבע את היופי של ה60's וליצור אותו מחדש היום?...

למעלה