Fredless

קידבו

New member
איזה פרק חמוד!! פרד מתוקה כל כך

מצחיק לגמרי, ההורים שלה, לא ראיתי את הפרק הזה ואני יודע מהעונה החמישית שהם היו פעם אבל לא ראיתי את זה. איזה מצחיקים. קורדי: you r done. and now, multiple stab wounds אנג'ל: ya, my turn LOL שוב, מי אמר שאנג'ל לא סדרה מצחיקה?!

Fredless

פרק מצויין. שמתמקד בפרד המתוקה (רק זה שווה הכל בפרק הזה). מההתחלה היו רצף של סצנות קורעות ביותר. הצחיק אותי שפרד שאלה אם אנג'ל יחזור לבחורה עם השם המצחיק (אני אוהב שבבאפיוורס, תמיד מתבדחים על השם הזה). החיקוי של ווסלי וקורדי לאנג'ל ובאפי, היה פשוט ענק! אני נשפכתי מצחוק. היה משעשע שאנג'ל נכנס. אני אוהב כשהוא תמיד רואה את פרד הוא מחייך. הטיול הקטן בביוב היה משעשע. פרד הצחיקה אותי לגמרי. היה חמוד איך שכל פעם היא שאלה את אנג'ל, אם הוא רוצה שהיא תישאר. כל הסצנה עם ההורים של פרד הייתה קורעת לגמרי. קורדי והחבורה קולטים שהזוג הוא זוג נורמלי, ושהם לא יודעים על "העולם" ההוא. היה מצחיק איך שהם ניסו להסתיר את זה מהם. וכשאנג'ל הגיע עם הראש הכרות זה היה פשוט גדול וקורע. פרד רואה את ההורים שלה במשרד והיא בורחת. החבורה וההורים מגיעים לחדר שלה, רואים את כל הכתובות על הקיר, ולא מבינים למה היא ברחה. אנו רואים את פרד לבד ברחוב, עומדת לבכות. הגנג מנסים לחשוב היכן פרד. היה מצחיק ההערות של גאן על הטאקו. הם עדיי ןלא ידועים איך להתמודד עם ההורים שלה. הצחיק אותי שההורים הם אלו שהציעו להתפצל (א-ב של חברת חקירות). מחליטים לחפש אותה בספרייה, אנג'ל יחפש אותה בתעלות. פרד מגיעה ללורן. כשראיתי את לורן בלבוש הזה ועם הסיגריה אני פשוט נשפכתי מצחוק. היה גדול איך שפרד נכנסה והתחילה לשיר. אהבתי מאוד את הצילום, כשהמצלמה נעה סביבם כל הזמן. לורן לבסוף משתכנע לעזור לה. הוא מבין שהיא במצב קשה מאוד. הוא אומר לה שהיא צריכה להמשיך לברוח, כדי להתמודד לבסוף עם זה. הגנג לא מוצאים את פרד בספרייה. ההורים מתחילים לחשוד. אנג'ל ממשיך לחפש את פרד בתעלות. אנחנו רואים יצור מוזר בקיר. היה קורע שאנג'ל נבהל מהצלצול של הפלאפון. הביקור של הגנג אצל לורן היה משעשע ביותר. נקרעתי שהוא השווה את הבאר לדרזדן. המתיחות בין לורן לגאן עדיין קיימת. לורן עדיין עצבני מכל העניין. לבסוף אנג'ל מסביר לו שהם רוצים למצוא את פרד, לורן נכנע לבסוף ואומר להם. הקטע שבו פרד יושבת בתחנה, ומדברת לעצמה היה משעשע. נקרעתי שההומלס הוא זה שקם והלך בגללה. לבסוף הגנג מגיעים, פרד נלחצת, ההורים שלה רואים אותה ולבסוף מקיפים אותה. פרד השבורה בוכה, ומסבירה שבגלל שהיא רואה אותם, היא יודעת שכל מה שהיה בפייליאה, הוא בעצם אמיתי, כל מה שהיא עברה הפך להיות מוחשי. כל החבורה מרגישים בכאב שלה (לדעתי רגע משמעותי בפרק), סצנה חזקה ומצויינת. החרק הגדול תוקף את הגנג. סצנה טובה. היה מצחיק שפרד הרביצה לחרק. גם הקטע עם האמא