!!FREE FIGHT דברווו

benny1991

New member
!!FREE FIGHT דברווו

דיפדפתי הרבה ולא מצאתי כלום על קרב רחוב/חופשי...התחלתי ללמוד את זה ואני אוהב את זה חבל"ז וזה גם מגביר ת'ביטחון העצמי שעוברים ליד איזה שחור
...קיצור אני רוצה יותר מידע על קרב רחוב. אני יודע שזה שילוב של פוווולללל קרבות ביחד כדי להתמודד מול כל אחד שבא מולך אבל קצת יותר אני רוצה לדעת...ושאלה בנושא: אני ממש לא מבין בזה אבל יש מצב שקרב רחוב הוא 70%-80% איגרוף תאילנדי?? כי אם הבנתי נכון אז מפוצצים ת'תלמידים מכות רק באיגרוף תאילנדי
. אני לא פורש בגלל זה מה נראה לכם?? בשיעור הראשון ירד לי דם ברגל והתנפחה חבל"ז (המאמן אמר "תבעט אל תרחם על השק איגרוף!!" מה אני יעשה הוא עוד שניה אוכל אותי מכות...) בשיעור השני התנפחה קצת ונראה מה יהיה באימון הבא....תודה אנשים. אגב, אני לומד בירושלים אצל איתי גיל. מכירים?!!? ליד "אומנויות הלחימה" בטדי.

ננדין

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gifגם אני שחור...

אבל לא מדוכא... תיזהר, אנחנו סוגרים עלייך...

benny1991

New member
חחח גם אני לא מי יודע מה אשכנזי...

זה ביטוי...נו מה??? אתם יכולים בשוט לענות לי ולא לנתח אותי?...תודה!

lironmarko

New member
כל בנאדם מתעצב בלחימה לפי ../images/Emo41.gif

הנתונים האישיים שלו ... יש כאלה שיתחברו יותר לתאילנדי ויש כאלה שיתחברו פחות ... יש יותר גמישים יש פחות אבל הכי חשוב ללכת עם מה שאתה טוב ...אני למשל קורע את המוחק שאולוב בתאילנדי ביד אחת קשורה בתנאי שאני מביא לו אח"כ בירה צ'אנג :) לשים על הנפיחות

benny1991

New member
מה זה בירה צ'אנג?

אני הייתי מעדיף איזה מרפק ב100% עוצמה ללסת...חחח

MarkOfKain

New member
בנוגע לבירה "צ'אנג"...

זו בירה המיוצרת במפעל "לי-תת" וידועה בטעמה המצמרר לשון וחיך. עובדות נוספות: בתהליך הייצור מעורבים סחלבים, דומדמניות, ומסיבה לא ברורה, גם סנאים.

ננדין

New member
עוד עובדה מעניינת לגבי בירה צ'אנג

זה שאין כל תהליך בקרת איכות ביצור הבירה ולכן כל בקבוק ממולא בכמות אחרת אבל יותר חשוב, כל בקבוק מגיע באחוז אלכוהול שונה ולפעמים זה ממש אחוז גבוה...

MarkOfKain

New member
ננדין אח שלי גיבורה... ../images/Emo6.gif

סוף סוף מישהו שמתחבר לשטויות שלי... *מרים כוס בירה "צ'אנג" ועושה לחיים*

אז מה לירון, אתה מרבה לחלום בהקיץ

בזמן האחרון אה! "אני קורע את המוחק שאולוב בתילאנדי ביד אחת קשורה..." שכחת לציין שאני קשור באותו זמן בשתי ידיים ומעולף לאחר אינפוזיית צ'אנג של 7 ליטר. אפרופו מה עם הבירה שלי באמת גאד דמיט. נו טוב לפחות יצא לי לגלוש קצת בפורום הזה בזכות השטות הנ"ל. יום טוב לכולם משבי שרץ לסדנת חישולים (וכמו כןיש לו ידידים בכל הפורומים שמספרים לו מתי שמישהו מלכלך עליו בלי בושה). נ.ב ברור לכם שלא נערך שום קרב ביני לבין לירון עד היום מכיון שאז היה הכינוי שלו "השטיח".

roy33itc

New member
אם ככה חייבים לארגן מפגש

אני כבר רואה את השלט "השטיח" נגד "המוחק". מי לדעתכם מנצח?

lironmarko

New member
שאולוב אתה לא יודע

שמוחקים נעלמים לפעמים על שטיחים לבנים ? ואני לבן ...

ננדין

New member
אתה יודע מה? לא רוצה...

יש ביטויים שמטפחים סטריאוטיפים שליליים וזה משהו שאני לא רוצה לעודד ולכן אני לא עונה לך...

broccoli

New member
לגבי "לחטוף מכות"...

אני אומר את זה הרבה, אבל אני אומר זאת שוב - "חישול" ע"י לחטוף מכות זה נראה ומוכר טוב, אבל זה לא מי יודע מה. רבים מהמועדונים הטובים בארץ באיגרוף תאילנדי לא מחשלים. (אולי כולם, אבל לא בדקתי את כולם) למה? המשמעות בקרב נמוכה מאוד (האנדרלין מחפה עליך למשך הקרב, אחרי הקרב יכאב), והסיכון לפציעות גדול מאוד. אם הרגל התנפחה תשמור עליה ועליך, תן לה להחלים, ותוכל לחזור בהקדם ל-%100 אימונים. אם אתה קונה את הגבריות, אז צ'מע, לך על זה, אבל חוץ מתדמית תקבל בעיקר כאבים.

lironmarko

New member
צריך להרגיש כאב פעם ב...אבל

בתאילנד לא נפוץ לחשל כי 1 אתה נהייה קשיח וברזל מהאימונים 2 אתה מתחשל תוך הקרבות שלך .. נראה לי חישול בMT זה המצאה מערבית אני לא יודע ...מה דעתכם ?

RoyceGracie

New member
כך בני קוגן אמר, שזאת המצאה מערבית

הוא אומר שמתחרים שם לא עובדים חישול בכלל, שכל האימוני ספיגה האלה לא קיימים והעבודה במכון מאד עדינה. זאת הפרנסה שלהם, פציעה אחת באימונים מונעת מהם קרב למשך חודש, וזה אומר שאין פרנסה חודש. שאלתי אותו לגבי השמועות שהם בועטים בעצים, הוא אומר שבמקומות עניים בועטים בעצי בננה כשהם בתקופת בשילה ולכן הם רכים.

למעלה