FRAME - ביקורת

גידי42

New member
FRAME - ביקורת

אחרי סרט (קטרין זיטה ג'ונס המדהימה בנשים פתחה לנו את התיאבון ובגדול...) והתלבטות איפה אפשר לנשנש בשעה דיי מאוחרת, (ננה, דיקסי, פסטיס, רנה, וכו') נפל הפור על פריים, המקום החדש של כוכי בנווה שרת. טוב, כפי שאפשר היה לצפות לא היינו בדיוק מקוריים ברעיון ומצאנו את עצמנו בסוף איזה תור של ממתינים לשולחן. אחרי מו"מ קצר עם המארחת ומנהל המשמרת ,הובטח לנו "שולחן תוך 5 דקות". 5 הדקות התארכו להם ואז הגיע ההפתעה שכמותה עוד לא חוויתי בשום מסעדה: מלצר יצא מהמסעדה עם מגש, בקבוק יין, כוסות ומזג לנו ככה בעודנו ממתינים ,יין משובח לכוס. המחווה עשתה את שלה וכך חיכינו לשולחן בסבלנות יחסית. בינתיים התבוננתי במתרחש. חלל המסעדה מהודר ואלגנטי, חלק מעוצב כמו סלון (ספות, כורסאות, ושולחנות נמוכים) וחלק שולחנות קונבנציונלים.בר ארוך ואלגנטי. בחוץ מרפסת יפה, מרוצפת ב"דק" מעץ וכיסאות גינה נוחים ביותר.סוג האוכלוסיה: מעורב, צעירים יותר וצעירים פחות. המקום לא רועש ובהחלט ניתן לקיים שיחה (זה בתנאי שיש על מה לדבר, לא חייבים....) בסוף התיישבנו. מעיון בתפריט קשה להגדיר מה סיגנון המסעדה: דיינר? ביסטרו? בשר? דגים? סושי? יש מהכול אך בצימצום. לראשנות: פלטת סושי שכללה 8 נתחי סושי טמפורה. טעים ביותר, מנת פטה כבד שבה התחלקנו כולנו עם הצנימים שהוגשו ליד. עיקריות: מנת שרימפס על ניוקי תפו"א ומנת פטוצ'יני. היה בהחלט טוב. השרימפס היו באיכות טובה, טריים וצרובים כמו שכתוב בספרים, והניוקי היו פריכים וטעימים. הפטוצ'יני לא ביישו שום מסעדה איטלקית ונאכלו מהר ועד תם. את הארוחה ליוו היין ממקודם, כמה בירות היינקן מחבית, קפה וקינוחים שכללו פונדט שוקולד ומבחר סורבה (איך אומרים ברבים? סורבאים?) לסכום: 10 נקודות על הטיפול בממתינים, מקום נחמד מאד, אוכל ברמה. שרותים: מדהימים בנקיונם ובעיצובם, צריך לבוא עוד פעם, בשעה סבירה לארוחה מליאה. החשבון: ממה שהספקתי להציץ 320 ש"ח. יש כמה מדרגות לטפס מה שעושה את הגישה לנכים קצת בעיתית.

liti

New member
חושבת אותו הדבר על קטרין...

היא פשוט מדהימה. המקום נשמע שווה, אבל דווקא בנווה שרת? עד כמה שאני זוכרת האזור שם די נטוש מבחינת בילויים.

שח_מט

New member
רמת החייל....

נווה שרת זו השכונה בקצה. פריים קיבלה ביקורות צוננות בעיתונות עם פתיחתה. אולי השתפרה. נלך לבדוק.

Lear22

New member
לא יודע למה קראת לזה נווה שרת

פריים נמצא ממש על ראול ולנברג, מאוד קרוב לסניף של הקופי בין וליד הדרבי בר. המסעדה חולקת קיר יחד עם משרד הפרסום מקאן אריקסון ונמצאת מרחק הליכה מרחוב הברזל וכל מה שיש בו. אבל המקום נשמע נחמד, יש שם עסקיות שוות לפי מה שהבנתי ואם כבר חיפשת מקום באמצע הלילה, פעם הבאה לבראסרי

גידי42

New member
פעם שעברה כתבתי ביקורת על

אוונגרד וג'ירף ואמרתי שהם בעתידים אז מיד תיקנו אותי לנווה שרת" רבותי, משרדי שכן שם עד לפני כמה שנים ואני בקיא בדרכים שם. מכיק כל ס"מ. לא משנה העיקר שכולם הבינו איפה זה. הבראסרי? לא יודע אצלי זה נתפס (ע"פ כל הפעמים שהייתי שם) יותר לארוחות מלאות ואנחנו רצינו רק לנשנש ולא לשבת על הבר (זוכרים? גילי וכרסי?)

../images/Emo39.gif איך אני אוהבת סושי טמפורה

בחירה טעימה של מנות

אחלה ביקורת ../images/Emo45.gif עושה חשק לבקר

נהניתי מאוד לקרוא. האמת, עד היום היתה לי רתיעה מלבקר באתרי בילוי הקשורים בכוכי מרדכי (לא יודעת, משהו בה מעצבן אותי). אבל, הביקורת שלך עשויה לשנות במשהו את הדברים.

meravbr

New member
נשמע מישמש של תפריט..

בכל מקרה, תודה על הביקורת! נשתדל לדגום, לפחות לאיזה עיסקית (יש לך מושג אם יש שם כאלו?)

למעלה