בסוף היה משעשע. הסצנה במלון הייתה חמודה. איך שווסלי ואנג'ל הסתכלו על פרד והוריה. הצחיק אותי שקורדי אמרה לאנג'ל שהוא הבא בתור, ואנג'ל קפץ כמו ילד קטן. היה משעשע שקורדי אמרה לו "חנון". ההתחברות בין אנג'ל לאביה של פרד היה משעשע. פרד מודיעה שהיא החליטה לחזור הביתה. שהיא כנראה לא בנויה לחיים כאלו בלוס-אנג'לס. הגנג עצובים בגלל, אבל שמחים בשבילה. לאחר השיחה העמוקה בין פרד לאנג'ל בפרק הקודם (שהתמקדה באנג'ל), הפעם יש לנו שוב שיחה כזו (שהפעם מתמקדת בפרד). פרד מסבירה סוף סוף מה זה כל הדברים על הקירות. זהו בעצם הסיפור שלה. כמו שאנשי המערות היו מציירים כדי להעביר את הסיפור. היא מסבירה שכמו שאנג'ל הציל אותה, הפעם הוא לא יוכל להציל אותה. חוזרים ללובי, היה משעשע שהם הביאו את המכשיר שפרד בנתה. שוב הדימוי לטוסט היה משעשע. פרד יורדת עם אנג'ל. פה הייתה סצנה פשוט מצויינת לדעתי. הדרך שבה פרד נפרדת מכל דמות אחרת, מסמלת בעצם את מערכת היחסים ביניהם בהמשך. החיבוק המהיר והחזק עם גאן (נהיים זוג), החיבוק הזהיר וההססני בינה לבין ווסלי (לא נרחיב), הפרידה מקורדי, כמו שתי חברות טובות באמת. והפרידה מאנג'ל, דווקא בגלל שאין חיבוק, ואנג'ל אומר מילה פשוטה כמו "ביי", פשוט מרגישים את העומק בין השניים. פרד עוזבת. פרד במונית עם ההורים, היא מוצאת את החולצה עם הגבישים עליה, היא מבינה משהו ומבקשת לחזור למלון. החבורה יושבת מדוכאת, מתגעגעים לפרד. היה יפה איך שהם דיברו על הוריה, הרי לכל הגנג היחסים עם ההורים שלהם פשוט דפוקים או לא קיימים. היה מצחיק שווסלי נסחף עם התיאור של אביו. וגם הקטע שבו קורדי העמידה פנים שהיא שמחה שפרד עזבה. קורדי עומדת ללכת ומלא חרקים תוקפים את הגנג. פרד נכנסת, ומשתמשת במכשיר שאותו בנתה כדי לשבוראת ראש השד שבו נמצאים המקקים. היא מסבירה לגנג מה שהוביל אותה חזרה וכו' (מסובך מדי לחזור על זה חחח). פרד מבינה שהיא צריכה להישאר, החבורה כמובן מיד מסכימה (ווסלי הצחיק אותי בקטע הזה), היא מסבירה זאת להוריה, ההורים כמובן מבינים. פרד צריכה להישאר כדי להתמודד עם כל מה שהיא עברה. הסיום היה ממש חמוד. כולם צובעים את החדר של פרד. אמא של פרד מרגיעה את ווסלי וגאן שמתווכחים כמו שני ילדים קטנים. אנג'ל והאבא שוב מתחברים. קורדי מביאה פיצה. פרד הולכת לצבוע את הציור על האיש שבא להציל אותה, מוחקת אותו, כי עכשיו היא מצילה את עצמה. וכך זה מסתיים לו. פרק מעולה.

נהניתי מאוד לקרוא.../images/Emo140.gif

כייף מאוד לקרוא מה שאתה כותב. הכתיבה מצחיקה, זורמת, יורדת לעומק הפרק, מרתקת. כל הכבוד. מיה.

Taladora

New member
אני../images/Emo11.gif

יש קטעים מצחיקים, אבל בכלליות רוב הבדיחות שם לא מצחיקות אותי. מה שכן זה פחות גרוע מהפאנץ' ליינס של באפי, שזה מביך. פרד היא כזאת נשמה, חוץ מהקטע
עונה 5 (צריך באמת את השורות המעצבנות האלה?) שהיא עם ווסלי וכל זה.

למעלה