Free-Form חדש....

דרגורן

New member
Free-Form חדש....

שחר, זוג השמשות המפציעות מצפון מאירות את מה שנראה בתחילה כפרש וסוסו אך לאחר מספר דקות מסתבר כקנטאורית המתקדמת בנוחות על דרך המלך. לאחר שזוג השמשות (טוריק, ואימן) יצאו לגמרי, ליהן פרצה בדהרה של אושר "סוף סוף חופשיה!" היא צעקה בקול בעוד ידה פורמת את החוט שקושר את שערה הזהוב ונותנת לו לגלוש על כתפיה כזהב מותך המנצנץ באורם של טוריק ואימן. בעודה דוהרת מעבר לעיקול בשביל ליהן מבחינה במספר עצים שחוסמים את הדרך. היא עוצרת לאיטה ומנסה להעריך האם היא תוכל לקפוץ מעל למחסום או אולי להזיז את העצים, כאשר היא שומעת קול המחכך בגרונו "שלום לך מותק! מה יפיפיה כמוך עושה פה לבד? האם לא סיפרו לך שיש פה שודדים?" בעוד ליהן מסתובבת במקום היא מקללת את עצמה על חוסר זהירותה ושולחת את ידה ל"לוקאר" שלה "ולמה אתה חושב שאני לבד?" באמצע השביל עומדים שלושת הטרולים הכי מכוערים שליהן ראתה מימיה, הטרול האמצעי קטן משני חבריו ונראה שהוא מכוער משניהם גם יחד. "את לא לבד?" הטרול ממצמץ בטיפשות ומסתכל סביב "גול, לך תראה איפה החברים שלה!" ליהן מכינה את עצמה לזינוק ודהרה בין הטרולים בעודה שולפת את ה"לוקאר" שלה ומנסה לסנוור את השלישיה בעזרת החזרת אור השמשות מלהביו החלקים של ה"לוקאר"...

הטרולים חיסו את עניהם

מין הסנוור ליהן קפצה מעל לעץ שחסם את דרקה ושם ראתה קנטאור שרירי שלא הכירה שער שחור ארוך וחלק כיסה את עניו והגיע לו בערך אד הכתפיים עינייו הכחולות נצצו באור השמשות כשת היתה כשורה לגבו חרב גדולה ויפה עם עטורים בצורת דרקונים היתה לו בתוך נדן מיוחד שאותאם לגוף הקנטאורי שלו ( נדן שליהן לא ראתה אף פעם ) הוא לא ראה את הטרולים (שהיו מאחורי לגזע הגדול) ולכן הסתקל על ליהן וחיכה לתגובה

דרגורן

New member
"אם אתה חושב לקפוץ מעל למחסום הזה

ולהמשיך בשביל, כדאי שתדע שיש שם שלושה טרולים.." ליהן מחזירה את ה"לוקאר" לריתמה שלו "אתה מכיר את הסביבה? אני מחפשת את "מקדש העורבים", אתה אולי יודע איפה זה?" ליהן מתחילה לטופף בהמשך השביל (מניחה שכמובן שהקנטאור יבוא איתה...)

Ga-Ga

New member
ליהן התחילה לצעוד

אל דרכה בעקבות מקדש העורבים.. הקנטאור התחיל לצעוד במהירות אחריה ושאל אותה "לאן את הולכת הרי אינך יודעת את הדרך?" ליהן השיבה "נכון ובגלל זה אתה בא איתי" וככה הם צעדו כאשר השמש מאירה מאחוריהם לעבר המקדש שלושת הטרולים שהסתתרו מאחורי הגזע התחילו לשוחח ביניהם והגיעו למסקנה שעם הקנטאור מכיר את מקדש העורבים יהיה עדיף לעקוב אחריהם הטרול המכוער התפרץ "ואז גם לאכול אותם!! זעק" שני האחרים הלמו בו ויחדיו הם המשיכו לעקוב אחרי ליהן והקנטאור בדרכהם למקדש העורבים !

ayana

New member
השניים לא הבחינו

שאלף צעיר הביט בהם ובטרולים מצמרות העצים, וערב אחריהם בסקרנות, לאריו מעולם לא ראה קנטאורים... או כל גזע שלא דמה לאלף משום שמעולם לא עזב את גבולות יער קלרות´.

