Freak 'N' Roll...Into The Fog...אצלי על המדף!

Freak 'N' Roll...Into The Fog...אצלי על המדף!

יש!!! היום הזדמן לי להיות בטאוור רקורדס וההופעה עלתה לי משהו כמו 85 שקל... ואני מאושר!!! קניתי גם את The Band - The Last Waltz (עלה לי 60 שקל!) את Neil Young - Havest. נחמד לקנות דיסקים עם קשר אסוציאטיבי
בכל אופן אבא נסע לחו"ל וכשהוא יחזור יתווספו אליי לאוסף Southern Harmony שאני כבר מכיר טוב מאוד ואת Three Snakes and One Charm. אני מכיר את הקרואוז לא יותר מחצי שנה ובחיים שלי לא היה לי קצב קניית דיסקים מהיר של להקה כמו זו (אפילו לא פינק פלויד, שהיא בעקרון להקת הבית שלי, אא לפחות הלהקה שהכניסה אותי לעסקי המוזיקה). בקיצור אני אעלה רשמים שאני אדע על מה אני מדבר... יש לי רשימה של דיסקים שקניתי בחודש האחרון שאני חייב לתת להם את הכבוד הראוי להם: מופע הארנבות של ד"ר קספר - הלאבום השני (אחת הלהקות הכי טובות שיצאו מארצנו הקטנה אם לא הטובה שבהן) Jeff Buckley - Grace CSN&Y - Deja Vu The Band- S/T Grateful Dead - Workingman's Dead, ושאבא חוזר יהיה לי גם את האלבום הלבן של הבטילס ואת ההופעה של האחים אולמן בפילמור איסט. תומר, צדקת, פשוט רוקטובר, אין מה לעשות...

Aeroguy

New member
איזה יופי!! טוב לשמוע! ../images/Emo13.gif

אני הייתי בהופעה שלהם 6 ימים לפני ההופעה הזאת... בכל מקרה, נשמח מאוד לשמוע את דעתך על ה-DVD (המפורטת ככל האפשר
).
תתחדש!!!

Aeroguy

New member
וגם הקניות האחרות מעולות!!

Deja Vu פשוט נפלא. The Band - כאמור, מעולים, וכנ"ל לגבי Workingman's Dead. אגב, כבר יש לך את American Beauty? זה גם אלבום מעולה של הדד. אני בנוסף ממליץ על Blues for Allah.

AeroTom

New member
או, מעולה ../images/Emo45.gif

רק, קנית את ה-DVD או את ה-CD? בכל מקרה, תתחדש רועי. בהחלט נמתין לשמוע תגובות. זה יופי של אלבום לייב והופעה, אם זה לשמיעה או לצפיה (ותיצור איתי קשר ואני אשלח לך את הקאבר ל-Lovin' Cup של הסטונס שהם ביצעו שם בפעם הראשונה והיחידה. זה השיר היחיד מההופעה שלא נכנס לאלבום, אבל הרוכשים בארה"ב קיבלו קישור להוריד אותו מתנה ברכישת האלבום). מה שיפה שם מאוד זה השילוב עם ה-Horns בכמה וכמה מהשירים. שממש מוסיף. ההופעה הזו גם בישרה את החזרה של "Dixie" לסט, כפי שכתבתי על זה בסיקור על הקאברים ל-Band, וגם את החזרה של Welcome To The Goodtimes, שיר שתמיד יהיה אהוב עלי מתוך By Your Side. מה שמגניב שה-DVD יצא ב-20 במרץ (ה-CD יצא חצי שנה אחרי) שנה שעברה וקנינו אותו בלונדון ביום של ההופעה השלישית שם. זה היה כ"כ כיף. באמת יופי של אלבום לייב. ומעניין אותי אם קנית את ה-DVD או ה-CD באמת, אז עדכן אותנו
אני שמח שאביך יביא גם את 2 האלבומים האחרים. מעולה. ואני ממש ממש שמח לשמוע וגם מאוד מבין אותך, עם החיבור המהיר יחסית ללהקה. זה קרה לי עם כמה וכמה להקות ובמיוחד עם הקרואוז. אהבה כזאת משמיעה ראשונה ורצון עז לרכוש עוד אלבומים. נהדר לשמוע. ותתחדש גם על הדברים האחרים. כבר הגבתי על חלקם באגדות רוק ודעתי עליהם. אחלה של רכישות
Rocktober בהחלט עושה את שלו
גם אני תמיד ככה בחודש הזה. לגבי ה-Fillmore של האולמנס. זה כמובן אחד מאלבומי הלייב הטובים ביותר עלי אדמות, אם אבל עוד לא קנו לך את זה ויש לך אפשרות ליצור קשר - אמליץ בחום על ה-Deluxe Edition של האלבום שיצאה ב-2003 שכוללת על גבי 2 דיסקים את כל 13 השירים שהם ביצעו ב-2 הערבים האלה בפילמור וגם לפי הסדר שלהם (באלבום המקורי נכנסו 7 שירים). אבל בכל מקרה, תהנה ממנו המונים. אלבום לייב נפלא. ולגבי ה-Last Waltz אני גם מאושר
יש לי בבית את ה-Box Set של זה שיצא ב-2002 שכולל על גבי 4 דיסקים את כל הערב\לילה המלא לחלוטין שלהם שם. מוצר בהחלט משובח וחתיכת היסטוריה שנשמעת נהדר. תתחדש על הכל, עדכן אותנו אם רכשת את ה-DVD או ה-CD וגם תביא עדכון לאחר השמיעה\צפיה בזה. מעולה.

AeroTom

New member
ושכחתי להגיב על Harvest, שגם הוא כמובן

אלבום חובה, קלאסי ונפלא. שבוע הבא אני מתכנן לרכוש את האלבום החדש המסקרן של יאנג שיוצא - Chrome Dreams 2. ועוד מרכישות רוקטובר שלי - הבוקר רכשתי ממישוה באי ביי את המארז החדש של טום פטי ושוברי הלבבות - "Runnin' Down a Dream", עם הסרט החדש העונה לאותו השם, ההופעת 30 שנה משנה שעברה וה-CD הנוסף. נראה אלו היו 50 ומשהו דולר שהושקעו טוב. אני מת לראות כבר את הסרט (הקרואוז אגב פתחו לפטי וה-Heartbreakers בסיבוב ב-2005. גיא ראה אותם בארה"ב). והגיע גם פתק לחבילה נוסף, שזה אמור להיות ה-Box של Live With A Little Help From My Friend של Gov't Mule. ההופעה הענקית הזאת המלאה, שמארק מתארח שם גם בין השאר.

קניתי את הדיסק

את הדיוידי כנראה חבר יקנה ואני אראה איתו, צריך להיות בן זונה של דבר...

AeroTom

New member
אז האזנה נעימה ../images/Emo13.gif

ובאמת כדאי גם לצפות ב-DVD. בדיוק ברקע אצלי עכשיו ההופעה שהייתה ערב אחרי "Freak N Roll", מה-7 באוגוסט

SaintJohn

New member
תתחדש!../images/Emo13.gif

קספר הם באמת מהיותר טובים כאן, למרות שאני אישית מעדיף יותר את פורטיס, סחרוף, פורטיסחרוף
, חמי רודנר ושלום חנוך.

למעלה