FREE AT LAST

מה זה משנה?

אתה בעצמך אומר שזו תקופה חרא. יש כאלה שלא רוצים לחוות אותה, מה רע בזה?

Silly A

New member
שצריך לשלול מהם אזרחות. זה מה רע.

יש גם כאלה שלא רוצים לשלם מיסים, שלא רוצים לעבוד אלא לגנוב, זה לא תוכנית לפי בקשתך.

ומי אתה שתחליט אם זה רע או טוב?

עם כל הכבוד, יש לך את הדיעה שלך והרצון שלך בדיוק כמו שלו יש.

Silly A

New member
ברמאות. בכך שלא ניתן לאכוף את החוק.

הדרך החוקית, היא לעמוד מול הצבא ולהגיד שאתה לא מוכן לשרת מטעמים אידאולוגיים, ולהזרק לכלא לכמה זמן שצריך. לא להתפס - עדיין לא הופך דבר לחוקי.

Psycho BuZZ

New member
מאיפה אתה יודע שרימיתי?../images/Emo151.gif

ולמה לעשות את זה כשאני מתנגד לענישה על זה? *אובייקטיבי*

Silly A

New member
אלו חוקי המדינה.

לא טוב לך איתם? תעבור למדינה שיותר נוח לך עם החוקים שלה, תקים מדינה חדשה, אנא ערף. קיצר, הקדשתי לך יותר מדי תשומת לב לדעתי. המשך יום נעים. שמח שאתה כאן איתנו להמשיך להנעים את זמני בפורומים עד שאתגייס.

DJ$upreme

New member
לחלוטין צריך לשלול אזרחות

או לפחות חלק מזכויות היסוד כמו להצביע, לקבל משכנתא וכו'.

Y.L.N

New member
לשלול אזרחות?

פחחחח אחד המגזימים אתה לא מדבר פה על עריקים שבורחים מהצבא ולא מוצאים אותם אנשים שיוצאים באופן חוקי! מהצבא. מדינת חוק,מדינה דמוקרטית יש חוק גיוס חובה,הכל טוב ויפה...אבל מי שיוצא מהצבא על נפשי או רפואי או אי התאמה או וואטאבר,קיבל את השיחרור מהצבא,באופן חוקי אז תצאו מהסרט שלכם ובתור אחד שהיה בצבא,ובאמת מבין את החשיבות של הצבא אני חייב להגיד שאם הייתי מתגייס היום לא בטוח שהייתי נשאר שם יום אחד ובטח שאני מבין כל אחד שיוצא נ.ב תצאו גם מהסרט ש21 נפשי זה פוגע למישהו בהמשך החיים

Silly A

New member
להרגע, להרגע...

מן הסתם אני עונה בהגזמה על הגזמה... כיום לא ניתן להבדיל בין אדון סייקו לבין חולי-נפש אמיתיים, ולכן שלילת האזרחות לא רלוונטית... אבל כמו שסופרים אמר מעליי, בהחלט הייתי מקשה עליו יותר בעתיד.

Y.L.N

New member
למה?

אם הצבא החליט שהוא לא רוצה אותו,איזה סיבה יש להקשות עליו?

DJ$upreme

New member
אני חושב שהצבא כמערכת פגומה

שמנה ולא משוכללת חייב להיות מתוחכם יותר בעניין המשתמטים. כרגע אין לצבא שלנו כוח להתעסק עם אנשים כמו סייקו אבל באידיאל צריך לעשות להם בדיקות אמיתיות וארוכות ולא פגישה של רבע שעה אצל קב"ן. כולל למשל פוליגרף, בתור התחלה. וחוצמזה לדעתי מי שמקבל פטור אבל לא עושה שירות לאומי לדעתי צריך לשלול ממנו זכויות. אוקיי, לא מתאים לצבא, סבבה. עדיין, תתרום למדינה בדרך ממוסדת אחרת. אגב מבחינתי זה צריך לחול גם על ערביי ישראל שהם המגזר המתשמט הגדול ביותר.

Y.L.N

New member
לערבים צריך לשלול אזרחות בלי קשר...

ניר,כל עוד זה הכל בגדר רעיונות שלך וככה היית רוצה שזה יהיה זה נחמד. אבל איך שהצבא בנוי יש חובה להתגייס,מי שמקבל 21 לא חייב לעשות שירות לאומי,אז מי שבוחר לא לעשות זאת זכותו! עם כל הכבוד לקרוא לאנשים משתמטים רק בגלל שהצבא החליט שהוא לא רוצה אותם זה בושה

חולוני

New member
פה הטעות שלך

זה לא שהצבא לא רצה אותו. אנשים שהצבא לא רוצה מקבלים לרוב פטור כבר בצו הראשון כשעוברים על כל הנתונים שלהם ורואים שלמלש"ב יש בעיה רפואית או נפשית כלשהיא. לאנשים כאלו אין מה לבוא בטענות, חלקם אפילו מערערים על ההחלטה או מתנדבים. במקרה הספציפי כאן - סייקו הגיע עד לתאריך הגיוס שלו ללא כל בעיה וגרם לצבא לא לרצות אותו. לדבר כזה יש רק מילה אחת בלקסיקון - השתמטות.

Y.L.N

New member
גם אם שיחררו אדם יום לפני תום השירו

השירות של 3 שנים זה אומר שהצבא לא רצה אותו מה זה משנה מתי

Psycho BuZZ

New member
הצו הראשון שלי היה בינואר 2005

(סיימתי אותו באוגוסט, אבל לא משנה) אתה אומר שלא יכול להתפתח לי דיכאון בזמן הזה? מה זה השטויות האלה? תוציאו את הראש מהתחת של המערכת.

למעלה