דרגורן

New member
בעוד הטרולים עוקבים אחרי הזוג

ליהן התחילה לתחקר את הקנטאור שלידה "אז מה שימך, שחור שער? אני ליהן וזאת חרב נאה שיש לך שם! אתה יודע להשתמש בה?" בעודה מקניטה את הקנטאור ליהן החלה להרגיש דיגדוג במורד העורף, היא עוד לא בטוחה מה זה אבל ידה הימנית ניגשת לאיטה אל מקום האחיזה של הלוקאר הנאמן שלה ומשחררת את זוג הלהבים בעדינות...

ayana

New member
האלף הצעיר...

דילג בקליליות ובשקט לענפים התחתונים יותר כדי לשמוע את השיחה (בתקווה שיבין את השפה השונה...)

"שמי לוראלן" אמר הקנטאור

אני יודע איפה המקדש אבל אני לא חושב שכדי שנלך לשם!" אמר לוראלן "אני מבין שאת לא כל-כך מעודכנת" אמר בחיוך "שלוש דרקונים ירוק, אדום וכחול תקפו את המקום הוא נפל וכולם ברחו" אמר והפעם הוא לא חייך "גמדי מחילות מפגרים התנחלו בין ההריסות והדרקונים עזבו כשלא מצאו עוד זהב. לא כדי שנלך לשם" אמר והפעם הוא זה שהרגיש דגדוג באורף ולא כמו ליהן ששלחה יד לנשקה הוא שלף את החרב הגדולה והכבדה והלך עם נשק שלוף ומוכן לקרב.

Ga-Ga

New member
ליהן הסתכלה על לוראלן

והבחינה בנחש גדול על כתפו הימנית ליהן הבצירה בו "אל תזוז" לוראלן נעמד דום והבין את חומרת מצבו לפתע השנים שמעו שריקה חלשה והסתכלו לשמאלם הם הבחינו בחץ נעוץ בראשו של הנחש והנחש נעוץ בעץ שמשמאלם "היה זה נחש גדול מזלך רב" שניהם הפנו את מבטם וראו אלף נמוך ורזה הוא הסתכל עליהם כאילו במוזרות ליהן הניחה את החרב בנדן והתקרבה אל האלף

"גידלתי נחש בעבר"

אמר לוראלן "צפע ענקי ומאולף אבל הוא אכל ארנב שהיה דרואיד ושינה צורה בתוך הנחש ופוצץ אותו" אמר כאילו הכיר את האלף אבל אז הבין שזה לא האלף שהוא הכיר וסתם.

ayana

New member
האלף...

הביט בפליאה גלויה כאשר הבין שהקנטאור מבין את שפתו.... "מי -(הוא רצה להגיד מה אבל זה נשמע לא מנומס כל כך) - אתם ומה אתם עושים ביער שלי"?

עלפית

New member
"לאריו..... איפה אתה?"

נשמע קול ענוג בין העצים, וארייל, אחותו של לאריו נתגלתה לעיניהם. "איפה היית לאריו?" היא שאלה כשהבחינה באחיה, "אבא מחפש אותך... הוא דאג כשלא הגעת הביתה."

ayana

New member
ארייל..............................

הוא צריך לדעת איפה אני כי אני בורח!!!!!!! -הוא אמר באלפית עתיקה "ואמרתי לך לא לבוא אחרי!!"

