Free at last!!!!! :)

SnufellS

New member
Free at last!!!!! :)

עוד-יומיים-חופש!!! אתם מעכלים את זה? כי אני קצת מתקשה... לא עוד שיעורים, לא עוד עבודות ומבחנים, לא עוד להתעורר בשבע בבוקר כל יום, והכי חשוב- המממ, טוב... זה בערך הכל... וביום ראשון הבא אני נוסעת לאיטליה, לשבועיים!!! אני נוסעת לבד ואני אהיה אצל דודים שלי!!! תרגישו חופשים לקנאות... B-) לאן אתם נוסעים? מישהו נשאר בארץ?.. ספרו לי הכל! אני רוצה פרטים!... saluti de Italia #ניצן#

Vilia©

New member
לעזאזל עם כולכם!!!

סליחה על הגסות אבל...אני נישארת בארץ המחורבנת הזאת.... אני לא טסה לשום מקום!!! באסה...טוב תהנו לכם!!! טלי פוטר

יש לך ממחטה?

כי גם אני נשארת בארץ הקודש... ואף פעם לא טסתי, פשוט אף פעם. והמקום היחידי שהייתי בו והוא לא היה בארץ זה שארם [סיני]. ורק ביום שישי מתחיל היום הראשון של חופש!!! היש אומללה ממני? תמר דינור

sarah

New member
הממפ

למזלי יש לי הרבה מה לעשות בחופש הזה... (אני מקווה,לפחות) לאטטס טו דו. תהנו!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ונסו לא להתמכר לאינטרנט מחדש)

לבנדר

New member
אל תדאגי את לא היחידה

גם אני נשארת בארץ המסריחה הזאת בשיא החום. הדבר היחידי שיש לעשות זה להיות כל היום באינטרנט או סתם לשחק במחשב. העיקר להיות בבית תחת המזגן כי ברגע שיוצאים החוצה מרגישים כמו על מנגל. בכל אופן אני בטוחה שיש עוד הרבה שנשארים פה. -לבנדר-

S.tal

New member
אני כנראה גם טסה

אני כנראה גם טסה, אבל אין לי מושג עדיין לאן... תהני וביי ביי טל

לצערי...

אני בבית ספר שלומדים בו א`-ח`. זו לא הבעייה עצמה כמובן. הבעייה היא שאנחנו לומדים, כמו שאר ביה``ס, עד ה29 לחודש (ה30 יוצא בשבת, וכך גם ה1 בספטמבר!). כיף לכם...

S.tal

New member
זה מוזר...

לא ידעתי שעדיין קיימים בתי ספר שלומדים ככה. רק ידעתי שלמדו כך בעבר. איפה אתה לומד?-ובאיזו עיר? (סתם מעניין אותי) טל

SnufellS

New member
מענייו......

לא כולם מתחילים ב-1 בספטמבר?..... אני חושבת שההבדל היחידי הוא בתאריך שמסיימים, אבל אולי אני טועה..... הלוואי!...... #ניצן#

Vilia©

New member
בואו רק נומר.....

שאני שמחה לסיים מחר את בית צפר....סוף סוף להיפטר מהגן חיות שיש לי שם...כל אחד בחדר מורים זה חיה אחרת!!! טלי פוטר

kirail

New member
טוב, ההודעה שלי הכי מבאסת!

לכם יש חופש ואתם בוכים, ילדים מפונקים? לי יש עוד שנה וחמש, של שמירות לטחון, רס``רים מטומטמים להצדיע להם ושעות שינה להחסיר. ובחופש אני הולכת...האמ...האם...לעשות בדיוק את אותם הדברים אותם אני עושה עכשיו.

Hermione

New member
שבע בבוקר?

את בטוחה שלא טעית? את יכולה לקום בשבע בבוקר? את לא יכולה להאמין כמה מזל יש לך... ניסית פעם לקום בשש לפנות בוקר (בחורף עוד חושך בשש)? אני מאושרת!!!! לעופר יש מיץ אשכוליות, מיץ אשכוליות באוזן.........

LuNaTiC

New member
בעע גם אני קמתי בשש...

אבל בשנה הבאה הסדר יום משתנה ומתחילים ללמוד בעשרה לשמונה... איזה יופי!!!!

נמרה

New member
חה! אני קמה כך יום בשש וחצי!

מרצוני החופשי ובדעה צלולה! זה בגלל שאני רוצה להספיק להיות באינטרנט הרבה זמן לפני שאני הולכת לבצפר אז יש לי בערך שעה.

למעלה