צינו התותח
New member
Freak 'N' Roll...Into The Fog...אצלי על המדף!
יש!!! היום הזדמן לי להיות בטאוור רקורדס וההופעה עלתה לי משהו כמו 85 שקל... ואני מאושר!!! קניתי גם את The Band - The Last Waltz (עלה לי 60 שקל!) את Neil Young - Havest. נחמד לקנות דיסקים עם קשר אסוציאטיבי
בכל אופן אבא נסע לחו"ל וכשהוא יחזור יתווספו אליי לאוסף Southern Harmony שאני כבר מכיר טוב מאוד ואת Three Snakes and One Charm. אני מכיר את הקרואוז לא יותר מחצי שנה ובחיים שלי לא היה לי קצב קניית דיסקים מהיר של להקה כמו זו (אפילו לא פינק פלויד, שהיא בעקרון להקת הבית שלי, אא לפחות הלהקה שהכניסה אותי לעסקי המוזיקה). בקיצור אני אעלה רשמים שאני אדע על מה אני מדבר... יש לי רשימה של דיסקים שקניתי בחודש האחרון שאני חייב לתת להם את הכבוד הראוי להם: מופע הארנבות של ד"ר קספר - הלאבום השני (אחת הלהקות הכי טובות שיצאו מארצנו הקטנה אם לא הטובה שבהן) Jeff Buckley - Grace CSN&Y - Deja Vu The Band- S/T Grateful Dead - Workingman's Dead, ושאבא חוזר יהיה לי גם את האלבום הלבן של הבטילס ואת ההופעה של האחים אולמן בפילמור איסט. תומר, צדקת, פשוט רוקטובר, אין מה לעשות...
יש!!! היום הזדמן לי להיות בטאוור רקורדס וההופעה עלתה לי משהו כמו 85 שקל... ואני מאושר!!! קניתי גם את The Band - The Last Waltz (עלה לי 60 שקל!) את Neil Young - Havest. נחמד לקנות דיסקים עם קשר אסוציאטיבי