Frankly My Dear... - 13::4

QsomeoneQ

New member
Frankly My Dear... - 13::4 ../images/Emo58.gif

I Don't Give A Damn... איך אהבתי את הקטע הזה
אין... הבוסקו הזה הורג והירוג אותי מצחוק כל פעם מחדש... אבל לא הבנתי משו... בתחילת הפרק הקודם ראו את מדבר עם זאת שהוא יוצא איתה (ששכחתי איך קוראים לה, אז נקרא לה עכשיו.. המממ... זרובבלה...) ואז הם סיכמו שהוא יחזור אלייה כשנגמרת לו המשמרת. ואז בסוף הפרק רואים אותה בא לבית שלה, וברגע האחרון הולך. אז איך זה שבתחילת הפרק הזה, רואים את בוסקו אצל זרובבלה
כאילו... זה כזה חור בעלילה... איך הוא הגיע אליה פתאום
לא משנה, בכל מקרה הקטע הזה היה גדול...
וגם הפרק היה ממש יפה... לא מתאים לאמילי תלתלים
רואים
אני לאט לאט משלימה את החסר... יש לי כבר את כל הפרקים במחשב עד ה6 של העונה החמישית... היום אני אולי אראה עוד אחד...

QsomeoneQ

New member
בלעע... תיקונים ../images/Emo122.gif

ראו *אותו* מדבר... רואים *אותו* בא לבית שלה.. יש לי בעיה עם המילה אותו

QsomeoneQ

New member
מההה../images/Emo35.gif

זה היה בפעם הראשונה. אח"כ הם היו ביחד. רואים אותם עושים את זה (באותו פרק שפשוט ראו את כולם עושים את זה) ואז רואים אותו מתלבש והם סיכמו שהוא יחזור ב12 כשהמשמרת שלו נגמרת. ואז רואים אותו בא לבית שלה, עומד לדפוק בדלת וברגע האחרון מתחרט והולך. ואז בפרק הבא רואים אותם פתאום ביחד בבית של זרובבלה...

QsomeoneQ

New member
לא... דווקא לא...

זה היה בסוף הפרק... שניה אני אגיד לך איזה ותלך להסתכל... פרק 12, בערך בדקה 41... אין לנו אותו קובץ אז יכול להיות שזה שונה אצלך... רואה
כמעט דופק בדלת ובסוף הולך

ESU Boscorelli

New member
את זה כן

זה נכון הוא הולך כי היו לו התלבטויות אבל אני מדבר על אח"כ שרואים אותם שוב במיטה יעני אחרי

QsomeoneQ

New member
תראה...

הם הכירו בגלל ששדדו אותה, נכון
ואז היא אמרה לו שהוא יכול להתקשר אליה, נכון
ואז... ואז בפרק אחרי רואים אותו שוכב איתה, נכון
ואז רואים אותו מתלבש, והם מסכמים שהוא יבוא שוב ב12, נכון
ואז ב12 רואים אותו בא, ובסוף מתחרט והולך, נכון
ואזזזז בפרק אחרי רואים אותם פתאום במיטה שלה מדברים... זהההה החור בעלילה... כי מה שאני הבנתי מזה שהוא בסוף לא הלך אליה ב12 זה שהוא לא רוצה אותה, כי הוא בוסקו והוא לא ממש רוצה קשר... איבנתה

ESU Boscorelli

New member
איבנתה?

כן איבנתי חחחח אבל כנראה שאותו קטע שאח"כ רואים אותם במיטה זה ה "בפרקים הקודמים" לא? אגב, לא רוצה קשר? איך הייתם מגיבים אם יש מישהי שרוצה אותכם ואתם לא אותה?

למעלה