fred-18 ההודעה בשבילך...

fred-18 ההודעה בשבילך...

התאריך שרשמתי הוא תאריך גיוס ולא שחרור... אז עכשיו השאלה מופנית אלייך... איפה אתה משרת בחמ"צ? :) דנה

fred -18

New member
אני משרת בימלת

את אשכרה ביקשת משטרה צבאית????? תגיעי להיות שוטרת בימלת זה הצעה ממני זה הכי טוב שם

ימל"ת - יחידה משטרתית לעבירות תנועה

או יחידה מיוחדת לעבירות תנועה או יחידה משטרתית לפיקוח תעבורה או יחידה מיוחדת לפיקוח תעבורה... אנאערף... נראה לי שגם הם לא ממש סגורים על זה...
בכל מקרה, איך אדון fred יודע שבימל"ת הכי טוב?! הרי כבודו היה ויהיה וישאר תקוע בימל"ת עד השיחרור! בתור אחד שטעם כמה וכמה בסיסים של משטרה צבאית, הכי פחות נהניתי בימל"ת... די יבש, די משעמם... יותר מידי חיילים! אני באופן אישי מעדיף את הבסיסים ה"פשוטים" שיש בהם עשרות חיילים בלבד (שגם הם מגזרים שונים - כליאה, שיטור, וכדי עריקים וכו´ בניגוד לימל"ת, ששם כולם שוטרים!), והאווירה ה"משפחתית" בהם הרבה יותר משמעותית... מה גם שלא כל היום עושים "רק" שיטור... ולא כל היום תקועים בניידת כמו מנייאקים!
זה הטעם שלי בכל-אופן... אתם יותר מוזמנים לחלוק עליו! ש.צ.

zazaza

New member
שלא נדע מצרות ....

אתה לא יודע איך קוראים ליחידה שלך אל מרשה לעצמך להמליץ על דברים ? ימל"ת - יחידה מרכזית לפיקוח תעבורה. בנוגע ל"תקיעות" שלך - יכול מאוד להיות שיפרקו את הימל"ת לחלוטין בקרוב או יצמצמו אותה משמעותית מאוד.

ועוד משהו בקשר לימל"ת...

זו היחידה עם המספר הגדול ביותר של ביטולים טכניים של דו"חות!... האמת, מגיע להם שיפרקו אותם... בסך הכל הקמצ"ר מעביר להם תקציבים אדירים (וזה מתבטא ברכבים חדשים דנדשים, אופנועי הונדה שיש רק בימל"ת ועוד...)... ובשטח לא רואים תוצאות ותמורות! מה לעשות?! כאשר על כל 12 דו"חות שרושמים בימל"ת מתבטל דו"ח אחד בממוצע, זה רע מאד (וזה לקוח מנתונים שפרסמו במקמ"צר)! מה זה אומר על המקצועיות של החיילים? מה זה אומר על משטרה צבאית בכלל, כאשר השוטרים בה לא עושים את העבודה שלהם כמו שצריך?! תוסיפו על כל זה את העובדה שרכבים צבאיים מקבלים יותר ויותר מספרים "צהובים"... די למורעולת!!!
ש.צ.

fred -18

New member
אתה ממש לא מבין

דבר ראשון אתה לא ממש שוטר צבאי נחמד דבר שני אמרתי שהיחידה שלי היא טובה ולא הכי טובה בקשר לתקציבים אתה אומר בולשיט גדול כי אנחנו די עניים מתבטל דוחות זה נכון כי אצלנו מלא אנשים מביאים דוחות סתם ואז באים סא"לים ומבטלים לחיילים שלהם דוחות חוצמזה איפה את משרת שזה כזה טוב????? זה נכון שעומדים לצמצם אותנו לא לסגור חוצמזה על הזין שלי איזה בסיס יותר טוב אני בכלל פסול שיטור שהורדתי פרופיל ל-45 ואני בכלל פקיד בימלת {שזה היחידה המרכזית לפיקוח תעבורה} אז דברו חופשי

כמה תגובות...

אני ממש ממש לא רוצה להיכנס לויכוח "איפה יותר טוב"... פשוט המלצת על הימל"ת, אני הבעתי את הצד השני... שנית כל, אי אפשר לבטל סתם דוחות, וסא"לים לא יכולים לבוא ולדרוש את ביטול הדו"ח, אלא אם הוא באמת נרשם בצורה לא טובה (וכאן בא לידי ביטוי חוסר המקצועיות של החיילים, ומה שאני אוהב לכנות "מורעלות היתר" של חיילי הימל"ת, שזה דבר טוב, אבל בא לידי ביטוי ב"רישום דו"ח, לא משנה מה? איפה? כמה? ולמה?"... ולכן מבטלים לכם... כי אתם רושמים דו"חות על בולשיט (ושמעתי סיפורים גם על וידוא טכוגרף - והמבין יבין)... ומה אתה מתגאה שפסלת שיטור?! ושאתה פקיד??? כבוד גדול... צ-ע-י-ר-! ובקשר לנחמדות שלי... זה שנוי במחלוקת... והמחלוקת גדולה בנושא... אתה רשאי לחשוב מה שבא לך... (לא שזה ממש יזיז לי את החמ"צון) ש.צ.

חנוש18

New member
ימלת נשמע ממש מ-ש-ע-מ-ם../images/Emo4.gif

כאילו תעבורה זה להתעסק בעבירות תנועה כל היום? את מי זה מעניין? אני עומדת להתגייס למ"צ ואני באמת רוצה לדעת איפה הכי טוב להיות בחיל הזה?

zazaza

New member
ביטול

היחיד שיכול לבטל דו"חות שוטר הוא רמ"ד עבירות במקמצ"ר, וזה חלק מהתפקיד שלו - ממה שיצא לי לראות - ממש לא פשוט לגרום לו לבטל דו"ח. סא"לים (אני מניח שהכוונה למפקדים מחוץ לחיל) בד"כ שופטים בחומרה על דו"חות שוטר ואחת הסיבות לזה היא שאם מפקד יחידה לא דואג שהחיילים ישפטו הוא מזומן לאלוף הפיקוד לתת הסברים ולעיתים ננזף ונשפט בגין כך - בנוסף ישנו גוף שמבצע בקרה על הנושא מטעם אכ"א ובכל פיקוד יש גוף ביקורת של האלוף. אל תתחיב שלא יסגרו אותכם כי אתה בכל זאת רק פקיד בימל"ת, ולא סא"ל במקמצ"ר - וגם אבינועם לא יודע הכל....

למעלה