דרגורן

New member
"שלום לכם שניכם, לאריו וארייל,

שמות יפים יש לכם, אני ליהן והבחור פה עם החרב הוא לוראלן" ליהן התעלמה בנימוס מחילופי הדברים שהיא לא הבינה. "אני בדרכי למקדש העורבים, ועכשיו לורלאן פה עידכן אותי שהמקום יהיה הרוס, נטוש ומלא בגמדי מחילות, מה שאומר שכנראה לא יעצרו בעדי..." כיוון הרוח השתנה, וליהן שהחליטה שהנחש זה מה שהטריד אותה קודם, הרחיקה ידה מה"לוקאר" שלה (שנשאר בריתמתו) ותקעה בלוראלן מבט של מישהיא שלא מבינה איך מישהו שגידל נחש לא מזהה את הריח שלו, ושולף חרב שיותר גדולה מהנחש בפתאומיות...

עלפית

New member
מל"ד: התכוונת שהוא לא צריך לדעת

נכון? פניה של ארייל הרצינו, והיא ענתה ללאריו באותה שפה. "עכשיו מספיק עם השטויות האלו לאריו. חשבתי שגדלת כבר בשביל דברים כאלו. אתה יודע שאבא ידאג מאוד אם לא תחזור עד הצהריים. בשביל מה אתה צריך להתחיל עוד פעם עם כל עיניין הבריחה הזה?" ואז היא פנתה אל ליהן. "את יודעת... גמדי מחילות הן קצת יותר מסוכנים ממה שנהוג לחשוב. מי שגר בקירבה אליהם, כמונו, מכיר אותם יותר טוב. הם לא כל כך מפגרים כמו שנהוג לחשוב, וכבר כמה פעמים הם עשו פשיטה על הבית שלנו וגנבו צאן וסוסים. הסוסים חזרו אחר כך," הוא הוסיפה בהרהור, "אבל עדיין. היה להם את האומץ." היא אחזה בידו של לאריו וניסתה לגרור אותו לעברה.

דרגורן

New member
מל"ד: סתם נראה לי מוזר לשלוף נשק

בגלל דיגדוג בעורף באמצע סתם ככה... דרך אגב, ליהן לא שלפה את ה"לוקאר", והלוקאר הוא לא חרב אלא מוט דו ידני שיש לו בשתי הקצוות להבים מעוקלים קלות... "את בטח לא מתכוונת לגמדי מחילות? גמדי המחילות שאני מכירה בורחים בשנייה שהם חושבים שהם שמעו משהו, ובד"כ זה חצי שעה לפני שהמשהו הזה בכלל התחיל להתקרב..." צחוקה של ליהן התגלגל וגבר כאשר היא נזכרה בהתקלות שהייתה לה עם "פלוגת לוחמים גמדית" של גמדי המחילות...

דרגורן

New member
מל"ד: סתם נראה לי מוזר לשלוף נשק

בגלל דיגדוג בעורף באמצע סתם ככה... דרך אגב, ליהן לא שלפה את ה"לוקאר", והלוקאר הוא לא חרב אלא מוט דו ידני שיש לו בשתי הקצוות להבים מעוקלים קלות... "את בטח לא מתכוונת לגמדי מחילות? גמדי המחילות שאני מכירה בורחים בשנייה שהם חושבים שהם שמעו משהו, ובד"כ זה חצי שעה לפני שהמשהו הזה בכלל התחיל להתקרב..." צחוקה של ליהן התגלגל וגבר כאשר היא נזכרה בהתקלות שהייתה לה עם "פלוגת לוחמים גמדית" של גמדי המחילות... "אתם מהסביבה? מהי הדרך המהירה ביותר למקדש העורבים?"

עלפית

New member
"אני חוששת...

שתשני את דעתך ברגע שתפגשי את גמדי המחילות האלה. ו.. כן אנחנו גרים די קרוב. לצערו" משכה ארייל בידו של לאריו שוב.

ayana

New member
"עזבי אותי!!"

לאריו הוציא את ידו מלפיטתהנה של תאומתו "אינך יכולה לעשות דבר אחות יקרה, ואנני מחוייב להסביר לך או לאבי רם המעלה דבר!" אז פנה לליהן "מה מטרתכם? כלומר למה אתם הולכים לאן שאתם הולכים?"

למעלה