Fragile Balance 7X03 שרשור # 2

subatoi

New member
Fragile Balance 7X03 שרשור # 2

אז ככה, ראיתי את הפרק אמש שוב, וצצו לי עוד כמה נקודות, ומאחר והשרשור הקודם ננטש לאנחות, פתחתי עוד אחד:
1. מצחיק - עוד קטע טוב היה בזמן התדרוך של קרטר, כשהיא שומעת את הצעקות מבחוץ "OK, NOW I'm mad!". גדול.
2. מוזר - הקרדיט של הילד היה אחרי הקרדיט של ג'ייקוב קרטר. פרייז'ר היתה אחרונה. אמנם קרטר (כרמן ארגנזיאנו, איזה שם מאאאגניב!) יותר מבוגר, אבל הילד עשה את כל העבודה בפרק הזה. מוזר. 3. דבילי - כשג'ייקוב מדבר עם הילד ומציע לו את ההקפאה של הטוקרה, ג'ק אומר משהו בסגנון "בפעם האחרונה שעשיתי דבר כזה אצלכם, הצלתי ידידה שאני בכלל לא מכיר". לא הייתם מצפים שמכל מה שקרה לו ב-Abyss הוא יציין דברים אחרים? נגיד... בואו נראה... אולי... משהו בסגנון... זה שהוא *מת* שם כמה פעמים? דבילי.
4. מב"כ - לסיום, נזכרתי בעוד שני פרקים ממב"כ שתאמו את הפרק הזה בחלקם. הזכרנו כבר את Rascals (ארבעה חבר'ה הופכים להיות ילדים), Second Chances (לרייקר נהיה "תאום"), נמסיס (פיקארד מוצא שיבוט צעיר שלו), Whispers (או'בריאן מגלה שהוא בעצם שכפול/העתק/שיבוט/אנדרואיד/לא ברור מה בדיוק היה שם), ויש עוד שניים - Who Mourns for Morn, פרק שלם (ויחיד) שמתנהל סביב מורן, כשהוא בכלל לא מופיע כמעט בפרק. וכמובן, לעוד מישהו צלצל הפעמון כשדברו על "Four (green) lights" בהקשר לבני אדם שנחטפו ע"י חייזרים
? (Chain of Command המיתולוגי, כמובן).

Chelnak

New member
../images/Emo32.gifסתם שאלה:

הפרק "Who Mourns for Morn" זה כשחושבים שהוא מת והוריש את כל הלטינום שלו לקווארק? |Chelnak בוחנת את הידע המוגבל שלה במב"כ...
|

subatoi

New member
כן!!!! עונה 6, מהפרקים הטובים.

הם נורא רצו לעשות פרק שלם עליו, כי הוא אף פעם לא זכה לכבוד, אבל מכיון שהם לא יכלו לתת לו לדבר (עלו על עץ גבוה מדי), זו היתה הדרך היחידה. לתת לו למות ולעושת הכל מסביבו. |אנחת געגועים|

Chelnak

New member
רק רגע, זה היה עונה 6?

כמה עונות היו לחלל עמוק 9? לא 7? עד עכשו חשבתי שראיתי רק את העונה האחרונה. הפרק האחרון שראיתי היה הפרק בו סיסקו עובר ל"מקדש השמיימי", ודוקאט נופל לתוך התהום של הפא-ריית. זה היה הפרק האחרון? של איזו עונה?

subatoi

New member
7 עונות סה"כ.

כמו ל"הדור הבא" ול"וויאג'ר". והפרק שדברת עליו הוא אכן האחרון. של הסדרה
.

kinspirit

New member
רוצה להתעסק בקטנות?

2. עניין הקרדיט - פשוט נראה לי שזה היה כך בגלל שהשחקן שמשחק את ג'ייקוב נחשב לשחקן יחסית קבוע (יש לזה מושג שכרגע אני לא זוכרת) ואילו הילד בכל זאת היה שחקן אורח. בענין פרייז'ר, ידוע שכאשר הם מקבלים אחרי השם שלהם "בתפקיד של..." זה כמעט כמו אותו הכבוד של לפתוח את הקרדיטים! ועד כמה שאני זוכרת, זה רשום על פרייז'ר. 3. רוצה משהו באמת דבילי? בפרק the game keeper כאשר חברי צוות SG1 נאלצים לחיות שוב ושוב אירוע בחייהם שהם היו רוצים שיסתיים אחרת, דניאל חווה את המוות של הוריו בתאונה ואילו ג'ק חווה משימה שהוא עשה במהלך שירותו בצבא שכמה חברים לפלוגה שלו נהרגו במהלכה. לא היית חושב שהוא היה דבר ראשון חווה את המוות של הבן שלו?! אבל אני יכולה גם להבין למה הם לא עשו את זה, מעבר לעובדה שהם כבר שמו את המוות של צ'ארלי מאחוריו בשלב זה, והתעסקות חוזרת בנושא ברמה שכזו הייתה פוגמת בכך, לגרום לנו לראות שלוש-ארבע פעמים את ג'ק חווה את המוות של הבן שלו... כן, אני חושבת שכולנו מבינים. אבל עדיין - דבילי. ז הוצג כאילו הדבר שג'ק הכי היה רוצה לשנות בחייו, שיתרחש אחרת, זה האובדן של חבריו באותה משימה.

subatoi

New member
נראה לי שהם קוראים לזה

semi-regular. בטוח שיש עוד שמות לזה.

Chelnak

New member
וכמובן יכול להיות שהם פשוט רצו למצא

עוד דרך להביא את קוואלסקי לתפקיד אורח (חוץ ממראת הקוונטים...).

למעלה